Отговори
# 705
A в крайна сметка имаше ли някакъв компромат на флашката? И дали ще станат достояние на всички кадрите с Кенан? Суде как издържа , не знам newsm78. Но според мен реакцията на Мира с флашката беше много глупава, меко казано. Не беше необходимо да се амбицира толкова точно там , пред всички , да я пуска на лаптопа, при положение, че и казваха да не го прави. Уж е съобразителна, а не можа да се сети, че може да изложи някого така. Naughty

# 706
Нямаше компромат на флашката.

# 707

Crazy Crazy   Чудеха се накъде да нарешат буйната грива на Хубавелко   hahaha hahaha 
че после Баръшко да е неустоим  Crazy Crazy Joy

# 708
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy   Чудеха се накъде да нарешат буйната грива на Хубавелко   hahaha hahaha 

По-лесно щеше да е да му вържат кукуригу hahaha

Хелоу Hug Hug

# 709

Тук го бяха доста пригладили  Grinning Grinning Grinning Даже феновете, които бяха ходили тогава на сета, мислеха, че е подстриган  Peace

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Рени  wavey

# 710

Хелоу Hug Hug

дааа, беше супер сладур с кукуригу  Crazy Crazy Crazy  ама мачото Яман и опашле как ти се струва  Joy Joy Joy

# 711

Хелоу Hug Hug

дааа, беше супер сладур с кукуригу  Crazy Crazy Crazy  ама мачото Яман и опашле как ти се струва  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Изобщо не му беше в стила на Яман  Peace Пък и по едно време Крачо ходеше с опашле  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 712
Привеееет ви Hug Hug Hug Hug

Изтрили са размислите на Мерт  Whistling Whistling Whistling

Да бях Супермен, да бях ЯМАН пак нямаше да мога да избягам  hahaha hahaha hahaha

Да-а, супер градация  Grinning. Не мога да разбера Еджето, защо сцените с Мерт ги е написала комедийно-пародийни, а с останалите - драматични?  newsm78

Благодаря за акцентите, някои не ги бях забелязала  Laughing

А Мира "подробната" направо не мога да я трая. Каквото и да стане все търчи след Яман   Sick и това все да знае "истината"  Mr. Green
Според мен, за да не се превърне в пълна драма  Peace Мерт винаги вижда смешното в живота. Не е герой като Яман, но е ведър оптимист  Peace

Дам, на Мерт образа доста добре балансира... Peace ПорИвем си покрай Яманко и Баръш Cry и хоп, Мерт ще разведри обстановката...  Crazy Joy Joy
Много трогателен беше снощи Баръш Cry...хем знам какво ще стане и пак си поцинкях доста ooooh! Joy Joy
Пък за капак след това засякох ''Не ме забравяй'' Cry с Патинсън Crazy ...та, за тениса бях като боксьор след 5 рунда  Sunglasses Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

Мноооооого готЕнииииии Heart Eyes Heart Eyes

# 713
Дам, на Мерт образа доста добре балансира... Peace ПорИвем си покрай Яманко и Баръш Cry и хоп, Мерт ще разведри обстановката...  Crazy Joy Joy
Много трогателен беше снощи Баръш Cry...хем знам какво ще стане и пак си поцинкях доста ooooh! Joy Joy
Пък за капак след това засякох ''Не ме забравяй'' Cry с Патинсън Crazy ...та, за тениса бях като боксьор след 5 рунда  Sunglasses Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

JoyJoyJoy:

Танеер, сладурр!! Grinning

# 714

Shocked Shocked  ти сериозно ли  Sick Sick Joy

ама филмът е хубав  Joy Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 715
# 716

Shocked Shocked  ти сериозно ли  Sick Sick Joy

ама филмът е хубав  Joy Peace

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy

Уточних бе  Laughing че не иде реч за филма ''Не ме забравяй'' с Бела Торн  Sunglasses

Друг е въпроса, че ми е любимец от ''Здрач''  Party Joy Joy Joy Joy

love001 love001

Crazy Crazy Crazy Crazy

Я да потичкаме боси по тревичката, че скоро не сме  Party Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Уточних бе  Laughing че не иде реч за филма ''Не ме забравяй'' с Бела Торн  Sunglasses

Друг е въпроса, че ми е любимец от ''Здрач''  Party Joy Joy Joy Joy

Sick Sick    коя е Бела Торн  Mr. Green Joy
това е онзи филм, дето свърши с падането на кулите, нали?  newsm78  много си е добре, ама голЕма грешка с главния  Sick  И във Вода за слонове същата грешка   Mr. Green  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

# 718
За какво си говорите, бе  newsm09  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 719
  • София
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy

JoyJoyJoy:
Танеер, сладурр!! Grinning

Ей тук вече ми липсват къдриците  Rolling Eyes Rolling Eyes

За какво си говорите, бе  newsm09  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Важното е да се разбират  hahaha hahaha hahaha hahaha
Патинсън не го харесвам, така че има ли значение, като няма смисъл  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт