Отговори
# 30

И това е един от любимите ми погледи  Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

Grinning да да! Много беше изразителен Joy Joy

Здравейте в новата тема, благодаря!  bouquet

Абе голЕм кеф било да гледаш на голям екран, май ми е за пръв път !!!!!  Heart Eyes

Ох, на Мерт етюда с фотографирането Joy Joy

# 31

Ето ти и от мен един сериозен Яманчи  Peace Simple Smile

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

и той с голотии    hahaha hahaha hahaha

# 32
  • София

Ох, ама страшни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Погледа на Мира казваше хиляди думи - болка, разочарование...
А Яманчи упрекна с поглед Монги и все едно си мислете: "Оф, защо си докарах още един проблем до главата, сам съм си виновен" Laughing Laughing Laughing Монги много и се искаше да е истина и наистина да и беше предложил или поне да я харесваше, ама йок Naughty

# 33

Русата секси красамица на Мерт  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 34
Каква беше пък тази глупост - в първи сезон Турунч Надир беше Надир Портокала, сега се оказа Търговеца Надир  Shocked Shocked Shocked

# 35
Каква беше пък тази глупост - в първи сезон Турунч Надир беше Надир Портокала, сега се оказа Търговеца Надир  Shocked Shocked Shocked

hahaha hahaha hahaha  писах оплакване до БТв и ето  Party Party hahaha hahaha

# 36

Ох, ама страшни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Погледа на Мира казваше хиляди думи - болка, разочарование...
А Яманчи упрекна с поглед Монги и все едно си мислете: "Оф, защо си докарах още един проблем до главата, сам съм си виновен" Laughing Laughing Laughing Монги много и се искаше да е истина и наистина да и беше предложил или поне да я харесваше, ама йок Naughty
Много добри бяха тук, много  Crazy Crazy Crazy

И нов удар за Селим  ooooh! ooooh! ooooh! Sad Sad

# 37
как я измери с поглед   hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

# 38
# 39
кво стана, яяяя, на Мирка й потънаха гемиите като разбра за молбата на тати   ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 40
Ха сега, кой сви антиката на Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 41
Ха сега, кой сви антиката на Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

баси прозорливия Крачол  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 42
# 43

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да вметна, за сцената с Елиф, Мурат, Яман и предложението, че нашия Simple Smile Simple Smile Joy превод беше по- хубав... "Каквото е казала Елиф, това е!" Ако греша, ме поправете, но не беше просто, " Вярно е!" Беше си финтово изпълнение! Simple Smile

# 44
Да вметна, за сцената с Елиф, Мурат, Яман и предложението, че нашия Simple Smile Simple Smile Joy превод беше по- хубав... "Каквото е казала Елиф, това е!" Ако греша, ме поправете, но не беше просто, " Вярно е!" Беше си финтово изпълнение! Simple Smile

Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт