Лакове за нокти -106

• 111 555
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте.
Засичали ли сте лак в цвят турско синьо?
Много ми харесва този цвят, но не съм го засичала под формата на лак. Но и не съм ходила да гледам скоро, признавам.
Почти всички марки имат турско синьо. Като почнем от Chanel Vibrato, през Essie Buttler Please, Picture Polish Forget Me Not, FUN Lacquer How Deep is Your Holo?, и т.н.
Мерси, Наде.
А някои от по-масовите марки? Не ми се чака да поръчвам и да идват  Blush

# 16
  • София...........
Здравейте.
Засичали ли сте лак в цвят турско синьо?
Много ми харесва този цвят, но не съм го засичала под формата на лак. Но и не съм ходила да гледам скоро, признавам.
Почти всички марки имат турско синьо. Като почнем от Chanel Vibrato, през Essie Buttler Please, Picture Polish Forget Me Not, FUN Lacquer How Deep is Your Holo?, и т.н.
Мерси, Наде.
А някои от по-масовите марки? Не ми се чака да поръчвам и да идват  Blush

Golden Rose, Rimel...

# 17
  • София
Излез и виж. Аз вчера си бях наредила към 10-12 лака на различни марки във всички нюанси - от турско синьо до бледа мента. Ох, сега ми хареса на Rimmel Port a loo blue! http://4.bp.blogspot.com/-bXM7LJo6GuE/VabZpmQMHyI/AAAAAAAAONE/h- … alooblue%2B01.JPG

# 18
Да сте срещали нещо, подобно на това, на нашия пазар?  Thinking

# 19
  • София
В момента използвам на Перфект - Top Shine.

Новия ми маникюр

https://www.facebook.com/1668845593401239/photos/ms.c.eJwzNDczNr … ype=3&theater

и с педикюра

https://www.facebook.com/1668845593401239/photos/ms.c.eJwzNDczNr … ype=3&theater

Май нещо има проблем с линковете. Слагам към страницата.. дано се получи. Първите две снимки.

https://www.facebook.com/NailArt-1668845593401239/

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 17:28 от zazzzi

# 20
  • София
Значи...само да констатирам/ за мен си,де, че им се дразня/ флормар и перфект са ужасни по отношение на съхнене. Много са трудни, много време ги чакам да изсъхнат. Само един лак имам на перфект, бял. Иначе е хубав , плътен. И също така повечето им цветове са като блажна боя, нямат никаква еластичност ли, гъвкавост ли да кажа, не знам. Напуква се лакът, там където се огъва нокътя.

# 21
Розова магнолия, права си. И на мен така ми се струва.
luxx05 ,виждала съмтакъв лак със сърчица, но мнооого отдавна
сигурно ги има и сега, не съм виждала скоро  Simple Smile

# 22
И на моите нокти флормарите нямат съхнене.

# 23
От евтините лакове май е повече на късмет- има и хубави има такива дето нямат съхнене и нанасяне. Единствено на ГР Колор Експерт серията ми харесва Peace

# 24
Продължавам да ползвам бързосъхнещият топ на ГР и не мисля да го сменям  Peace

# 25
В момента ползвам топ-лак Avon Gel Shine. Като съхнене и блясък се представя доста добре, но като издръжливост не е нищо особено. При мен Флормар съхнат бързо и имат прилична трайност.

# 26
  • Пловдив
Искам да попитам някой пробвал ли е да се лакира да мине с бързосъхнещ топ и след това да сложи печат?
Интересувам се защото като е с обикновени лакове ти отива половин ден, а ако не сте пробвали може ли да ми препоръчате някой бързосъхнещ, но от евтините, защото ще е за опит и не ми се харчат пари за нещо не сигурно. Благодаря Simple Smile

# 27
  • ГОре на черешата...
Първи опит с ваденки от мен и любимия ми корал:

# 28
Благодаря за темата.
Използвам топ на Импала за блясък. Харесва ми.

# 29
  • София
Да сте срещали нещо, подобно на това, на нашия пазар?  Thinking

Имам такъв на Miss Selene. Ако не го намериш свиркай да ти дам моя,че и без това едва ли скоро ще стигна до него Peace

По темата - в момента съм с Пош,иначе след като приключа с кърменето ме чака един Сеш за довършване. Доволна съм и от двата. А за довършване имам и един топ на Констанс Карол Whistling

Общи условия

Активация на акаунт