Лакове за нокти -106

• 111 552
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, за какво мога да използвам ув лампата си с обикновени лакове? Има ли някой трик или нещо интересно?
Преди си слагах гел и гел лакове, но отдавна вече не го правя и се чудя дали да я продавам или все пак може да има полза от нея...  newsm78

Една позната уж си сушеше обикновен лак на такава лампа, но аз лично не виждам как може да работи това нещо  Laughing Laughing

Една приятелка си взела пигмент за огледален ефект,обаче като сложи топа и ефекта не се размазва.някой беше качвал клипче.. а и какво значи топ на водна основа коя марка е това.лака и е гел

Аз бях дала линк 1-2 страници назад. Нямам идея какво означава на водна основа, но това казва момичето в клипа. Ако се прави с гел, няма да има проблем.

# 706
Аз си правих от огледалният ефект, но на цял нокът ми се стори много лъскаво и напр авих само ленти, като френски.
Върху обикновен лак сложих УВ топ и направих ленти с огледният прах. Но отгоре ме домързя пак Ув да слагам и сложих обикновен лак.
На другия ден започна да се бели точно по лентите.
Трябва да се запечата явно с УВ топ отново.

# 707

Аз бях дала линк 1-2 страници назад. Нямам идея какво означава на водна основа, но това казва момичето в клипа. Ако се прави с гел, няма да има проблем.
Мерси,ще се върна да погледна.
С гел е ,но като тръгне да слага топа и ефекта се развалял,иначе със пигментна го правила както трябва и и се получавало

# 708
  • София
Нахълтам в темата ви с молба за съвет.
Може ли някой да ми препоръча добър комплект за маникюр.
Предполагам,че механичните не вършат работа или греша?
Има много несесери вътре с пила,ножички и т.н.,но кои са наистина качествени?
Всеки съвет ще ми е от полза благодаря.

# 709
# 710
темата ни е на края на втората страница - срам  Crossing Arms
да я побутна с една промоция на Джесиките в Тайните

# 711
темата ни е на края на втората страница - срам  Crossing Arms
да я побутна с една промоция на Джесиките в Тайните
Видях я вчера тази промоция, но съм решила този път да се правя на разсеяна Mr. Green Whistling

# 712
Срамота е наистина. Тези дни нещо съм в лакова апатия.  Tired
Днес видях новите лакове на She и ми се сториха интересни. Те всъщност изцяло са си обновили този тип продукти. Разбира се, веднага се залепих на нюд цветовете, но не взех нищо, защото повечето бяха такива, каквито имам.

Иначе се сдобих с това - https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e3 … TgwODE1Nw%3D%3D.2  Снимката е от интернет. Обаче не пасна на тона на кожата ми...  Crossing Arms

# 713
Срамота е наистина. Тези дни нещо съм в лакова апатия.  Tired
Днес видях новите лакове на She и ми се сториха интересни. Те всъщност изцяло са си обновили този тип продукти. Разбира се, веднага се залепих на нюд цветовете, но не взех нищо, защото повечето бяха такива, каквито имам.

Иначе се сдобих с това - https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e3 … TgwODE1Nw%3D%3D.2  Снимката е от интернет. Обаче не пасна на тона на кожата ми...  Crossing Arms
Много интересен цвят Simple Smile  Heart Eyes Кой номер е ?
Сега ще ги погледна тези джесика.До кога им е промоцията? Коригирам видях до кога е промоцията Simple Smile

# 714
 ooooh! Вярно, че не съм написала... Номерът е 60. На снимката е хванат реално като цвят  Simple Smile

# 715
ooooh! Вярно, че не съм написала... Номерът е 60. На снимката е хванат реално като цвят  Simple Smile

много красив  Heart Eyes

# 716
Една позната има ув лампа, основа за ув и топ за ув. Използва всякакъв лак и просто го пече. Така че мисля, че може да стане.

Може ли да ми препоръчате черен лак с нещо бляскаво? От рода на Flormar GL 10? В софия не го намирам изобщо... Sad

# 717
  • Пловдив
Магдалена, това ми излиза в интернет
Скрит текст:

Може да пробваш черен и отгоре някакъв холограм.

# 718
Третият и четвъртият ме прободоха в сърцето Heart Eyes  Laughing

# 719
Арабеск, виж при Перфектите, те имат разни такива лъскавини.

Общи условия

Активация на акаунт