Лакове за нокти -106

• 111 513
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Лейди, може ли линк към рекламата за промоцията, че не я намирам в сайта им, а искам да поръчам. Heart Eyes

Бях получила мейл и от там копирах. Трябва да имаш регистрация в сайта и да си в профила си, за да виждаш промоциите.
Аз имам двата лака, без златния и няма смисъл да трупам - и без това имам достатъчно наличности.  Mr. Green
Точно, че имам регистрация, а не ми излиза Cry Писах им, но не са ми отговорили още... Crossing Arms

# 226
  • В полите на Пирин планина
Ето и в сайта:

http://www.beauty1bg.com/3-pyaschni-laka-zoya-samo-za-18-lv

Промоцията е до 12.08 - ще ти отговорят.  Hug

# 227
  • Вестерос
Като си намокря нокътната плочка и наоколо, както и пръстите , с които слагам, става супер лесно наместването, няма късане, но по-чевръсто се прави, за да не се подвие стикера.

# 228
  • София
Аз направо слагам хартийката върху нокътя и мокря отгоре. После издърпвам. После отстранявам излишното с ножичка и клечка за уши с лакочистител или вода.

# 229
Мраморни нокти с един страхотен Cirque Hatch:

# 230
  • София
Аз направо слагам хартийката върху нокътя и мокря отгоре. После издърпвам. После отстранявам излишното с ножичка и клечка за уши с лакочистител или вода.
принципно, ако минеш отгоре с топ лак, ненужното се отстранява извънредно лесно с уред з избутване на кожичките

# 231
Благодаря, сега от този линк ми излезе и поръчах Hug Laughing И разбира се добавих и друго освен промоцията... ooooh! Whistling

# 232
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, сега от този линк ми излезе и поръчах Hug Laughing И разбира се добавих и друго освен промоцията... ooooh! Whistling

Моля  Peace

# 233
Един много прост маникюр.Не е много летен.

https://mobile.facebook.com/photo.php?fbid=10205024864101580& … 304&source=43

# 234
  • Казанлък
Да се запиша чак на средата на темата, срамота  Laughing В момента съм в почивка от Poshe и съм на Seche. Абе Сеш си е Сеш- то блясък, издръжливост, съхнене! Номер едно е за мен!

# 235
  • Ст Загора
Този месец има Топ лак на Катрис + лак за 4 ,95 лв. , Ивчето беше доволна от топ лак а. Аз смятам да си го взема  това в Лили

# 236
Зависи кой топ на Катрис,те са 2 вида.Ивето е доволна от този шайн.
Аз и моята дъщеря  Mr. Green

# 237
  • някъде
Топ лака Сеш, от който сте много доволни seche Vite бързо съхнещ топ лак за нокти ли е? От къде го поръчвате и маникюра по- издръжлив ли е с него? Проблемът ми е, че като се лакирам и лака ми издържа макс ден-два и започва да се бели...пробвала съм различни марки, слагала съм основа и топ лак, но ефект кой знае какъв не съм видяла.

# 238
Диди, Seche Vite е бързосъхнещ топ лак, който в действителност изсушава много бързо лака и то в дълбочина, а не само повърхностно. От моя опит с този топ лак мога да споделя, че съм много доволна, но докато му свикна с нанасянето видях зор. Не трябва да се нанася прекалено дебел слой, защото се набраздява и ако не е нанесен прецизно до краищата се отдръпва (ако някой е успял да се справи с този проблем нека сподели как) . За около половин година се сгъстява и става негоден за използване ии като го разтръскаш преди употреба, както се прави с обикновените лакове се образуват балончета, които се пренасят на нокътя. Но общо взето според мен си заслужава инвестицията, топ лака придава блясък задържа цвета поне при мен поне седмица.(Когато съм с него всички ме питат дали съм с гел, илии кога съм ходила на маникюр newsm68
 Аз си го поръчвам от този сайт : http://e-cosmetics.bg/nails-nokti-seshe-vite-p-1289.html
Надявам се да съм ти била полезна  Hug

# 239
Пристигнаха ми на мен Зоите преди малко, да видим кога ще имам време да ги пробвам. Laughing Heart Eyes Иглеждат ми по-непокривни и редки отколкото на снимките в нета, но и така да е ще си ги ползвам ако трябва и на повече пластове или с основа.

Общи условия

Активация на акаунт