ЮЛСКА ТЕМА 36

• 57 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Изака сеееееееееееееее!  newsm44  На камък, но без никакви помощни средства, само от диетата.

# 496
  • София
Браво!!!  smile3501 Сега като се е махнала "тапата", ще е по-леко.

# 497
Кой знае... В четвъртък, като сложих клизмата мелилакс, уж се махна тапата, обаче не се изака до сега. Сега отново бетон.

# 498
  • София
Вземи хубав пробиотик, за да промени флората и фауната. Simple Smile Д. като беше бебе имаше мн сериозен проблем със запека и после я беше страх да ака дълго време.

# 499
  • София
Вземи хубав пробиотик, за да промени флората и фауната. Simple Smile
Peace
 newsm44 Браво на Ю!

# 500
  • София
Браво! Олекнало й е 🤗🤗🤗

# 501
Сори за рязкото нахлуване, но ми се развали бебефона, та събирам мнения за някакъв не скъп, но сравнително добър.

# 502
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Е,браво на Ю.Олекнало и е.
Скарлет за какво ти е бебефон?В. сама ли спи вече?

# 503
  • София
Джине, стана си хляба, просто почти нямаше маслини, а само аромат на маслини. Аз на бързата програма съм опитвала два пъти и хляба не ми стана, оттогава не я използвам. Пека на основната, която за пълнозърнест със средно изпечена кора 750 гр. е 4,05 часа.
Пине, браво на Ю! Дано се нормализират нещата.

# 504
Е,браво на Ю.Олекнало и е.
Скарлет за какво ти е бебефон?В. сама ли спи вече?
На обяд не я чуваме кога е станала, сутрин също. Иначе естествено, че не спи сама, нали каза когато стане колкото мен, има време  #Crazy В четвъртък си отиде в стаята, и 1 минута по-късно я чух да хлипа. Но тогава поне това чудо работеше, снощи не знам какво му стана.

# 505
Току що пак се изака едно голямо и сякаш не толкова твърдо, обаче не можах да го видя добре, че беше в тоалетната. Плаче и на обяд, и сега. Не мога да разбера дали я боли, казва че само се уплашила, че ще я боли. С това остава да сепреборим сега, страха. Иначе след две големи изаквания смятам да я броя за изчистена. Диетата ще продължим, всъщност в градината каквото дадат, това ще яде, но вкъщи ще гледам да добавям разхлабващи. Кой пробиотик е хубав? Аз харесвам рекомфорт, не зная подходящ ли е. От него миналата седмица нямаше подобрение, но само 3 дни го пи. Май и той е за диария, то на всички така пише...

# 506
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз давам Линекс бейби  Peace

# 507
Лятото имахме подобен проблем и аз взех Биогая на таблетки. Една приятелка фармацевтка ми каза, че е необосновано скъп и ми даде Лактофлор, каза да го давам цялото лято.

# 508
Аз също купувам Лактофлор. Без значение кой вид таблетки.  Опаковката е 90бр и е към 10лв. Тоест и ценово ми допадат. На децата давам по една капсула дневно. Сами си отварят капсулите и си ги изсипват в устата. Ого даже и обвивката лапа да дъвче после. Когато имат чревен проблем винаги им давам. При болест също. Не съм много редовна, като се сетя. Но определено има ефект.

# 509
Аз давам само при нужда пробиен кидс на таблетки /дъвчат се/ уж го водят по-добро -  синбиотик. Сега чета отстрани, че прекомерната консумация може да има слабителен ефект  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт