ЮЛСКА ТЕМА 36

• 57 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз го мисля пътуването до морето още от сега. Той не застава на едно място в колата. От работата ми до нас са 20 мин. и вечер като ме прибират се мести по сто пъти, ту в мен, ту в столчето или пък на свободната седалка. Само като види полицай се мята веднага на столчето си, застава мирен и казва на баща си "свирни му и му кажи, че го обичам!". Миналата година тръгнахме в 5.00 часа за морето и заспа чак в Бургас. Засега не е повръщал.

Джине, за всеки случай да си знаеш, че не си в групата във фейсбук (там го обсъждахме). За ухо, при болка, даваш Нурофен и слагаш капки Фуроталгин. И е добре да я види лекар. Ходихте ли? Какво каза?

За какво друго пишехте?
А, ще си ходи Лазар цяло лято на детска с изключение на морето. Ще се качим и на вилата, където живееше майка ми. Не съм ви казвала, болезнено ми е още, но тя почина ноември. Така си и отиде, без да се видим, без да си говорим, без да види Лазар. Ще се качим на вилата, трябва, искам, пък и за Лазар ще е добре. Той не я познава, на снимката от погребението която седеше на секцията у дома до 40 дни я видя за първи път. Обяснила съм му,толкова колкото е добре за него сега да знае. Знае, че е живяла в гората и като стане топло ще отидем. Той няма търпение. Ще ми е много, много трудно и болезнено, но трябва да се справя.

# 601
  • София
Весе, съоблезнования.  Flowers Rose Flowers Rose Дано почива в мир.

Захарче, 7-16.07. Вие?

При Е. няма значение с какво се занимава в колата - все си повръща. Баща ѝ е бил по същия начин. И сега, ако се вози, а не шофира, му става лошо. Процедираме като Захарчето, иначе няма оправия.  Дименхидринатът не е ли за по-големи?

# 602
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Весе съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Много сили ти пожелавам  Hug
Мъхче за РД на малкия мислим отово да сме там и така като гледам как се пада сигурно от 15 - 16.Ще ти пиша , ако е в периода в който сте там да се видим  Grinning
Бемол не знаех,че си има и термин даже  Rolling Eyes Едва ли наистина е от това,защото той гледа не през целия път.
Иначе и на мен ми става лошо.Не съм ли зад волана положението е трагично.И до ден днешен преди път пия хапче.

# 603
Захарче, то не е от филмчетата да му става лошо, но с филмчета става по- лошо. Ако гледа хоризонта е по- добре. И аз така знам.
Весе, съболезнования! Аз видях във фейсбук, че си в траур, но не знаех за кого и не ми беше удобно да попитам. Помня, че имахте трудни отношения. Жалко, но не го мисли вече, спомняй си само хубавото и това е.
В яслата по правилник имахме право на 30 дни по семейни причини. Сега в не ни прочетоха такова нещо, но предполагам, че е пак така. Извън ваканциите. Ваканциите са с учениците. Но винаги може да се вземе лекарска бележка. Но всички ваканции и още 30 дни не са толкова малко. Проблем ще бъде, когато започнат 3-та група, а там имат право на само 10 дни извън ваканциите. При нас таксата е 48лв.

# 604
На В. айде й размина леко, но аз си се сецнах кръста и не мога да мръдна от леглото.

# 605
Ауу, Скарлет, ужас!Дано някак си бързо се оправиш! Много чорапогащници у вас, много нещо. Аз никога не нося чорапогащник под панталон, Юлия също никога не съм я обличала с чорапогащник под клин, панталон или каквото и да е, освен пола и рокля. Тя има 4-5 чорапогащника, 3 от които не стават... Един от Лидъл бях взела - широк, широк..., а къс. Като панталон не, ами като потури широк. Ама какви нещапроизвеждат понякога, че и ги продават, че и се намира кой да ги купи - аз.

# 606
  • София
Ненавиждам ги тия чорапогащници... Нося само под официална пола или рокля. Децата чак сега получиха, заради роклите. Много са ми досадни (чорапогащниците, не децата, нали).

Скарлет, каква е тая серия при вас! Ужас! Как така се сецна?

30 дни имаме и ние.

# 607
Ха се, лоша година се очертава. Биха ми 2 инжекции - но не знам кога ще подействат. Кракът ми чак изтръпна с този кръст.

# 608
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ауууу Скарлет ама верно лошо се подкарахте  Confused Щом са ти направили инжекции трябва скоро да подействат.
Аз чорапогащник не нося,но на Кирил слагам.Сега в студеното,но като излизаме сутрин за градина все беше -15/16 градуса,а до там сме без кола.

# 609
Аз ги обличам с тънки панталончета/клин и отгоре някакъв по-дебел. В градината сваляме горните.

Весе  Hug

# 610
Ха се, лоша година се очертава. Биха ми 2 инжекции - но не знам кога ще подействат. Кракът ми чак изтръпна с този кръст.

Опитай се да правиш коремни преси. Боли ужасно, но колкото можеш. Облекчава.

Весе Съжалявам. Нека почива в мир  Sad

# 611
Весе, много тъжен финал на вашите отношения. Моите съболезнования! Аз също не посмях да попитам, защото се страхувах да не е това.

Скарлет, кръстът е кошмар. Аз бях така през лятото, но не чак толкова зле. За първи път ми беше. Когато най-накрая се навих да отида на невролог, женицата ми каза ако някога ми се наложи да вдигам тежест над 1 (ЕДИН) кг, да си слагам колан. Не помня споделих ли го това. Много се смях тогава. И сега ме напушва смях. Посъветва ме и да ходя на йога и каланетика, но за начинаещи, а аз съм свръхамбициозна. Поне това ми остана от прегледа. Сега ходя редовно. Но да не се отвличам... Кръстът ми мина с хомеопатия. Траумил на хапчета и за мазане.

Аз също мразя чорапогащници и никога не слагам под панталон, защото се чувствам 100 кила.

# 612
  • София
Вдъхновена от Джина, пуснах хляб в хлебопекарната по нова рецепта, с лимец и бяло, на пълнозърнестата програма и като започна да се пече, хлътна навътре в средата.  chef

Децата ги водя до градината с грейка.

# 613
Превтасал е. Пълнозърнести брашна, ако са истински, в машина изобщо няма да станат. Те искат трифазна схема, не искат подгряване, както е в машината и т.н. И накрая става един кисел сбит хляб.

# 614
Леле, Пинке, ти направо ни срази! Значи хич и да не се надяваме... А защо тогава има програми за брашна с какалашки? В моята "Мидеа" имаше, но загубих книжката.

Общи условия

Активация на акаунт