Не спи, както правят много деца. Септември заспа веднъж, не беше дълъг пътя, сигурно 60- 70км. Рева, рева и заспа тъкмо когато трябваше да слизаме. За да може да се разбуди и да зареве отново
Не спи, както правят много деца. Септември заспа веднъж, не беше дълъг пътя, сигурно 60- 70км. Рева, рева и заспа тъкмо когато трябваше да слизаме. За да може да се разбуди и да зареве отново
За сега не е имала никакви намерения да повръща, но и не сме пътували по някои планински завои - освен до Бургас, но там прохода няма много завои май
или има. Аз много съм му свикнала и не забелязвам. Дано поне не повръща. Ние не сме пътували много с нея и не знам. Аз затова исках да отидем в Анталия със самолет, от летището и направо там. Но не мога да се реша. Страх ме е само да не се разболее там и да се чудим какво да я правим. По- лесно ще е да отидем по- надалече, със самолет, от колкото по- наблизо, с кола.
В последните години я предпочитам пред морето, но няма как.
все не намирах неин номер, сега сме взели от спортдиректа едни, номер по-голям от нейният, че да не вземе да ги израсте до пролетта. Хайде да идва пролетта вече

Препоръчани теми