ЮЛСКА ТЕМА 36

• 57 377
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ясен го обличам с тениска и тънка блуза върху нея.

# 571
  • Варна
Елин го обличам с долна блуза с дълъг ръкав и по- плътна блуза отгоре. Но му е добре така, явно в градината не е чак такава жега. В яслата беше много топло и тогава ходеше с потник и тънка блузка. Изхождайки от това го заредих с тънки блузки, които не е обличал още.

# 572
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък се бях презапасила с плътни блузи  ooooh! Повече дори не са обличани.Иначе е с потник и блука средна дебелина.

# 573
С тънка блуза ходи,както писах, но с потник отдолу. Бемоле, ко ти пречи потника? Или да не свиква от сега, че да ходи така и като младежи да се излага, да му прозира под ризата  Laughing  Анцузите като са забранени у вас, я кажи с ккаво ходи това дете и вкъщи, и на градина, и навън? Подкрепям те в решението за забрана, но като знам момчешкия гардероб, та се зачудих. Между другото аз харесвам момчета в анцузи, ако са в MTV стил. Тоест модерен, стрийт, поп арт стил  Laughing  В тази връзка аз вече не съм за туту, да, много съм сбръчкана, но на 25 ко ти пречи? Аз много харесвам стрийт модата - смела, шарена, различна. Ясно, че не е за баби, освен ако не са Вивиан Уестууд. Ех, а ако живеех в Лондон или Токио, даже обратното - Токио или Лондон, щото в Токио са доста по- щури. Ма живея на село...

Скарлет, носа е запушен и без сектер, защото се надува лигавицата, за да предпазва микроорганизмите да слизат надолу. Това е естествен защитен механизъм на организма. Затова не трябва да съществуват помпи, с които майките да дърпат за щяло и нещяло. Какво стана, заведохте ли я на градина днес?

# 574
Никой не пише, да вземапак аз да се разпиша. Юлия съвсем ще стане мъжкарана. Вчера са били 6 момчета и Юлия, днес пак. Днес поне е с рокля с брокат, щяла да я покаже на момчетата  Mr. Green

# 575
  • София
Пине, право си е детето, за какво й е да я показва на момичета?
Ясен съм го записала на приложни изкуства. Освен той има още две момчета и десет момичета, едното момче не е идвало от ноември и майка му каза, че до март поне не смята да го праща.

# 576
Приложните изкуства са за малко, пък те цял ден са в тази конфигурация. Те по принцип са по- малко момичета, но до сега все поне по 2-3 се събираха, сега само тя остана. И при нас има деца, които не са идвали от месец и повече и аз предполагам, че чак напролет ще се появят. Даже имаме момиченце, което още не е тръгнало, така са се уговорили, март месец щяло да тръгва. Макар, че март си е зимен, че и болнав. След 15-ти април трябва. После лятна ваканция...
Как планирате лятото? Ще ходят ли вашите цяло лято в сборни групи поне август са. Или ще им правите лятна ваканция? Аз мисля, да е във ваканция юли и август, ако баба ѝ се пенсионира най- накрая, от май месец миналата година я чакаме. Ако ли не, ще ходи на градина.  Thinking

# 577
  • Варна
Ще ходи и лятото на градина. Ще го спирам само за някоя и друга седмица, когато ходим в Бургас или на почивка. Или пък ако се престраша да ходя сама с двете деца на плаж, ама едва ли.

# 578
  • София
Ще си ходят цяло лято, освен във времето, в което ще сме на морето. Няма кой да ми ги гледа. Майка ми трябва да се пенсионира, когато те ще са първи клас, ако не вдигнат пак пенсионната възраст дотогава.

Иначе за облеклото - имат или долна тениска с къс ръкав (такива искаха от градината), или потник без ръкави, а отгоре Д. ходи с тънки блузки, а Е. ходи със средно дебели или с тънки пуловерчета. Днес пожелаха рокли с чорапогащници, но им обух и по още едни чорапки отгоре, че ми се видяха тънки. Между другото, "потник" е ужасна дума за тези красиви и фини дрешки с дантелки, които имаме.

# 579
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз мисля да си ходи лятото.Тази година ще е отпуска градината юли.Тогава може да посещава друга в квартала.Прехвърлят желаещите деца там.Мисля обаче това да го пропусне.

# 580
Потник нали е думата за мъжката дреха, а дамската е корсаж. Аз цял живот си ги наричам потници. Но имам един спомен, преди 89г, когато всичко беше дефицитно и попаднеш ли в друг град тръгваш да видиш дали няма нещо случайно по магазините. Така в Търговище с майка ми влизаме в магазин за дрехи, по- скоро трябва да се напише магазинЪТ за дрехи и майка ми директно пита (тогава почти нищо не се излагаше, питаш за всичко) - имате ли дамски потници. Магазинерката мига на парцали, възмущава се тройно и заявява, че такова нещо не съществува. Да не би да сме търсели корсаж?!

# 581
  • София
За мен има разлика м/у дамски потник и корсаж. Потника е почти, като тениска без ръкави, с тънки или по-дебели презрамки, а корсажа не трябва ли да е с дантела и доста стегнат? Поне това е моята представа.

# 582
Ами корсажа е нещо много по различно от потника.Той стяга  Thinking

# 583
Едно време тези, памучните, бели, прости дамски потници ги наричаха корсажи. Поне продавачката така твърдеше  Laughing  и на етикетите така си пишеше.

Мъхче, вие пак ли в Несебър ще ходите?
Аз се чудя какво да измисля за това лято или преди лятото, или след лятото, всетая, какво да измисля. Някаква планина ли... Не ми се пътува дълго с кола с детето, а до 200км няма нищо интересно.

# 584
Пине проблеми с пътуването ли имате?Аз само чакам да се позатопли и мисля по често да пътуваме.

Общи условия

Активация на акаунт