ЮЛСКА ТЕМА 36

• 57 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Юлия си кара само по тънка блуза ежедневно. Правих опит да ѝ слагам пуловерче без ръкав, като елече, но без копчета, но тя не иска категорично, госпожата вика, че било топло вътре и така си ходи без. Едната госпожа вика - сложете ѝ, сложете ѝ, ама Юлия сама тръгва да го съблича и така си е цяла зима. И в яслата беше така, но там сякаш беше по- топло. Всъщност и в градината е топло.

# 556
  • София
И Д. като Юлия. Нали сама се облича.Елена вчера се облече изцяло в синьо - син клин, син спортен суитчър и си сложи сиво лъскаво ту-ту.  ooooh! Но беше толкова щастлива! ММ, обаче, се развика, че така нямало да я пусне на градина, срамно било... Насметох го, но после казал на учителката, че сама се е облякла, да се знае, един вид, че против неговата воля и той няма нищо общо.   hahaha

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 13:28 от Мъхчето

# 557
На мен ми звучи много добре син клин, синя блуза, каквато и да е, и сиво (брокатено сигурно?) туту. Аз бих облякла Юлия така. Ние имаме голям недостиг на тутута.

Скарлет, води детето сополиво и хич да не ти пука! Твоите ученици ако отсъстват заради сопол как би ти се сторило? Пък и ти сега кашляш, ама си ходиш на работа, нали? Стига глупости! Човек не може за всяко кихване да се изолира, а децата и те са хора, като нас.                                           

# 558
  • София
Пине, суитчърът е супер спортен, момчешки даже, а туту-то е официално и да, брокатено, ама много лъскавко. Мека казано изглеждаше странна комбинация.

# 559
  • София
Скарлет, Геломиртолът няма да те излекува. Той втечнява секретите и така по-лесно ги издухваш,изкашляш, отхрачваш и т.н. Нито ще ти мине по-бързо хремата, нито сухата кашлица. Ако си склонна към синузит ще разбереш какво имам предвид.

# 560
Що бе? Точно спортен си го представям. Сега ще ме караш даровя из гугъл. Аз си представям такава визия, много добре  Thinking  Наскоро на туту с гумени ботуши се изкефих. Туту стрийт стайл. Аз така го харесвам даже повече, иначе ми е кичозна дреха. На нея може да не ѝ се е получило, няма как да споря, не съм го видяла, но ми прозвуча много добре.

1..
2..
3..
4..
5..
6..
7..
8..

и т.н. Не намерих точно каквото исках да покажа.

# 561
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Уууу лапето от третата снимка с гумените ботуши е супер

# 562
  • София
Знам, знам какво искаш да покажеш, но не беше ок. https://s30.postimg.org/ty2wjtcy9/DSC_4347_1.jpg Тук дори не личи колко е лъскаво. А и на Е. нали още ѝ е къса косата и малко прилича на момченце,както е висока.

ПП. Кога ще ѝ порасне тая коса, мн се ядосвам. Още е с бебешката. Само веднъж подрязвах съвсемлеко крайчетата. Искам поне да я изравня, че отзад е като с киче, но ще стане съвсемкато момченце Sad

# 563
С гумени ботуши тази ме беше изкефила, Захарче. Онова азиатче е много сладко самото то, да.

http://prikachi.com/images/921/9030921B.jpg

Мъхче, съгласих се, че не е идеалната комбинация - факт. Но чак срамно не е. Много деца ходят така и то от майките си за нагласени минават. Таткото чак да се оправдава.....

За косата... не знам какво да кажа. На Юлия расте, но не много бързо. Косъма е ужасно тънък и пършив, точно като моя. Косата е рядка. Излизат нови пластове, вижда се. Ще се посгъсти, особено в предпубертета, но като цяло това щеѝ е косата, явно. Точно като мойта  Sad Мисля, че от тук насетне няма накъде да се чака да пада бебешка коса, да излиза друга или нещо подобно.

# 564
  • София
Тази последната е само за реклама, за атрактивност на снимката. В реалния живот никога не бих си облякла детето така доброволно. А и самото дете е красиво. На красивите каквото и да им облечеш, им е супер и даже на дрехите не се обръща особено внимание, а по-скоро на цялостното впечатление от детето Simple Smile

За косата, под бебешка имах предвид, че още не съм я подстригвала. Иначе и на нея ѝ излизат нови пластове изатова става супер неравна. Иначе и на двете им е тънък косъмът, като моя. А баща им има толкова хубава коса!

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 16:33 от Мъхчето

# 565
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мънче недей така бе........Виждала съм им снимки и на двете и никак не прилича на момченце.Дългичка даже си спомням,че и беше косата.
Кирил е взел косата на баща си....гъста,къдрава,но е момче  Laughing Иначе като цвят е като с моята - шарена  Mr. Green

# 566
На мен пък това дете не ми е много красиво, да не кажа никак  Thinking  Иначе на наши познати дъщерята миналото лято (на 4) или по- миналото на 3  newsm78  както и да е, ходи поне две седмици изцяло с гумени ботуши, не можеха да я откажат. Накрая ги 'изгубили' някъде.

# 567
Снимките, които е сложила Пина на момиченцата много ми харестват, но стринките с тутутата ми се виждат малко кукута. Все пак Кари Брадшоу е героиня от филм.

Ние с ММ също имаме ужасни стълкновения на вратата на тема дрехи. Случвало се е да смени изцяло всичко и това ме докарва до абсолютен бяс. Анцугът вкъщи е забранен, аз пък съм забранила потниците. К. също ходи на ДГ с тънка блуза и откак махнахме бодитата, кръстът му е вечно гол, Даже и в снега понякога му се провижда.

# 568
След градината е по-зле от сутринта, не може да диша изобщо, само реве, уж носа й запушен, но като дърпам съвсем малко излиза и тя казва, че още е запушен. И капки слагах и пак нищо. Ето затова съм против да я пращам леко болна, защото за 0 време става много зле. Ще видим как ще е през нощта, и дали ММ не може утре да вземе болничен, че за мен е абсурд. После съм ваканция, та се надявам да я оправим за седмица. Егати кекавото дете имам. Писнало ми е вече, как пък не разреди. Гледах в НОИ миналата зима е била същата история, краят на януари съм била болнични, седмица по-късно пак в началото на февруари. После март като я подкара, помня че 2 седмици не можа да се оправи.

# 569
Бемолче, че какво имаш против потниците? ММ не носи потници и по цяла зима ходи с тънка блузка под якето (според мен тук свекървата има пръст).

Дъщеря ми си избира дрехи за градината, с които аз да съм съгласна, а като отиде там си облича тениската от резервните дрехи. Вчера случайно се изпусна да ми каже. И си кара по тениска по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт