Най-абсурдният въпрос, който сте видели на страниците на форума

• 16 103
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз надникнах и в следващите страници на темата и тя все по-абсурдни ги говори и се оплита в някакви догадки милата, като пате в кълчища. Че и не се усеща като я поднасят.

# 76
# 77
# 78
Ето я следващата....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=935164.new#new
Дръпнатият календар дали бил точен ooooh!

# 79
Тази тема помните ли? Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678932;topicrefid=20

Една от първите, които прочетох след като се регистрирах.

# 80
  • Пловдив
Пък ако искате да знаете, нищо абсурдно няма в темата за тоалетната хартия, това е важен за решаване въпрос и предмет на чести спорове.  Sunglasses

# 81
Тази тема помните ли? Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678932;topicrefid=20
Една от първите, които прочетох след като се регистрирах.
Любими са ми подобни теми. Simple Smile "Колко пъти на ден се къпете?", "Колко често сменяте дрехите си?" - неизменният бгмамски фолклор. Simple Smile (Скоро обаче не е имало подобна тема, за мое съжаление.) Както и битката между стари кучета и новаци, разбира се.

# 82
Уморихте ме от смях, толкова бисери си припомних Joy

# 83
# 84
# 85
Една дама обясняваше как със съпругът и спят на една страна един зад друг и през нощта той и пръцка на коляното и тя обясняваше как от това коляното я боли и как да го накара да престане. За съжаление този неповторим форумен бисер беше изтрит. А така се смях с глас, че пак бих го прочела. Чак в публикации във фейса го цитираха.
П.П. Намерих цитат на първия пост
" Здравейте! Знам, че някои от вас ще подходят скептично, но имам въпрос, който не мога да задам на нито една приятелка или близка, и ще го задам анонимно тук.
 С мъжът ми спим заедно под обща завивка, като той обикновено спи с гръб към мен. Нощно време той пръцка под юргана, понякога доста силно и винаги се караме по този въпрос. Аз крещя и се ядосвам, но той не престава да го прави. Пръцкайки той го прави на нивото на лявото ми коляно, и от известно време изпитвам болка в точно това коляно. Въпросът ми е дали е възможно да ми е разместил капачката по този начин, като ми пръцка на коляното. Говорих с него по този въпрос, и той ми каза, че това са пълни глупости и не е възможно, но аз не съм съвсем сигурна. Възможно ли е да ми контузи коляното, като пръцка на него? "

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 23:30 от Еуфорична

# 86
А имаше и една тема с едни бонбони Харибо.  Crazy

# 87
ЕЕЕе, някой сейфнат цитат няма ли някъде Joy да се посмеем преди да си легнем Grinning

# 88
Имаше и една, дето й растели повече циците, защото живеела до трафопост  Crazy

# 89
  • ту тук, ту там
За трафопоста и за капачката на коляното си бяха абсолютна шега! Никога не съм си помисляла, че някой може да ги приеме за реални!

На мен тази тема в настоящия й вид сякаш ми се припокрива със Смешките и Шапчицата.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт