Най-абсурдният въпрос, който сте видели на страниците на форума

• 16 075
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
2015-та беше отдавна.  hahaha Спомням си, че бяха обект на голямо вълнение, но точният лаф, диалог и участници са ми изчезнали от паметта.  Laughing Сега търсачката ли да яхвам?

# 46

Ако обичаш! През телефон съм и не мога Simple Smile Диалогът е между мен и Уиш, накрая на Iris ѝ втръсна и рече "Верно ли се уведомявате за всеки домат!" Grinning

# 47
А! Сега се сетих, "верно ли се уведомявате за всеки домат". Ама все пак ще яхна търсачката, че ми се губи контекстът.  Laughing

# 48
  • Ямбол
Пърдите ли с шундата по време на секс?

Темата беше забавна, но я затриха.

# 49
 Joy
Лиляна, спомням си, че и на Катрала предложиха този въпрос, да го вкл. във въпросника като организира някакъв конкурс за красотааа ли newsm78

# 50
Темата на Дес, която повдигна въпросите "Как жените с дълъг маникюр се бършат долу и какви поражения могат да си нанесат"  Laughing

# 51
  • Ямбол
Те на Катрала въпросите(не само в конкурса) повечето могат да влязат в тази тема.

# 52
  • София
Темата на Дес, която повдигна въпросите "Как жените с дълъг маникюр се бършат долу и какви поражения могат да си нанесат"  Laughing
Тази я помня, класика е! С глас съм се смяла  Laughing

# 53
Дайте темата да се посмея и аз Laughing

# 54
"А вие гълтате ли?"

# 55
  • Варна
Това за дългите нокти определено искам да го прочета, моля и аз за линк. Дивана на Популе не го изтраях повече от 10 страници, но това звучи обещаващо.

# 56
# 57
  • Германия
Имаше една тема за сатанинските послания в анимациите на Дисни. Crazy Заради нея една съфорумка (BirdsFlu?) си поръча пентаграма от и-бей и я носи около врата си 3 месеца, за да докаже, че нищо лошо няма да ѝ се случи. Даже си беше сложила лентичка в подписа, отброяваща времето с текст подобен на "Shit ain't happened yet?".  hahaha

# 58
Имам мътни спомени за една мацка дето питаше дали може да забременее от кърпа.... Бърсала се жената ама се оказа,че някой се е обърсал преди нея   Laughing

# 59
  • постоянно
Вие ме убихте  с някой от заглавията .  Mr. Green

Къде съм бляла ?

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт