Най-абсурдният въпрос, който сте видели на страниците на форума

• 16 101
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
На мен тази тема в настоящия й вид сякаш ми се припокрива със Смешките и Шапчицата.  newsm78
Аз точно за " Слагате ли шапчица..." се сетих първо, но е истина, че и със Смешките има много общо.

# 91
  • Ямбол
...
На мен тази тема в настоящия й вид сякаш ми се припокрива със Смешките и Шапчицата.  newsm78
Разбира се, че се припокрива и самата тема, при положение, че има няколко такива, е един вид абсурд. Ама Джой все гледа да яхне вълната с теми, та това е успяла този път да измисли.

# 92
  • София
...
На мен тази тема в настоящия й вид сякаш ми се припокрива със Смешките и Шапчицата.  newsm78
Разбира се, че се припокрива и самата тема, при положение, че има няколко такива, е един вид абсурд. Ама Джой все гледа да яхне вълната с теми, та това е успяла този път да измисли.
Като те чета, оставам с впечатлението, че си голяма любителка на котки.

# 93
  • Sofia
Като те чета, оставам с впечатлението, че си голяма любителка на котки.

Любителите на котки сме сред най-готините хора. Wink

# 94
В момента, когато пита е бременна.
Била се досетила, че преди време се обърсала с кърпата, която гаджето на сестра ѝ използвал за секретите си след секс. Но се обърсала 2 дни след секса де. Нещо такова беше. И се е притеснила да не би да е бременна от гаджето на сестра ѝ.

Май имаше съмнение, че е бременна, но беше ужасена, да не се окаже бременна от мъжа на сестра си, че се е сетила за кърпата. Оказало се, че зет ѝ се бърсал с кърпата след секс, после се бърсала и тя и чак след това разбрала, че има вероятност да е бременна. Беше силно притеснена от факта, че бащата може да е зет ѝ.

А, защо са се бърсали с една и съща кърпа и какво е правила вече използваната кърпа 2-3 дена в банята, остана загадка.

Забравих ѝ ника, за да видим, дали вече не се подвизава в някоя отчетна тема.

Може ли линк към темата? Mr. Green

# 95
  • Ямбол
Темата изглежда е затрита, но девойката се появи и в други теми да пита: Ето последните ѝ мнения: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=238147;sa=showPosts;start=0

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен тази тема в настоящия й вид сякаш ми се припокрива със Смешките и Шапчицата.  newsm78
Аз точно за " Слагате ли шапчица..." се сетих първо, но е истина, че и със Смешките има много общо.
"Слагате ли шапчица..." е за впечатляващи заглавия на теми, смешките са за постове и цитати, не виждам какви са ви аналогиите. настоящата тема е за абсурдни въпроси- не за смешки, нито за заглавия. Има предостатъчно абсурдни въпроси, които никак не са смешни.

Лиляна, да ти дам кърпичка да се позабършеш? Наясно съм, че сега си тръгнала да гониш мен от тема на тема, да помогна поне, нали съм добра душа Laughing

# 97
  • Ямбол
...
Лиляна, да ти дам кърпичка да се позабършеш? Наясно съм, че сега си тръгнала да гониш мен от тема на тема, да помогна поне, нали съм добра душа Laughing
Stop
Нищо не ти е ясно. Благодаря съм от темите, в които се подвизаваш, та не ми е зор, чак пък да те гоня. Компромати и селфита piasyk

Слагате ли шапчица вкъщи?
Слагате ли шапчица вкъщи - 2
Слагате ли шапчица вкъщи - 3
Слагате ли шапчица вкъщи - 4
Слагате ли шапчица вкъщи - 5
Слагате ли шапчица вкъщи - 6

# 98
  • ту тук, ту там
Аз затова написах "в настоящия й вид", защото ние я обърнахме май на втора Шапчица. Ето, самата аз допринесох с второто си предложение, като направо дадох линк към една тема с абсурдно звучащ въпрос в заглавието. Та по-скоро исках да призова (ех че гръмко прозвуча!) потребителите да не я превръщаме във втора Шапчица или Смешки. Но пък ако всеки просто постне един въпрос ей така в нищото, пак не знам дали темата ще има бъдеще.

# 99
Тъкмо се засилих в темата спомняйки си жена с пръцкащия на коляното ѝ мъж и видях, че Еуфорична е разказала. Тази история ме просълзява от смях. Но в интерес на истината не помня развитието й.

# 100
Не е въпрос, а констатация, но ми беше смешно
Цитат
Да, това е така. Даже съм чела, че всъщност ДНК-то на първия мъж, с когото е била една жена се запечатва в нея и оставя следи в децата й, независимо, че са от друг баща. Има някаква логика.

# 101
  • Ямбол
Ето че потребителите разбират темата точно каквато е темата за смешките.
От седем страници, едва ли има и 5-6 абсурдни въпроса, които обаче вече фигурират в смешките и шапчицата.

# 102
Авторката обясняваше, че съпругът ѝ прави адронен колайдер в гаража им(естествено избщо не беше наясно какви врели-некипели говори), но по-важният въпрос за нея беше дали да изкара велосипеда на детето(от същия гараж) да не би нещо да се повреди покрай "изобретението"  Laughing
Тази тема беше култова просто! И досега се чудя майтап ли беше.

Общи условия

Активация на акаунт