Най-абсурдният въпрос, който сте видели на страниците на форума

• 16 084
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Опитах се да намеря темата за гърнето, но така и не се научих да боравя с форумната търсачка. Някой може ли да пусне линк, че искам да се посмея още малко.

# 61
# 62
  • Варна
Да, благодаря Simple Smile

Боже, аз съм чела само първата страница, а те са натворили още. Препоръчвам силно за някой, който иска да се посмее и да си оправи деня.

# 63
  • София
Имам мътни спомени за една мацка дето питаше дали може да забременее от кърпа.... Бърсала се жената ама се оказа,че някой се е обърсал преди нея   Laughing

Нееее  Joy  Joy
Кажи ми, че е било пързалка, а не сериозно питане.

# 64

ОООО, това е култово!!!

ПП.Мислех, че темата е от преди години, а тя е само преди 2 месеца  Crazy

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 11:12 от Ekatеrina

# 65
Таис, беше сериозна мацката. Ще се опитам да намеря темата  Grinning

Редактирам се. Темата май е изтрита или не я откривам, но ето тук я подхванаха и мацката влезна в обяснителен режим :

Забавни въпроси за бременността

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 11:33 от Shtrudelche

# 66
В интерес на истината не се сещам за по-абсурдни или безумни въпроси от тези в бременния и проекто-бременния подфорум. Другите стоят някак сухи, няма го блясъка на вселенското невежество съпроводен от дивия оптимизъм да се възпроизведе.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 12:09 от Антигона

# 67
  • София
Имам мътни спомени за една мацка дето питаше дали може да забременее от кърпа.... Бърсала се жената ама се оказа,че някой се е обърсал преди нея   Laughing

Нееее  Joy  Joy
Кажи ми, че е било пързалка, а не сериозно питане.

Каква пързалка? Момичето беше сериозно притеснено, че може да е бременна и то от (сега се приготви за новината) .......... мъжа на сестра си. Оказа се, че двамата са се бърсали в банята с една и съща кърпа след секс с половинките си. Laughing

# 68
  • Варна
Аз надникнах в темата за забавните въпроси от бременността и тази си е поставяла въпроса и там. Ама аз ли не разбрах точно или по времето, когато е била притеснена за възможен инцидент с кърпата тя вече е била бременна?!

# 69
  • София
В момента, когато пита е бременна.
Била се досетила, че преди време се обърсала с кърпата, която гаджето на сестра ѝ използвал за секретите си след секс. Но се обърсала 2 дни след секса де. Нещо такова беше. И се е притеснила да не би да е бременна от гаджето на сестра ѝ.

# 70
  • София
В момента, когато пита е бременна.
Била се досетила, че преди време се обърсала с кърпата, която гаджето на сестра ѝ използвал за секретите си след секс. Но се обърсала 2 дни след секса де. Нещо такова беше. И се е притеснила да не би да е бременна от гаджето на сестра ѝ.

Май имаше съмнение, че е бременна, но беше ужасена, да не се окаже бременна от мъжа на сестра си, че се е сетила за кърпата. Оказало се, че зет ѝ се бърсал с кърпата след секс, после се бърсала и тя и чак след това разбрала, че има вероятност да е бременна. Беше силно притеснена от факта, че бащата може да е зет ѝ.

А, защо са се бърсали с една и съща кърпа и какво е правила вече използваната кърпа 2-3 дена в банята, остана загадка.

Забравих ѝ ника, за да видим, дали вече не се подвизава в някоя отчетна тема.

# 71
  • Варна
syla_na_syrceto е никът в темата за забавните въпроси.

И как не я е било гнус да ползва тая кърпа...

# 72
  • София
Таис, беше сериозна мацката. Ще се опитам да намеря темата  Grinning

Редактирам се. Темата май е изтрита или не я откривам, но ето тук я подхванаха и мацката влезна в обяснителен режим :

Забавни въпроси за бременността
Благодаря, Щруделче  bouquet

Прочетох няколко страници, без думи съм. Тя девойката била и бременна докато се развива Кърпагейт  ooooh!  Joy

# 73
  • София
syla_na_syrceto е никът в темата за забавните въпроси.

И как не я е било гнус да ползва тая кърпа...

Ама, тя не е знаела. Чак после се е разбрало, че е ползвала неговата кърпа и за капак се оказва бременна или със съмнение за бременност.

Някаква такава простотия беше. Питаше и ако кърпата е била влажна, колко време сперматозоидите на зет ѝ са били годни за оплождане в такава среда. Laughing

# 74
  • София
В напреднала бременност си беше. Спомням си, защото каза, че е възможно хормоните да ѝ играят лоша шега и да ѝ диктуват такива помисли.

Общи условия

Активация на акаунт