Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Хайде пак аз Simple Smile Добро утро и много слънчеви усмивки днес! Мм днес се прибира от Долна, радост голяма! Радинка, палчета - стиснати! Лейди, върнах се да ти изчета постовете та да не се изложа пак нещо... Хихи по- близо съм от колкото предполагаш, и с удоволствие ще ти стана другарче за кафенце Wink На един етаж сме даже :p Вечер като си прибирам диваненцата (които обожават да пищят по коридора) само повтарям - тихо че бебето спи! Пък виж - то твойто бебче било Simple Smile)) Наистина опасна работа са тия форуми! Захващам се с кулинарни приключения! Засега толкоз! После пак Simple Smile

# 496
Добро утроооо!
Айде да допълня кафенцето на Лейди. Нали може?  Simple Smile

Еха, две мацки как готино се намериха, че и на един етаж даже, страхотно!
Дисни, какви магийки въртиш из кухнята?
Радинка, стиснати палци за баща ти!
Фей и Кати, невероятни сте! С такова удоволствие ви прочетох! Благодаря ви за увлекателните разкази!
Фло, като прочетох за чушките и почнах да се облизвам  feeding
Ох, много исках да пиша, с повече хора по две думи да разменя, но сърцето ми спи още. нищо, че съм станала в 5,20  #Crazy Така че ви гушкам всички, споменати и неспоменати, и ви пожелавам прекрасен и усмихнат ден! Да се порадваме още малко на топлото време, че малко остана  Simple Smile

# 497
Добро утро и от мен
Радинка имаш силно стиснати палчета
Lady ще ударим,ако трябва ще нарушим диетата Laughing
Аз вече съм сама с децата,заведохме кака на градинка и сега с бебка си пеем и играем

# 498
  • Пловдив
Чета ви с полуотворено око Rolling Eyes...другото още е затворено Tired

Фей, Кативита, пренесохте ме и мен там Heart Eyes ...пусто, много обичам да пътувам hahaha За съжаление, си трябва планиране на финансовите средтства, а наскоро и съвсем ще свием разходите, че твърдо се решихме, да купуваме апартамент Crazy
Харесали сме го даже, ще видим само какво ще се разберем със собствениците, че в момента не се продава hahaha
В тази връзка - за тези, които получавате квартирни - разбрахте ли за промяната в наредбата?

Радинка, стискам палци Hug

Лейди, Дисни, завиждам ви благородно hahaha Около мен всички са на работа, а от юли и мм като е редовна смяна и си кукувам всяка сутрин сама с чаша кафе hahaha
Преди...7-8-9 години и аз бях в близост - живях на Радко Димитриев 53 Mr. Green Тогава все още беше военен хотел общежитието Mr. Green

Тъкмо приключих с кафето и ще взема да се облека - трябва да отида да си накупя картони и разни други джунджурийки - ще правя картонена торта за групата на малката и едно албумче-изненада за мм съм замислила - със снимки от Легионът Whistling Ще видим какво ще излезе, че то на теория изглежда лесно, да видим с изпълнението как ще се оправя newsm78

# 499
Фей, толкова неща от твоя пост мога да си ги копна и за моя разказ...нормално нали сме в онази по-западна Европа...
И в Париж много просяци и нито един без домашен любимец-куче,заек ,котка, хамстер...трябва там да лежи до него...
А китайци, японци ,корейци-край нямат...Понякога си мисля , че бях в Азия...
И колелета масово ползват-не се изисква регистрация, само карта с поне 150 евро за депозита за колелото ,иначе е евтино ползването -за 40 минути около 1 евро излезе на колегата. А ако си купиш годишен абонамент-50 евро.

Добре,че се очертва хубаво време през почивните дни, че и аз като Мъничето съм на сватба...а като нищо може да се окажем на една и съща.. Laughing...

# 500
sad_woman чак магийки едва ли Simple Smile Малката много обича прясно зеле в тава, а мм е фен на кавърмата - та рекох днес да ги зарадвам. По принцип с моята кухня не сме първи дружки и готвенето не ми е сред любимите занимания, но от време на време ми идва музата. Вие какви манджи обичате да творите?
sweet_maniche незнам дали ще съм от редовните другарчета за сутрешно кафе, тъй като и аз съм от работещите, но в почивните дни с удоволствие си търся компанийка Simple Smile
Лейди, преди малко зърнах твоя хубавелко - малък разкош е, като картинка, само за мачкане и гушкане е! Жив и здрав да ти е, бонбонкото хубав!
Днес май само аз си разсъждавам усилено Simple Smile Много сте работни момичета - петък е, разпуснете малко Simple Smile
 lalalala

# 501
  • София
МИС ДИСНИ, не си сама, ето ме и мен Hug
А сега да ви кажа Привет, красавици Simple Smile
Днес нещо съм се повредила. От сутринта като ме е обхванал един ентусиазъм, чак не е за вярване. В петък от много време не тръстича в кабинета. Нека работят младите. Затова пък у дОма бол работа, та там се вихря. Килимите ми са изпрани, чакат да ги постелем с гаджето. Може днес и да успеем. Ако не днес-утре. И утре е ден Simple Smile Занимавах се с цветята. Орхидеите прецъфтяха, та ги почистих, другите полях и разрових пръстта ( сиреч, прекопах ги Simple Smile)
Аз пък много обичам да готвя. Щерката един път ме обвини, че свръх теглото се дължи на факта, че готвя вкусно. Пип,пип, минута за реклама Wink Замислила съм тези дни да направя рибен пирог и едни бохчички, в които слагам картофено пюре и кайма. Става много вкусно-3 в 1. И хляба, и месото, и гарнитурата. А пък после ще се червя като се кача на кантара Embarassed От хубав човек трябва да има по много Mr. Green

РАДИНКА и от мен fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

ЛЕЙДИ и МИС ДИСНИ, колко хубаво, че сте заедно. И кафето ще си пиете, и ще си помагате, и ще се веселите. Супер!!!

МЪНИЧЕ, щом като ти е скучно сама да си пиеш кафето, давай да си правим компания в Скайпа. Можем и конферентна връзка да осъществим. Хем кафе ще пием, хем ще бистрим злободневни теми Simple Smile

ДИМИТРОВА, мило ми стана, като си ви представих с бебка, как се забавлявате Hug

САД_УОМАН, не се облизвай, ами ела, ще ти направя пълнени чушки. Мога и по Еконт да ти ги пратя Wink

КАТИВИТА, теб няма да те мисля. Щом си сватбарка, ще ти бъде весело. Разкажи после как е било. married

Почивката ми свърши, да ставам, че да не ми премине ентусиазЪма.

# 502
Скъпа Фло, в 14 часа се ляга, не се става! Аз ли да те уча?!  Mr. Green
Тук съм, чета ви, стискам палци и се приготвям за едно пътуване през уикенда.
Поздрави

# 503
Дисни, то и ние с моята кухня много-много не се обичаме. Нямам много време да се вихря, нито пък съм някакъв мастършеф. Най-хубавото е, че ММ много обича да готви и като каже, че иска нещо да направи, с огрооомно удоволствие се изнасям от бойното поле, да не преча. Имаме си разпределение на част от нещата-кой ги готви по-добре, и другият там не се бърка. Много са ни любими пълнените чушки /Фло,  Hug/, но пусто момченцето не ги обича кой знае колко, та не правим често.
Офф, спирам да мисля за ядене и скачам обратно в тръстиката  Laughing Хубав следобед, мацки!

# 504
И аз съм тук,докато бебка си поспива на припек аз съм с вас
Да се похваля,май има резултат то разговора с кмета,Преди малко бяха тук поддържащата фирма-святкаха,гасиха лампите,та ще видим довечера дали ще сме на светло или не и дали съседите ще ме черпят че все аз като най-млада оправям бакиите

# 505
  • Пловдив
и аз в групата на "обичащите" кухнята Mr. Green
Нямам проблем с готвенето, но това да измислям КАКВО да сготвя... ей там ми е мъката на мен Embarassed
И като стана въпрос за кухня - още като млади гаджета, тъкмо се бяхме събрали да живеем заедно, мм ми подари магнитче за хладилник с надпис "Много са яли в тази кухня... Някой и досега са живи" hahaha
И пак на кухненската тема - откакто мм е редовна сняма кара предимно на суха храна Rolling Eyes Няма условия, където да приготвя и притопля... Разрових се и открих страхотни кутии и термо боксове, в които може да си носи... hahaha нормална храна. Напоръчвала съм му и от другата седмица мисля вече да е на котлова храна, ще видим какво ще излезе newsm78

Кати, едва ли, но пък света е малък Simple Smile На роднинска сватба сме, не е на колегиална hahaha

Фло, Дисни, благодаря ви за предложенията Simple Smile Да знаете, че ще се възползвам smile3521

Днес мм се прибра рано-рано - нали ЗРВ имат празник, та и те "намазаха" с намалено работно време Simple Smile И донесе една добра новина - тъкмо преди да си тръгнат е дошла заповед за изплащане на 20% от лимита за 2016 Peace

# 506
Мъниче, и аз съм на роднини, но понеже е на ваша територия допускам ,че има вероятност от засичане....

# 507
  • Пловдив
Сега кажи, че сте и в комплекс Екзотик hahaha

# 508
Сега погледнах поканата- Garden Wedding....Разминахме се...Обаче се питам ,тъй като ритуалът е изнесен и тържеството било навън-абе в 23 ч. няма ли да се смръзна в тия шатри....Не съм била досега на открито и то на вечерна сватба? Ако някой е бил там да ме светне как е....

# 509
  • Пловдив
Радинка  Hands Thumbsup
Дисни вече ме убиии  Grinning Чух ви че се прибрахте свиркай като ме видиш другия път Simple Smile
Димитрова диетата още не съм я почнала, но казах на ММ за предложението на Фло и май май е съгласен явно много съм прекалила с килата  Sad
За готвенето мнооого го обичам и ми се отдава но от края на бременнота до сега рядко имам желание да кисна в кухнята, сега като се приберем на майчин/бабин дом там ми е силата, бебо си има детегледачка а мама има време за всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт