Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 664
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Шумен
Здравейте,
Отново съм на линия при вас.
Ще си почина ден, два тъкмо ще имам време по подробно да ви изчета. Видях, че има разкази за пътешествия...толкова добре описани, че и на мен ми се прииска да стегна куфарите и да отпрашим на някъде. Ех, мечти...
Радинка имаш и моите стиснати палчета.
dimitrova8002 много бърза реакция от страна на кмета, чак не е за вярване...
sweet_maniche благодаря ти за инфото за паричките, че ММ пак нищо не знае по този въпрос.
Фло тия дни ще ти пиша, кога ще пътувам, за да видим ще ни съвпадне ли графикът с теб.

Приятна вечер момичета!

# 511
  • София
Здравейте,
малко ще сменя темата, но искам да попитам някоя мама знае ли каква е била цената миналата година на новогодишния пакет в хотел "Олимп" в Боровец, тъй като не мога да намеря информация по темата
Предварително благодаря  bouquet

https://www.mod.bg/bg/doc/obiavi/2015/20151112_Kuverti_IA.pdf

Благодаря  bouquet

# 512
  • Пловдив
Кати и на мен това ми е притеснението - сватбата е от 18:00 с изнесен ритуал и венчавка newsm78
ММ ще е с един тъничък панталон и риза с дълъг ръкав, отново тънка, но моята рокля е къса, асиметрична, с голяма деколте и ...почти прозрачна Whistling
И ние сме в градина, доколкото разбрах при това не в Пловдив, а някъде в Марково...което пък значи поне 5-6 градуса надолу... ММ се шегува, че ще загряваме вътрешно hahaha

Днес сме на италианска вечеря вкъщи - ходих следобед до Лидл и тъкмо изкараха франзели...Е като ми замирисаха...веднага едни брускети ми се явиха, заедно с чаша сухо бяло вино Heart Eyes Речено - сторено Simple Smile Докато мм беше пред блока с децата, за да играят, изпекох 3 тави и вечеряхме брускети Crazy

# 513
  • Пловдив
Абе хора, вземете си по една връхна дрешка. Октомври е все пак.  Joy какви са тези тънкофайници, с които се готвите да се изкиприте, есен е. Поканите за вечерна сватба на открито през октомври трябва да вървят в комплект с ваучер за сауна за следващия ден.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 23:14 от dundi73

# 514
  • Пловдив

Кафето е от мееееен! ( много хубава темичка с обяснения има)
Добро утро момичета Simple Smile

# 515
Добро утроо,мислех яе аз съм най-ранобудна,а другата мама с бебок ме изпреварила
Приятни почивни дни и се насладете пълноценно на слънцето,че не му остава много

# 516
Добро утро, сладурки. Не ми остава време много за вас. Чета по диагонал. Честито на всички празнуващи, леко завид на пътешественичките, ако има болни, да оздравяват, на сватбарките - умната Wink, на новодошлите - привет. При мен е много работа, доктори /пак операция/, зъбобол /Фло Wink/ и подготовка за посрещане на синчето от Америката. Никога не ме е болял зъб, но винаги има за първи път. Преди това се бях отдала на пътуване и малко плажуване - Пловдив, Варна. И на мен уж ми предстои пътешествие по чужбинско, но да не го урочасам. Живот и здраве ще разказвам. Другата събота ще посрещам сина на летището. Вече нямам търпение. Днес тръгва на екскурзия /стискайте палчета/. Ами това е от мен. Сега се отдавам на чистене, пране, преподреждане на гардеробите и така цял ден newsm79 wash newsm71 Прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug

# 517
Добро утро, момичета! Много сте ранобудни! Макар че и аз станах рано. А си мислех днес да поспя.
Сега чакам да се стопли и да излезем. Трябва да купим телевизор за стаята на дъщеря ни. И други дребни неща за новия ни дом.  Laughing
 Кати и Фей, чудесно разказвате!  Сигурна съм, че имате още какво да споделите.
Фло, на 14 октомври е клетвата на курсантите, дано да ме пуснат от работата. Ти до кога ще бъдеш в Банско?
Дафинов лист, успех на момчето!
 Желая ви един слънчев октомврийски ден!

# 518
  • София

ДОБРЕ ДОШЪЛ, ОКТОМВРИ! ЗЛАТЕН, СЛЪНЧЕВ, БЛАГОДАТЕН.

Днес е празникът на Златната възраст...Кога бяхме луди млади и зелени, а сега посребрени и позлатени.
Наслаждавайте се на всеки хубав миг, радвайте се на младостта си, изживейте я така, че когато станете посребрени за нищо да не съжалявате.

Тази сутрин и аз съм от ранобудните. Станах, направих за гаджето палачинки. Сега малко почивка.

Присядам с кафенцето на Лейди, на раздумка. Благодаря ти, миличка. Я какво хубаво кафе си ни направила. Пак да направиш Simple Smile

ЛУННО ЦВЕТЕ, отивам в Банско на 14 октомври и се връщам в София на 15. Приятна разходка по софийските магазини. Голям ден ще е и за момчето ви, и за вас денят на клетвата. Още помня клетвата и на братчето ми, и на сина ни. Много вълнуващо!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, колко отдавна не си била сред нас.  fingerscrossed за момчето ви. Жив и здрав ще се прибере. Жалко, че в следващата събота няма да съм в София. Отиваме една внушителна група баби от КГБ на разходка до Пирот. Ходи ли на зъболекар?

ДИМИТРОВА, поспивай когато можеш. Не е лесно сама с двете кукли, дом да въртиш, а и за капак - учението.

ДУНДИ, нали сватбарките ще са наблизо до теб. Приготви два кожуха и две ушанки, да ги топлиш, ако се наложи Joy

МЪНИЧЕ, КАТИ, викайте SOS. Дунди ще се притече на помощ Wink

ПРОЛЕТИНА, чакам обаждане. Изпратих ти тел. на ЛС.

Хайде, свърши ми кафето. Тръстиченето да започне сега! Вчера не успях да сложа килимите. Днес ще е. wavey

# 519
  • Пловдив

Добро Утроо  bouquet
Днес с бебо сме сами, ММ е наряд така че ще сме по разходки че от утре уж захлаждане го дават.
Май май всички сте нанякъде почивните дни Simple Smile
Сега отивам да се образовам по фотографските въпроси докато бебо спи и да изпия кафето спокойно Simple Smile

# 520
Добро утро и от мен,Lady не си сама и аз съм на линия.Днес малките ми принцеси решиха да поспим малко повече от друг ден и като станахме деня ми започна доста интензивно,на каката й текна кръв от носа(по закон всичко се случва когато съм сама),но запазих хладнокръвие,тъй като като малка и на мен ми течеше-направихме каквото си спомнях и бързо го овладяхме и сега дивеят

# 521
И ние сме на линия! Добро да е утрото! Правим палачинки Simple Smile Хубав ден на всички! Днес ни е ден за учене, чистене, готвене и др екстри! Яие как сте? Какви са ви плановете за днес? Сватбарките, как изкарахте Simple Smile

# 522
  • Пловдив
+ 1 с палачинки за закуска. ММ все недоволстваше, че не му правя палачинки, та тази сутрин завъртях едни. Той пък се измъкна по-рано от предвиденото от леглото и взе да мрънка, че първо съм трябвало да направя кафе. Ей, угода нямат бе.  Mr. Green
Днес нямам планове освен да си подгъна два панталона. Добра че вече ученичката учи сама или по-точно не знам дали учи или не.  Mr. Green

дафиново листенце, къде се разхожда младежът тази седмица?
Нашият си дойде и от понеделник е в университета, има 6 изпита за взимане  ooooh!, наложи се да пуска молба до декана, за да му разрешат да се запише и сега чака дати за изпитите. Ама така е, ката не им разрешиха предварителна сесия.

Навън вече се постопли. То тук си става направо жега по обяд. И снощи времето беше добро, те сватбарките и затова не се ме търсили, не са имали нужда от ушанки.   Laughing

Приятен почивен ден.

# 523
  • София
+ още един с палачинки newsm64. Вчера за гаджето, днес за внучетата Simple Smile.
ДУНДИ, и кафето, и кафето. Абе трябва да сме като многоръкият бог Шива, но и без да сме като него, пак се справяме. Военни жени - какво повече да кажа.

За днес нямам кой знае какви планове. ще обядваме заедно с внучетата, после ще ги сдадем, че отиват да празнуват с деца рожденият ден на Ники. Ние с гаджето ще релаксираме.

О, вчера забравих да ви кажа какъв наситен с адреналин ден преживях. За рождения ден на сина, снахата му подари скок с бънджи. Доста ме беше страх, но кой ги пита майките... Единственото, което можех да направя, беше да не искам да знам кога ще се състои скока. Е да, ама не. Внукът ни издаде тайната, та докато скочат ( защото и малкият щурчо е поискал да скочи с баща си ), повярвайте, побеля ми косата. След като ги чух след скока, седнах и се разревах. Та такива ми ти работи.

Желая ви хубав ден с любимите хора, а аз ви гушкам Hug

# 524
Привет момичета. Имам нужда от инфо/ помощ как най-бързо да стигна от автогара София до Банкя. Ще замествам колега на едно обучение. Вече взех билета до София.

Общи условия

Активация на акаунт