Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 655
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и от мен!
Аз днес пържих филии. Тук все още нямам хубав тиган за палачинки. Иначе и в къщи  това е любимата закуска. Докато бях по-млада, ставах рано през почивните дни, за да са готови палачинките, когато останалите се събудят. Докато не реших, че така не е честно. И сега мъжът ми прави по-вкусни палачинки от мен, даже ги хвърля до тавана. Синът и дъщерята и те се научиха да ги майсторят. Все пак и мама е човек и трябва да поспива.
Моята мечта също е да скоча с бънджи, но все се страхувам, а никой не се е сетил да ми подари подобно преживяване.  Wink
Аз имам да проверявам контролни, така че ви оставям.
 Hug

# 526
  • Шумен
Като стана въпрос за скокове с бънджи, аз също имам огромен страх от тези скокове. Когато мои познати скачат се чувствам точно, като Flo. Изпитвам панически страх и от полети със самолети, явно затова избягвам по всякакъв начин такива пътешествия.
Момичета при нас времето е страхотно, само за разходки, така че и аз ви оставям и отивам да поклюкарствам с една приятелка сред природата  Wink

Желая ви приятен ден!

# 527
Привет момичета. Имам нужда от инфо/ помощ как най-бързо да стигна от автогара София до Банкя. Ще замествам колега на едно обучение. Вече взех билета до София.

Най - бързо е с такси...ама е цифра....Като дойдох студентка в София и ако питаш някой колега столичанин как най - бързо да стигна еди къде си и той важно важно-" С такси. ..." Много ме дразнеха. .....

Сега сериозно - автогара София ,предполагам Централна означава. Два варианта

-с влак-ама трябва да видиш разписанието, че са много на рядко. Пътуване 30-40 минути, само 1 билет
-с метро и автобус, два билета за около 1час

Къде е обучението-за учители или на НАП?

# 528
Кати, по ИПА е, някъде в центъра на Банкя било, до парк. Значи ще гледам автобус и метро. Иначе да на централна автогара ще пристигна.
Аз се нервя леко, че е малко в последния момент, но сега една дружка ми вика, я ще ходиш на извънредна почивка хи-хи.
Едит: аз си организирам пътуването, а ММ треска го тресе и шие някаква емблема Simple Smile. То разговори къде да е .... чудо...

# 529
Тогава щом варианта е с метрото-трябва да влезеш в станцията, която е до самата автогара/гара. Посоката е Обеля. Слизаш на метростанция Сливница или Люлин.  На първата автобусите са 47 ,48 и 49. Който и да хванеш  вървят по един и същ маршрут до центъра на Банкя. Ако слезеш на метростанция Люлин автобуса е само един -42 . Подсигури си билети ,цена -1.60лв. По тези линии винаги има контроли.
 И да Банкя си е много хубав курорт ....сега и след ремонта. ...а и 18 пъти на ден се сменя въздуха. ...И София е близко....така че се подготви за една хубава ваканцийка....

Утре ще пиша за сватбата и Пловдив, че задачите напират....а се стъмни....

# 530
Мерси много, Кати. Разбрах, записвам си всички указания  bouquet

# 531
Добро утро на всички! Спорна седмица ви желая момичета Simple Smile От днес и аз съм работна, но когато мога ще се включвам Simple Smile Виртуално кафенце от мен за по-заспалите Wink (макар и без снимка - всеки както му харесва).
 morning bye

# 532
  • Пловдив
Малко закъсняло добро утро и от мен,ама ММ си е вкъщи и кафета,баници...да го поглезя малко Simple Smile
Сега ги изпратих навън с Ивайло и е време за спокойно кафе.
Фло един професионален въпрос към теб - Как трябва да е венеца на бебо, смисъл трябва ли да е идеално равен горе, че тази сутрин го забелязах че има извивка там където трябва да са предните две зъбчета и почвам да се филмирам ( страшно обяснение дадох ) и трябва ли да го водя на зъболекар или е малък още на 5 месеца е Simple Smile
Днес сме на ортопед стискайте палци всичко да е наред със ставите.

# 533
  • Пловдив
Минавам на бегом аз, че имам 100 неща за вършене, а времето не стига Whistling
ММ се обади - искат книжките за 2016 - до края на седмицата щели да дадат по 20% от лимита Mr. Green

# 534
  • София
Привет военни красавици Hug

МИС ДИСНИ, какво ще работиш? Тенкю за кафенцето.
ЛЕЙДИ, остави малечко на мира и не се вторачвай толкова. Венецът има релеф и то е така, защото скоро ще започнат да пробиват зъбки. Рано е още за зъболекар Simple Smile
МЪНИЧЕ, за да успееш или намали задачите на 50, или увеличи часовете на 48.  Wink

Хубав ден.

# 535
Сватбата мина добре, но си поизмръзнахме. Голяма смелост е това да правиш сватба на 1.10 на открито. Добре, че през деня беше жега, а не студ и дъжд. Ама младите така искали....а големите не са ли им казали ,че не се прави така...Но както и да е , поканили са ни , така са решили, така са направили...Ако сравня обаче търновската сватба на която бях през май, агенцията беше по-добра от тази в Пловдив. На майската сватба до 1 ч. през нощта сватбата течеше като състезание, като риалити формат, постоянно някакви игри и танци. Тук към 23 ч. агентката си замина ..., преди това букет, жартиер, торта и май друго нямаше...Но и от двете сватби извода ми е ,че постепенно българските традиции преминават в американски....Има някои неща , които може да съм задръстена, обаче не мога  да приема мъжът ми да ми се навре под роклята пред всичките  ми роднини...Но това е мое мнение...

Иначе Пловдив ми се видя много сложен, объркан и доста поразкопан. Имам чувство , че няма да се оправя в тоя град, ако съм сама. Една табела не видях в града да сочи към нещо квартал, изход за София или за Бургас...Но пък евтини таксита-20 минути се возихме и накрая няма 7 лева...

И от днес вече в сериозен работен и учебен ритъм...

# 536
И аз в отбора на неделните майсторки на палачинки  Simple Smile Не ги мятам до тавана, обръщам ги по най-скучния начин, но много ми се котират.
Кати, доста е поразкопано напоследък, права си. Трафикът стана ужасен, особено за такива като мен, които се движат с градски транспорт. И като се замисля, май наистина не съм виждала табели, които да насочват към кварталите. В това отношение София май е доста по-подредена и улесняваща тези, които не живеят там. През декември ще идвам за малко.

# 537
Здравейте и от мен.

Бяхме за уикенда в Рибарица, добре изкарахме.
Днес си продължих с подаването на документи за работа, а дано все отнякъде изникне нещо.

# 538
  • Пловдив
Да ви кажа дзак и отивам да писателствам, че имам швейцарски шеф на главата и през деня нищо не мога да свърша. Да не казвам, че съм изморена и изгладняла. Пфу, тия хора не сещат, че това моЙто тяло иска храна от време на време.  Laughing

Кати, разкопано е, ама нали се надяваме да е за по-добро. Там, където ремонтът е приключил, наистина е добре. Ама кога ще се отпуши движението или поне частично да олекне, не е много ясно.
И на мен тези префърцунени и измислени заемки по сватбите на са ми по вкуса. Нито пък сватбените агенции и финтифлюшките. И колко пари хвърчат по тях. Но всеки може сам ад си прецени.

А проблемът с табелите не е само в Пловдив. Повсеместен е. Поне извън града. Имам чувството, че сме супер зле откъм информация по пътищата.

Sesylle, ще се получи, важното е да не се отчайваш.  Peace

# 539
  • Пловдив
да намина, да ви видя, че утре пак ще съм на тъгадък цял ден...

Сватбата мина добре, не ми беше студено, а не си взех нищо връхно Stop Но пък и малко стоях на масата Whistling
Нямаше агент и беше в пъти по-добре, според мен - нещо тези "сватби по сценарий" хич не ми се нравят newsm78
Мислех, да се скатая за букета, но булката дойде и ме поведе EmbarassedНе стига това, ами и най-отпред ме нареди... Но аз съм гъвкава и даже и на токчета успях да клекна в точния момент hahaha Раничко ми е още - трябва шаферката да порасне с още две-три години hahaha

С днешните задачи почти приключих, но и аз съм хора hahaha Имам нужда от чаша бяло винце и почивка Simple Smile
Утре с нови сили и още 100 задачи за през деня...на всичкото отгоре се оказа, че ще съм и без кола и направо не знам как и кога ще смогна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт