Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 647
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мъниче, сипвам по едно бяло винце! Веднага. Наздраве!

# 541
  • Пловдив
Фло  Hug Hug Hug
Наздраве!

# 542
Добро утро kaffeetrmker_2 минавам набързо да сервирам кафенце и заминавам на лекции smile3529,по-късно като се прибера ще намина да ви дочета на спокойствие Hug

# 543
Добро утро момичета Simple Smile Димитрова, благодаря за кафенцето! На всички хубав и слънчев ден изпълнен с положителни емоции!!!
ЛЕЙДИ, как мина на ортопеда? Дадоха ли зелен светофар за сядане на малчо вече?
ФЛО, работя в една фирма за хладилни инсталации, не е нещо кой знае какво, но седенето по цял ден много ме мъчи...
КАТИВИТА, честно казано, въпреки че от 8 години живея в Пловдив и на мен ми е доста объркан. Познавам си само районите в които пребивавам Simple Smile
СЕСИЛ, стискам силно палчета да си намериш точно това което ти се иска! И аз доскоро бях така и много добре те разбирам. Търпение, всичко ще ти се получи Simple Smile
ДУНДИ, я им се скарай! То ранъта прави борбъта Simple Smile Ааааа ма ха, как ще те държат на фотосинтеза! Стачка веднага!!! Simple Smile
МЪНИЧЕ, на теб много сили днес! И ако нещо остане, споко - и утре е ден!
Прегръдки на всички и спорна!   Nature Sunny Kissing Heart

# 544
  • Пловдив
Добро утро, да се обадя, докато не са се появили шефовете, че после потъвам работа и да няма "изгубен в превода". А пък за храната - сутринта закусих, сега да си изпия кафето, пък после ще го мислим. Поне вода има ... и пауза за тоалетна.
*Miss Disney*, аз съм си пловдивчанка, дето се казва, ама не познавам всички райони.  Laughing

Успешен ден на всички.  Hug

Събират лимитните книжки при ММ, усетих задоволство в гласа му.  Joy

# 545
Добро утроооо! Димитрова, остана ли кафенце? Респект, момиче! Ти си една от най-организираните жени, които "познавам"  Hug
Студеничко тази сутрин... Щом чак аз се предадох и събух джапанките, значи есента идва Sad
Сесил, стиснати палчета и от мен! Пожелавам ти скоро да намериш тази работа, която да те удовлетворява и да я вършиш с желание. А дотогава-сигурна съм, че не ти остава време да скучаеш  Simple Smile
Дунди, и на мен често не ми остава време да обядвам. Но се правя, че не чувам революцията в корема си и се успокоявам, че запаси имам много и няма да изчезна от лицето на земята  hahaha
Албенка, как сте? Поздрави на всички! Hug
Допивам кафето, изключвам автопилота и скачам в тръстиката. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 546
  • Шумен
Здравейте,
Няколко дни бях във Велико Търново на лекции и нямаше как да ви пиша. Предстои ми голямото четене следващият един месец, засега съм се настроила положително, дано не ми изчезне ентусиазма после.
Сесил имаш стиснати и от мен палчета.
Виждам, че сте говорили за сватби радвам се, че сте си изкарали добре момичета. Само да кажа, че и аз не ги харесвам тези американски традиции, дето все по често ги използват младоженците.
На мен Пловдив ми е един от любимите градове, преди много често пътувах до там, за съжаление вече не. Даже ми липсва. Малко са изнервени шофьорите там, но се свиква.
dundi73 и при нас събират лимитните книжки, но май аз съм по доволна от ММ  Grinning

Приятен ден на всички!

# 547
Добърр вечеер, как сте момичета?! :*

Да не сте ме забравили.. тук съм.. много време не съм влизала тук.. имам основателни причини, но не ми се говори много за това и затова нека бъда по-положителна... Надявам се съвсем скоро нещата да се наредят...

Виждам, че имаме нови дружки в блокчето.. Добре дошли момичета.. Виждам, че за момента Ви е приятно тук, но как да не ви е, то толкова готини хора сМе се събрали  Laughing Embarassed  Hug

Изчетох всичко.. бяхте ми залипсвали вече многооо...  Hug
 Ако организира някой среща в Пловдив, с удоволствие бих дошла  и аз..  bowuu

Чета ви с удоволствие, продължавайте да сте все така позитивни.. Прегръдки за всички  Heart Eyes

# 548
  • Пловдив
Добро утро.
Набързо оставям кафето, че днес много задачки имам.

# 549
  • Варна
Добро утро и от мен.Благодаря за кафето имам огромна нужда,че от няколко дни малката е хремава и по цели нощи немога да спя нормално,постоянно се събужда.Два дни и слагах от онези черните капки ама явно и идват малко силни,че почна да и тече кръв от носа и сега ги спрях и я мажа с прополис и се надявам скоро да се пооправи,че се измъчи горкото,едвам диша.Толкова от мен засега,лек ден на всички.

# 550
Със страхотно кафе ни посрещаш Лейди, благодаря!
Днес бил международен ден на учителя! Благодаря, че ви има!
Ние сме добре, вчера "инсталирах" зимния чувал на количката, но май-май няма днес да му правя сефтето. Много студено. То вчера бяхме единствените в градинката, а хем беше по-топло от днес. Ще си пълзим у нас 😃 Може да взема някое котенце при нас да ни прави компания  Crazy
Сесил, ти в София ли търсиш работа?
Хубав ден на всички - на тези, които само четат и на тези, които драсват по някой ред.

# 551
Добро утро и от мен. Simple Smile

Страхотен вятър днес при нас, ще те отнесе направо. А иначе едно слънчице пече през прозореца. Ще си стоим с малкия в къщи.

Seti Beti,засега търся в Плевен, но...като гледам, трудна работа ще е. Ходих на няколко интервюта и до там.
Лееко започвам да се отчайвам.

# 552
Ето ме и мен след Софиийското пътешествие. Кати благодаря още веднъж за точните инструкции  bouquet Сесил стискам палци да се наредят нещата. И тук е студено. Мъчи се да изгрее слънцето уж. Днес нашия град има празник и децата и учениците бяха на шествие. Добре, че им бяха облякли якетата.
Поздрави на всички.

# 553
Здравейте и от мен..
Днес и в Пловдив доста духа.. не е чак толкова студено, но вятъра е гаден, понв тук де в Коматево, където ми е работата.. защото в Пловдив, ако в един квартал е буря, в друг може да си е слънчево.. това съм забелязала..
Сега съм в обедна почивка и наминавам да надникна.. после се захващам със счетоводителката на фирмата, че документи има за оправяне колкото искаш..
Към края на месеца и началото на нов винаги е натоварено..
Хайде оставям ви, че да ида да хапна набързо и да се захващам..
Хубав ден на всички Wink

# 554
Е, rose red , много бърз беше престоя ти в града на Бащата на нацията.. Аз мислех, че поне седмица ще откараш... Laughing
Сесил, дано скоро си намериш твоята работа...
Патето ми липсва...може и да е писала, ама аз нали имаше период когато не четох много...
Познаха и това е ...застудя....и грам слънчев лъч няма днес....

Общи условия

Активация на акаунт