Съпруги на военнослужещи - 19

• 68 122
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Минавам със свръхзвукова скорост да почерпя. Голямото ми момче става с една година по-мъдро и красиво.

# 556
Честит рожден ден на момчето ти, sad woman!  Нека расте красив, умен и много щастлив! Tada

# 557
Колкото почерпка си сервирала, толкова радостни моменти да имате с него!😉

# 558
  • Пловдив
Ейй цял ден сядам да пиша и все не успявам.
Sad woman Честит рожден ден на момчето ти,да ти е жив и здрав.
Изпратих ММ на работа,малчо е изкъпан и приспан, сега си правя баница иии сядам да наваксвам със сериалите.Много вятър днеска направо си измръзнах навън. Утре се прибирам в Димитровград така че Димитрова и Фей да се готвят за кафета Simple Smile
Дисни ортопеда каза никакво сядане, да го оставя сам да си седне, по-малко в мен и т'ва е да се спасявам като мрънка да става  #Crazy

# 559
Здравейте, момичета, при мен си е пълна лудница , нямам време за нищо. Минавам за да кажа, че ние с Калоянче сме добре, гледаме да сме повече навън , но сега с лошото време ще имаме време да си стоим у дома и по често да чета и пиша Simple Smile  Поздрави за всички  чиито празници съм изпуснала , със закъснение, но от сърце ви желая да сте мн щастливи. Отивам да къпя бебока и после да лягаме Simple Smile Лека и спокойна нощ на всички

# 560
  • Шумен
sad woman, честит рожден ден на голямото ти момче. Да ти е жив и здрав и много да те радва!

Момичета имам един въпрос, надявам се да ми помогнете. Налага ми се да посетя лекар-специалист. Насочиха ме към определен лекар във ВМА гр. София. Какъв документ ще ми е необходим, за да ме прегледат, като член на семейство на военослужест? Благодаря предварително!

# 561
Добро утро и от мен момичета! Бррр студено си е тази сутрин!
Sad woman, да ти е жив и здрав рожденика и много много да се гордеете с него!
Лейди, важното е че всичко е наред! Ще дойде и това време, търпение и здрави ръце ти желая Wink Как е малчо в това време дето хич не е за излизане!
Патенце, имате си адашче Wink На колко е твоя малък мъж?
Хубав ден на всички и топли топли прегръдки Simple Smile Аз да поработя малко отивам, до скоро!

# 562
  • Пловдив
Добро утро. тази седмица ми е тежка и безкрайна ... За капак довечера съм на родителска среща.
При нас търсим работници от един месец и не можем да намерим квалифициран персонал. Основната причина според мен е, че първо няма хора, второ не предлагаме достатъчно добро заплащане.
Тия дни имам чужбински шеф на главата, а и на позвъняванията по телефона отговарям. Че и яда на хората обирам. Чувствам се размазана.  Tired

sad_woman,  newsm59 на патерица на твоето момче, да е жив и здрав.

Моят дзвер в понеделник ще се явява на един конкурс за обучение една година в гимназия в САЩ. Знам, че не е светило по английски, но съм решила да не й чупя хатъра. Да върви, да се пробва. Няма да й отрежат главата я.  Mr. Green

Тук е хладно, но пък тази сутрин не усетих да има вятър и слънцето вече се показва.
Приятен ден на всички.  Hug

# 563

Момичета имам един въпрос, надявам се да ми помогнете. Налага ми се да посетя лекар-специалист. Насочиха ме към определен лекар във ВМА гр. София. Какъв документ ще ми е необходим, за да ме прегледат, като член на семейство на военослужест? Благодаря предварително!

[/quote]

Ако прегледът е в КПО на ВМА (поликлиниката на 2 етаж) ти трябва:

1. ЛК
2. ЛАК, заверен отЛЛ
3. Служебна бележка от местоработата по образец съгласно приложението;

А за да ти е по-сигурно ( че постоянно измислят нови правила) звънни на регистратурата 02/9225377 примерно след 12 ч. когато вече нямат работа и се очаква да са по- любезни и да ти потвърдят.

sad_woman, да ти е честит рожденика! Надявам се , че е била хубава празнична вечер!

# 564
Sad woman, да ти е жив и здрав рожденика.Момичета как сте всички ,виждам трепети покрай малките бръмбари.Моята "кака" е хремава и вече нз какво да я правя но си ходи на детска градина с много рев и драми сутрин.Новата работа е добра взех да свиквам но едната колежка яко ме тормози щом съм с нея е голям кошмар.Благодаря за палчетата за баща ми,надяваме се че всичко отмина сега стоим и чакаме.Има съмнение че е със зашити канали на единия бъбрек,поне това каза последно лекаря,и сега търпение и чакане.Фло ако може на лично да ми пратиш графика си за 14 и 15 на Банско,че обмислям да отскоча да те видя дано котка не ми мине пътя.Момичета някой знаели дали днес или утре че изплатят великите 20% от лимитните книжки,че ММ от сутринта звъни да съм питала че при тях се говори за днес.И последно моля за съвет майките с по-големи деца.Малката мн.плаче за животинка,иска коте или куче.Имаме куче вън на двора но не го иска.Сега уж съм я навила за рибки,но се чудя не е ли много малка за животинки,все пак е на 3.

# 565
  • Пловдив
Сад, жив и здрав да ти е рожденика!

Радинка и ние си гледаме рибки - баткото като бешпе на около 1 и 1/2 - 2 се затръшка, че си искал животинка Rolling Eyes Склонихме го, да си гледаме рибки и в началото (разбирай 2-3 дни hahaha) беше голям ентусиаст Simple Smile След това мерака му мина до към 3 годишна възраст. Тогава искаше "слонче, което да си гледаме на терасата" Joy Пак го убедихме за рибки, но още един аквариум, в неговата стая Simple Smile Аранжирахме го по детски и отново беше голяма еуфория...5-6 дни hahaha
Все още гледаме рибки, но е само големия аквариум. Скоро никой не е споменавал животнки hahaha

Аз пак съм затрупана с ангажименти, но си откраднах малко време, докато съхнат тука едни щуротии, които правя hahaha

За парите от лимитните книжки - информацията при нас беше, че утре ще ги изплащат, но днес бях да оставя 2 книжки на колежки и казаха, че най-вероятно ще е другата седмица Whistling

# 566
Здравейте,мамчета! Днес ми остана време да вляза да попиша, тъй като детето ми е болно и съм си вкъщи. Предстои ни банкет с колегите на моя мъж и в тази връзка да попитам някоя от вас да е съпруга на военен от поделението в с. Труд? Simple Smile

# 567
  • Пловдив
От 1.07 вече не е там Mr. Green
Ама пък аз съм, макар че се водя към ЗУН-а в Пловдив

# 568
*Miss Disney*, моето момче е на 2 месеца Simple Smile

# 569

sweet_maniche, как се казваш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт