пък и кухня как няма .... ние сме на 4я етаж в едната стая която е за хол има бокс ( бивша баня) която е направена на кухня със всичко необходимо само пералня си сложихме ние има си вода,другата стая е спалня с баня , ти направо ме уби как може да му дадат такова жилище на човека какво като е сам. На 6 етаж има едни апартаменти които са оставени за склад там няма кухни просто една голяма стая хм.Фло малечко си сополее не дава да му капя вит.С зор голям,а ММ нарочно си избра найй - големия и удобен диван да си спи в другата стая...ти за фитнес ми говориш....
Значиииии Кати и Фей като ви чета и тайно завиждам
Май ми е време да си припомня Европата че доста годинки минаха. ( Преди мнооого много време 15 години, отиваме ние ученици в Лувъра и точно пред Мона Лиза една огрооомна група японци с едни техники едни чудеса апарати, пък ние с едни лентови апаратчета гледаха ни като изпаднали. )
Там в управлението тази Генка само тва ли можа да му даде на човека??? Мда и на нашия етаж няма осветление само отстрани на стълбището...пак е нещо. И тука беше пълна мизерия но го стегнахме пък и накарах ММ да смени спалнята и матрака с едни по нови от "склада".Да попита дали може да си смени нещата с някои по новички в една от стаите имаше нови шкафчета и запазена холова. Дунди ако мога с нещо да помагам казвай.
Това е то големия мерак
Ама от мен да знаеш: когато много, ама много ти се доработи, поспри се, поседни и ще ти мине