Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 672
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Дунди как така няма вода   newsm78 пък и кухня как няма .... ние сме на 4я етаж в едната стая която е за хол има бокс ( бивша баня) която е направена на кухня със всичко необходимо само пералня си сложихме ние има си вода,другата стая е спалня с баня , ти направо ме уби как може да му дадат такова жилище на човека какво като е сам. На 6 етаж има едни апартаменти които са оставени за склад там няма кухни просто една голяма стая хм.
Фло малечко си сополее не дава да му капя вит.С зор голям,а ММ нарочно си избра найй - големия и удобен диван да си спи в другата стая...ти за фитнес ми говориш.... Laughing
Значиииии Кати и Фей като ви чета и тайно завиждам Simple Smile Май ми е време да си припомня Европата че доста годинки минаха. ( Преди мнооого много време 15 години, отиваме ние ученици в Лувъра и точно пред Мона Лиза една огрооомна група японци с едни техники едни чудеса апарати, пък ние с едни лентови апаратчета гледаха ни като изпаднали. )

# 481
Сесил какъв е този режим?
Фло, не знам дали ще се размърда кмета(обеща,че ще реши проблема),ноо откакто той е на власт половината град е тъмен,направо си е късмет да ти свети уличното.Ние за сега се решихме проблема,ММ купи един голям фенер и го сложи така че да ми осветява целият двор и като си пусна кучето(Ротвайлер) да обикаля свободно ще изкарам двете седмици сама,но не е там въпроса та нали за това плащаме данъци и то доста солени.
Аз ще продължавам да го тормозя кмета,а и поддържащата фирма докато не се реши проблема

# 482
  • Пловдив
Lady_, той е точно на 6-тия етаж. Ами вода / чешма има само в банята. Две години никой не е живял в това жилище, ами то как да жевее там човек. Сушилникът за чинии е закачен до мивката в банята, ама тя банята е малка. В стаята има мухъл, няма никакви шкафове, абе нищо. Всъщност е имало, ама са махнати, личи си по стените. В спалнята има легло и гардероб. В голямата стая - един мръсен диван, масичка, едно шкафче за телевизор със счупени витрини и някой му оставил пред вратата един също много мръсен фотьойл. И килим в отвратително състояние. Не знам защо са го натикали там, може пък само това да е било свободно. Той има семейство, но е сам в Пловдив, по неволя са разделени. В общи линии бях изумена от видяното, та се чудех дали всички помещения са на този хал.  newsm78 И осветление в коридора - йок, можеш да се пребиеш спокойно. Иначе "лунички" на тавана, ама не светят.

Японците още едно време си ходеха със супер снимачна техника и снимаха всичко. Направо като индустриален шпионаж. Помня, че в Нотр-Дам в Париж екскурзоводът на всяка група носеше различен цвят чадър, за да го следват или пък всички бяха с еднакви шапки.

Фей, чудесен разказ. Ама мен нещо не ме влече Виена, на юг ми се ходи.
След като съм била в Екатериненския дворец май ми се струва, че никой дворец няма да ме впечатли. Поне Версай не ме изуми с нищо. За сградата говоря, иначе паркът е великолепен. 

# 483
  • на правилното място, в точното време
Ееее, картите и лятото свършиха, ред е на кувертите за Коледа и Нова година, и зимните почивки. Баси, гугъл не ползват ли тия хора. Отщява му се на човек. Чукча става читател.

# 484
  • Пловдив
Ееее, картите и лятото свършиха, ред е на кувертите за Коледа и Нова година, и зимните почивки. Баси, гугъл не ползват ли тия хора. Отщява му се на човек. Чукча става читател.

Гугъл ли? Кв'о е т'ва? нали кати веднага ще се включи.

Аз си замълчах, ама ти си със сърце юнашко, не траеш.  Hug

# 485
  • Пловдив
Лелееее ми то така е много гадноо  Sad  Там в управлението тази Генка само тва ли можа да му даде на човека??? Мда и на нашия етаж няма осветление само отстрани на стълбището...пак е нещо. И тука беше пълна мизерия но го стегнахме пък и накарах ММ да смени спалнята и матрака с едни по нови от "склада".Да попита дали може да си смени нещата с някои по новички в една от стаите имаше нови шкафчета и запазена холова. Дунди ако мога с нещо да помагам казвай.
Ударихме го на спам тука дано момичетата не се расърдят Simple Smile
Фей на 8 ММ заминава за границата а аз си пристигам в Дгр, така че се приготви за кафе и много въпроси за карти и курорти  Peace Stuck Out Tongue

# 486
  • на правилното място, в точното време
Идвай си, чакам те, lady. Дунди, направо като будка за толтакси сме. Що да си трая, прелитат, цоп въпрос, даже не се знае дали идват да си прочитат  отговора. Оък щели да се сърдят. Голямо важно.

# 487
Не си хабете нервите напразно,винаги ще има такива които само прелитат,питат и повече не се вясват.
Фей и Lady ако имате желание и имате път към Хасково звънкайте и аз съм ЗА среща,но от утре оставам сама с децата и ще ми е невъзможно да дойда до Дград Wink

# 488
  • Пловдив
Аййй Димитрова идваме обаче искам по едно Кристалче да ударим  Grinning

# 489
Много ми се ходи в Хасково на разходка, а и мъжът ми там е служил в казармата.
Ама пусто, много далеч от Плевен. Simple Smile

# 490
  • Варна
Без нерви момичета просто гледайте от към веселата страна на нещата.Фей как така ставаш читател кой ще разказва така увлекателно.Между другото и аз имам един въпрос,но по скоро е към Фло,имам нужда от онлайн консулт,че си ми много далече иначе досега да съм дошла при теб. На баткото зъбите все още не са сменени и днес каза,че го боли единия и като погледнах видях,че от долу избива новия,а млечния се клати съвсем малко и понеже баща му е бил така и не са падали по нормалния начин,че сега се чудя дали да изчакам няколко дни да видя дали ще падне от самосебе си или да го водя на зъболекар,че и се притеснявам да не му изкриви постояния.Какво бихте ме посъветвали д-р Фло?
А между другото от 1.10 официално съм работна булка,а още по официално от средата на януари ще съм още по работна,а пък до тогава ще си "почивам".Хайде да спирам,че изписах страницата.Лека вечер на всички.

# 491
Здравейте, влизам за малко да докладвам и да ви изчета, че тези дни от "почивка" не остана време Simple Smile Оправям се криво ляво, вируса е преборен! Момичета благодаря за виртуалното пътешествие -  все едно и аз бях с вас! На мен от "почивка" кръст не ми остана... Уж цяла седмица да мързелувам, а не ме свърта 5 мин. Оправях, шетах, какво ли не, все едно палат имам... И като стана дума - аз пак разбрала недоразбрала ще се окажем с lady комшийки. Чак като прочетох за Генка и ми светна че за военния хотел става дума Simple Smile Но аз съм си така - отнесени от вихъра. Ще ме прощавате надявам се Simple Smile)) Засега ви казвам лека вечер, че малкия нещо е крив и не иска да заспива та ще ходя да разказвам приказки! Целувки на всички :*

# 492
  • София
ФЕЙ навярно е заспала, а ламБата свети ли, свети...И мацките отвити...

МИС ДИСНИ, ти май докато почиваш си решила да обереш лещата Joy Това е то големия мерак newsm75 newsm79 redecoration clean clean clean Ама от мен да знаеш: когато много, ама много ти се доработи, поспри се, поседни и ще ти мине hahaha Joy

ДЖУЛИ, предполагам някой от постоянните резци е тръгнал, но щом още не се е разклатил млечния, изчакай малко. Няма толкова бързо да се изкриви постоянният. А момченцето ти може да се пробва леко да клати зъбчето.

Момичета, спирам с приказките, че очите ми се затварят. Днес след като се прибрах от тръстиката се метнах в кухнята. Изчистих няколко кг. чушки, бланширах ги и ги настаних вече във фризера.

Лека нощ, завивайте се и гася ламБите. newsm46 sleepuu Sleeping

# 493
  • Пловдив
Морген момичета.
 morning kaffeetrmker_2
Засега това е кафето от мен,по-късно ще проверя как се качва снимка Simple Smile
Дисни бързо да си признаваш къде си да си имам другарче за кафе, ей тия форуми са опасна работа.
Ставам да пооправя докато малкия спи че после трябва да играем и да пеем  Simple Smile

# 494
Момичета хайде по едно палче за баща ми.

Общи условия

Активация на акаунт