Завършвам с една любима сентенция:
Животът не е да чакаш да отмине бурята, а да се научиш да танцуваш под дъжда.
Лека

Ти си силен и борбен човек, прегръщам те 
Довечера ще отидем до едно ресторантче - на снимки изглежда чудесно и е точно това, което ми трябва, ще видим как са цените и дали ще се разберем с управителя... Стискайте ми палци

. Дунди честит рожден ден, мила! Пожелавам ти най-вече здраве и късмет за в бъдеще!!! как е твоята дъщеря? СетиБети браво за дълго продължаващия рожден ден и подаръците, времето бе благосклонно към теб и се позахлади, но за мъничко. Спокойно ще си възвърнеш килограмите, пак ще си носиш S размер. За брекетите искам и аз инфо от теб и Фло и от другите. Зъболекар ли определя дали трябва да се слагат, на каква възраст и защо се слагат? Фей от градовете, които изброи съм била в Прага, но едва за 2 дни -крайно недостатъчно. Видях Прашка брана, Старое место, Храдчани, Карловия мост и Зоологическата градина. Препъръчвам разходка с корабче по Вълтава.
/. И на мен много ми хареса в Сарафово и препоръчвам на всички, особено на семействата с деца.
Мажа се с хидратантен крем, но май вече е късно...

/, но в тръстиката трябва да се метна с цялата си прелест, че мен чака
и чайче за тези, които вече са го изпили. (аз вече съм на зелен чай, кафето е рано сутрин по нощница вкъщи, преди работа) 
. Иначе аз пък нося в ежедневието само високи обувки, обожавам платформи и високи токове.. Принудена съм заради униформата цял ден да съм с кубинки, но свърши ли работа веднага съм на ток... Чувствам се много по-жена, походката е друга, кракът се издължава...
... Та ще се чудя как да ги опазя да не падат децата ....