Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 498
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Абе на Флагман малко борба пада, ама не помня някой да е паркирал извън ВПД-то.

# 106
Дунди, страхотен подарък си си направила! Със здраве да си я караш! Полейте я днеска и всичко ще е на 6 😉
Sad woman, това са възглавнички/ торбички, които държат топло. Не знам колко са ефективни, но може да се пробват. И в ДМ има.https://www.baby.store.bg/p132686/bebeshka-termo-vyzglavnichka-s … ovi-kostilki.html
И на мен ми донесоха някакво за зъбки от Германия, не помня как се казва, аз даже не знаех за него, още не ми се Налага да го ползвам. Не го плашете Патето, че след коликите почват зъбите. При нас още няма зъбки, а други наборчета им избиха неусетно.
У нас при майка ми аз пак си го гледам, само дето с домакинска работа не се занимавам. Имаме гости, мама в кухнята, татко на работа, не ми остава време да се гримирам  Mr. Green смятайте докъде съм я докарала   hahaha

# 107
Децата са различни.
И с двете нито колики съм усетила, освен за 5-6дни някъде, нито никнене на зъби.
Помагат сешоари и леко затопляне,  но не прекалено.

# 108
  • на правилното място, в точното време
Патенце, радвай се на бебешките неволи.  В тази връзка, да питам, дано да ме прочетеш обаче до утре - ще съм в София само за през деня. Има ли опцията да нагушкам Калоян, че ми се е догушкало бебе.  Heart Eyes Ще ти оставя на ЛС телефон, ако ме прочетеш, да звъннеш.  Баба още никой не се кани да ме прави, пък за мои бебета вече ми е късно. Но, да интересна възраст е тази - 40 +  hahaha За коликите на дъщерята се сетих, че и аз давах Инфакол, Колиф много рядко. Чай от копър и анасон не помагаше. Гушкане и затопляне.  Това с индийското орехче не е много препоръчително, че ако сложиш повече си е опасно за бебе.
Сети, голям смях се смях с теб -  "до къде си се докарала, нямаш време да се гримираш"  Laughing  Сетих се, сина ми като беше малък на около две три години, реших да си правя маска на лицето. И като се нахлепах, една зеленясана вещица. Детето такъв рев рева, няколко дни все ме пипаше, да се увери дали си е негавата мама.  Така че, карай натюр, децата ни ни обичат и негримирани и направени.
Дунди, честито ти придобивка!Безаварийно шофиране и да обиколиш незабравими местенца с нея.
Мъниче, мястото, което описваш за РД си е направо приказно. С останалите неща ще се справиш  Peace
Димитрова, сигурно сте се нагушкали вече, но не се притеснявай, нормално е като не ви е виждала повечко време, да отреагира така. Нали не мислиш, че го прави нарочно, за да те наказва. Това е в нашите умове. Психолози казват, че след чести отсъствия и пътувания, родителите купуват играчки или любими неща на децата, но по скоро да "потиснат" собствените си угризения и да "подкупят" децата си, което всъщност е неправилно.Липсата на време и внимание от  родителите не може да бъде компенсирана от вещи. Но пък при вас нещата не стоят така, тя е прекалено малко, за да влага съзнателни емоции.  Хубавото е, че можеш да я оставяш при нужда на някой. Вие също имате нужда от време сами, без деца. Не се чувствай виновна за това.
Много се разписах, отивам да "потръстича".  Хубав , прохладен ден!  Hug

П.П. сърбят ме ръцете да напиша за паркирането . Айде да свършва сезона с картите и и ВПД-та, чеее....

# 109
Поуспокоиха се нещата при нас,вече ни се смее и гука.Сега вече ми олекна на сърчицето

# 110
Кой беше ходил на Хармония в Пампорово?Интересува ме каква е цената сега и къде да се обадя( в агенцията или в хотела)-искаме да отидем за 3-4 дни с децата другата седмица,че после ММ отива на границата

# 111
Звънни утре в Агенцията след 9 ч. Резервираш , плащаш по банков път в срок от 5 работни дни. Цените ги има на сайта на агенцията. В зависимост от помещението са в порядъка 20-25 лв. Дано да има места за искания от вас период. Успех!

# 112
  • Пловдив
Кой беше ходил на Хармония в Пампорово?Интересува ме каква е цената сега и къде да се обадя( в агенцията или в хотела)-искаме да отидем за 3-4 дни с децата другата седмица,че после ММ отива на границата

След 7 дена на море имаш право на 3 дена по социална програма.
Всъщност какви са цените, ако не си по социална програма?  newsm78 Като за хора извън системата ли са?
Ние не останахме доволни от Хармония. Боровец ни е фаворит, но отваря чак от първи ноември.

Hug за бебка и каката.

Фей,  hahaha /за паркирането/

# 113
# 114
  • София

След 7 дена на море имаш право на 3 дена по социална програма.
Всъщност какви са цените, ако не си по социална програма?  newsm78 Като за хора извън системата ли са?
Ние не останахме доволни от Хармония. Боровец ни е фаворит, но отваря чак от първи ноември.

Hug за бебка и каката.

Фей,  hahaha /за паркирането/

Всъщност не е така - имате право на 10 дни морски и 10 дни планински по социална програма.

# 115
 Нека да сме точни :

Чл. 11. (1) (Изм. – ДВ, бр. 18 от 2016 г. , в сила от 8.03.2016 г.) Лицата по чл. 3, т. 1 и 10 в рамките на една календарна година имат право да ползват до 10 дни за почивките през летния сезон и до 10 дни за почивките през зимния сезон при условията на чл. 4, ал. 1, т. 1 и 10.

# 116
  • София
Нека да сме точни :

Чл. 11. (1) (Изм. – ДВ, бр. 18 от 2016 г. , в сила от 8.03.2016 г.) Лицата по чл. 3, т. 1 и 10 в рамките на една календарна година имат право да ползват до 10 дни за почивките през летния сезон и до 10 дни за почивките през зимния сезон при условията на чл. 4, ал. 1, т. 1 и 10.

Да така е, но в самата агенция ни казаха, че 10 са за море, а останалите 10 за зимните курорти (като няма проблем да се ползват през лятото, стига да работи съответната станция).  Ние сме ползвали 10 за море, 5 през февруари на Рибарица и сега ползвахме още 2 на Рибарица, тогава там ни казаха, че имаме още 3...

За мен си остава неизяснен въпросът дали тези дни се полагат на мен и ММ общо или и двамата имаме право на толкова след като и двамата сме военнослужещи, но това ще го мисля, когато ми се наложи.

# 117
 Това е отговора:

2) Правото на почивка по ал. 1 се счита за упражнено, независимо дали лицето го е реализирало в качеството си на титуляр или в качеството си на член на семейство.

# 118
  • София
Това е отговора:

2) Правото на почивка по ал. 1 се счита за упражнено, независимо дали лицето го е реализирало в качеството си на титуляр или в качеството си на член на семейство.

Благодаря! Знаех си, че така ще го извъртят... Сакън да не се минат... Ама на тревога се явяваме и двамата... МРЪН...
 И като е в сила точката от 8.03... защо броиха и дните ни от февруари... оправия няма в тази система...

# 119
Телефон за резервации Флагман
052 387 695
А от къде да намеря телефона на Флагман, за да поискам от тях на Адмирал ? Притеснявам се, че там е по-студено ... Малкият басейн означава, че е за малки деца - плитък или просто е по-малък в сравнение с другият ?

Общи условия

Активация на акаунт