Съпруги на военнослужещи - 19

• 68 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
И аз като бях малка си гледахме котка вкъщи...Докато не разсипа една кутия черна боя върху новия килим Crazy Майка ми я прати на постоянно гости в баба ми и там някой я отрови Cry Като компенсация, чичо ми ми взе ангорски котарак - точно за първия ми учебен ден в предучилищна Heart Eyes Училището ми беше точно до тяхната къща и в началото всяко междучасие ходих да си го гушкам hahaha Един ден даже и в ученическата чанта го бях натъпкала Embarassed
Много си го обичах котачето Heart Eyes За съжаление, умря преди 5 години Sad Изчезнал и го нямало 2-3 дни и после чичо ми го намерил в близката горичка Cry ...разплаках се пак Cry

silveto_90, знаем се с мъжа ти Mr. Green

Фло, правих картонена торта за групата на малката - не позволяват истински и на РС поех ангажимента, да направя картонена, за да има как да отбелязват предстоящите рождени дни Simple Smile
И понеже групата е "калинка", "тортата" е полянка с калинки...и пеперуди Joy
Скрит текст:

# 586
Привет и от мен набързо, петъчно, пред-почивно Wink Малкото диване ни е на 3г. (Калито, макар че всички му викат Коко), Голямото диване Симонка е на 8г. Като цяло и тя от 2 години мрънка за животинче, обещала съм съм куче, веднага след като си купим къща Wink Малчо иска коте, но аз развих страхотна алергия и то на дърти години Simple Smile)))) И слава богу... Аз като бях малка постоянно домъквах от пред блока кучета и котки. Майка горката, къпе, обезпаразитява и след няколко месеца пак навън заради някоя поразия! и така след 10ина осиновени и разсиновени хайванчета, ми взеха ангорска котка - разкошен красив голям пухкав екземпляр който гледах до 14годишна. Накрая понеже не давах да го кастрират, пък и той беше много страхлив, го пратихме на село да лови мишки. До 1 година селото се напълни с черно бели котки (а преди това нямаше Simple Smile)))) Та така! Целувки и прегръдки момичета и до скоро! Да се напочивате хубаво през уикенда!!!

Леле Мъниче, разкошна ееее! Такава и на магазина не правят! Имаш страхотен талант! Може и там да ти е призванието....  bouquet

# 587
И аз израснах с котка сиамска,много я обичах,живя 15 год. в къщи и преди 5 години,когато жената на брат ми забременя(тогава живееха при майка ми и баща ми) исках да си я взема при мен,но каката беше бебе и ми казаха че не е много подходящо,та така я командировахме на село и след няколко месеца изчезна,а сега си имам двор и си гледам освен папагалите и куче-ротвайлер и мъжки котарак,но те си живеят на двора и само от време на време каката си играе с тях,а вече и бебка много им се радва

# 588
Здравейте, откога започва записването за зимна почивка в агенцията?

# 589
  • Пловдив

Обади се в агенцията и ги питай. Телефони има на сайта им.

# 590
  • Пловдив
Малко да ви разсмея по темата с домашните любимци. Не знам от къде е преди малко го постнаха в една група и реших да го крадна  Simple Smile

Веднъж ядох бой във влака. В електричката Бургас-Ямбол-Елхово. Ако трябва да сме точни, ядох го между Бургас и Ямбол, там има смяна и се качваш на друга електричка до Елхово. А ако трябва да сме съвсем точни, не беше точно бой, щото баба ме пуфна два пъти по трътката, за да демонстрира възпитателност пред отбраното общество в купето, ама после седна и ми мели на главата докато не стигнахме, с такава постоянност, че горко съжалих, че не ми е теглила един бой да и мине. Поводът?
Като бях на десет-дванайсет, дойдеше ли лятната ваканция, още последният учебен ден багажът ми беше стегнат и ме командироваха при баба. Кеф и наслада, три месеца не могат ми хванат спатиите от скиторене с лапетата, готвят ми каквото поискам, обичат ме до припадък, дават ми пари за лятното кино, ям сладолед на корем и други такива бабешко-дедовшки екстри. Този път обаче баба остана два-три дни в Бургас, преди да ме отнесе, за да облажи и тя от туй, че оженила дъщерята на морето - да походи на плаж.
По онова време, като всяко лапе на възраст 10-12 отчаяно, люто, зловещо и настървено исках домашен любимец. Обаче у дома и дума не даваха да се издума, затова бях принудена да импровизирам. И ходенето на плаж ми предоставяше супер възможности. Осинових си медузка.
Влачех медузката в найлонова торбичка, после я прехвърлих в буркан от туршия, от който след ден-два започна да се носи нечовешка смрад и когато дойде време да заминаваме с баба за Елхово, майка ми с радост се съгласи да взема медузата с мен.
И сега си представете бедежето, във купето, топъл юни, баш по обед, аз и баба с двеста чанти, триста шапки и буркан. А в буркана тъжно люшка месестата си капела моята медузка бяла. И сичко щеше да свърши с благополучно пристигане в Ямбол и вечна дружба между медуза и дете, ако купето не беше пълно, а някаква нахална жена още на гара Владимир Павлов започна да квичи, че от тая смрад и ставало лошо. Баба рече - Еле, медузата ти е умряла, трябва да я хвърлиш. КО?!? Абсурд. И ревнах. Жената дето и ставало лошо започна да изисква нещо от баба, а тя, милата, хем и е неудобно, щот то верно си смърди се не трае, хем аз съм любимата и внучка, как да ми разбие сърцето, като изтръгне буркана и го изхвърли. Мисля, че и до ден днешен тия хора така си представят ада. Смрад от умрели медузи и потни труженици във влак посред жежко лято, а за фон - гръмогласен детски рев, със всички екстри - сълзи, сополи, вой и шумно хълцане. Баба ме извлече в коридора и и взе да ме увещава да изхвърлим медузата, аз обаче не, та не. Накрая ме заряза там и каза - връщам се в купето, ако докат стигнем до Ямбол не си изхвърлила медузата, ще те върна в Бургас.
Ужас. Моментално замлъкнах, не че не ми се ревеше още, ама да изтърва цяло лято в Елхово зарад една медуза? Ма тя верно поумряла, рекох си, сбогом мила медузке, много те обичам, ще те помня винаги... Обаче изхвърлянето на медузката ми звучеше супер брутално. Ще разпръсна праха и над полето, реших аз, а за целта отворения прозорец в коридора на вагона е чудесен. И бръкнах в буркана, зашепих медузко и протегнах ръка през джама.
Обаче, хора, ако изхвърляте медузи през прозореца на движещ влак, гледайте на съседните прозорци да няма хора. Аз това откъде да го знам към онзи момент, все пак на невръстната възраст 10+ няма достатъчно житейски опит, за да знам, че всяка летяща през джам на влак медуза се залепя сто процента на всяка подадена през джама карнобатска физиономия!
Не помня да са ни сваляли на Карнобат, значи по някаква причина ни се е разминало. Човекът беше доста бесен, най-малкото защото първоначално отказваше изобщо да проумее какви медузи ,какви пет лева, тва е влак бе алооо. И беше убеден, че е сопол. Ти- вика му баба - с акъла си ли си бе, как такова малко дете ще изкара такъв грамаден сопол, че и смрадлив! А той ме гледа едно такова подозрително и направо си му пишеше на лицето - те сегашните малки изродчета кой ги знае какви работи още правят, че един грамаден миризлив сопол ли нема ми улепи на челото! Накрая повярва, за доказателство баба му показа буркана, после ме смота в купето, опуха ми задника, човека слезе на Карнобат, до Ямбол тъжно слушах тирадата на баба, но като стигнахме в Елхово и видях, че на съседите котката се е окотила, мъката ми утихна.
Ех, медузко, къде ли си сега.

Joy

# 591
Мъниче, ще ходиш ли на банкета?

# 592
Лейди, уникална си! Разведри петъчно-следобедната ми скука! Особено като си представих чичкото с медузката на челото и сама съм се хилила  Joy Joy Joy

# 593
Лейди, и аз се смях сама. Grinning Много весела история.  newsm62

# 594

В момента върви плащането по банков път на резервираните карти по поделенията. Срокът е 15.10. След това обобщаване-около седмица. Вероятно от 23.10 ще пуснат свободна продажба.

# 595
  • Пловдив
Лейди, седя си сама и си се хиля hahaha За всякакви странни домашни любимци съм чувала, ама медуза... Joy hahaha hahaha hahaha
Добре, че децата спят, а благоверния е наряд, че да не ми се чудят на акъла hahaha

Силвето, то без мен банкет няма hahaha Ще ходите ли вие?

Фло, кога си в Пловдив?

Тази вечер мисля да си взема книжката и след малко да се заровя между чаршафите hahaha

# 596
Мъниче, ще ходим. Тъкмо ще можем да се запознаем. Разбрах,че имаш две деца, ще идват ли с вас? Ние ще сме с детето.

# 597
  • Пловдив
Аааа, този път ще е единствения от много време насам, когато ще сме free hahaha
Оставяме ги при бабата и ние ще купонясваме без бебефон Joy

# 598
Дай фейсбук ако може Simple Smile

# 599
Мъниче, ще ходиш ли на банкета?

За Коледа или друг празник?
 И при нас ,и при ММ тече организация за Коледния банкет...
Застудя , но и Коледния дух взе да се прокрадва. ... което пък топли душите....Преди малко моите деца уточняваха коледните подаръци. Големият конкретизира какво да е  ,но малкия още доуточнява, че той пък  тия дни разбира, че няма Дядо Коледа. ...на  9.5 години....Подобри рекорда на брат си...

Общи условия

Активация на акаунт