Съпруги на военнослужещи - 19

• 68 108
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и от мен! Минавам и аз набързичко. Мъниче, за съжаление няма да дойдем на банкета, колата ни се развали много сериозно. ( На вас ви пожелавам весело изкарване. bigdance2  Хайде, приятен ден от мен! Simple Smile

# 661
Добро утро или по-точно добър ден и от мен,реших малко да си почина от Реферата и хоп при вас да ви нагледам-аз днес си взех мама да ми помага за Вики докато си дойде ММ за да мога да пиша,че много ми е кратко времето.При нас ново изискване-накрая на учебната година изпит пред независима комисия по Английски и сега съм решила да се записвам на курс към Университета,защото който не издържи изпита няма право да запише следващата година.
А относно вирусите и моята бебка изкара едни сополки,ноо за 3-4 дни ги овладяхме с хомеопатия и едни правени капки.След нея мен ме заболя гърло,а сега пъ един мъдрец,който няколко години се мъчи да излиза тръгна,остава му едно ръбче да се покаже, ама много ме мъчи-боли ме ухото и някакъв лимфен възел,нооо и това ще мине
Сега ви оставям и продължавам с писането

# 662
  • София
Добро утро военни красавици. Минавам като един изтребител, само да ви кажа, че тръгвам за Банско. Жива здрава утре се връщам. Жалко, че няма да мога да се видя с Лунното цвете и с Радинка.
Желая ви хубав ден - петък, ден на майстора. Не се напъвайте много, карайте го по-лежерно. И да пишете, да не разваляте дисциплината Simple Smile
Гушкам ви Hug Hug Hug

# 663
Добро утро
Фло весело изкарване на Банско
Аз днес цял ден ще  wash hang 1ironing,че ММ вчера се прибра с един сак мръсни дрехи,и ако ми остане малко време ще почета малко,че до вторник трябва да съм написала реферат и презентация,а ни предстои и едно препитване,за което трябва да науча 2 теми(добре че са само 2),но са доста обемисти
Сега ви  Hug и ви оставям,че малкото диваче се обажда от бебефона

# 664
Добро утро и от мен момичета! Минавам да ви пожелая страхотен петъчен ден!
sad_woman честит празник на патерици! Много здраве, щастие късмет и любов ти желая, да те слушкат домашните и много да ти помагат Wink  bouquet
Фло, приятно изкарване на Банско! С много хубави емоции да се върнеш!
Димитрова, ти си мулти от всякъде! Поздравления! Ползотворен ден и на теб!
ММ вчера каза че са превели паричките за дрехи! Ура, неговите вече си заминаха по предназначение...  Embarassed
Хубав ден на всички, прегръдки, целувки и на всички неспоменати!  smile3525

# 665
  • Пловдив
И аз да ви навестя, преди да се потопя в писанията. Тези дни са ми натоварени, днес вече и главата ме цепи яко, но ще трябва да се тръстичи.

Фло, не знам дали ще имам подобрение след физиотерапията. През деня като че ли не ме боли толкова много, но вечер след процедурите направо ми се реве. Физиотерапевтката каза, че било нормално. Като приключа с процедурите, ще видим какво е положението.

Абе хора, вашите мъжове като носят мръсни дрехи, не знаят ли как да пуснат пералнята? Щото ММ върши всичко. И сина си е научил да пуска пералня, да простира, да шие и да глади. И двамата се справят прилично в кухнята. Само чинии мразят да мият, но поради липса на съдомиялна, и това правят. Те основно си живеят двамцата сами де, но когато имам работа за писане вкъщи през почивните дни и съм там, ММ ме обслужва. Даже и не мрънка. Така че, dimitrova8002, разпределяй задачите, не може да се товариш с всичко. Най-малкото пък не е честно.  Peace

Фло, викаш, ден на майстора било в петък.  newsm78 Ами аз имам работа и за събота и неделя, хич нямам шанс за лежерно каране. Ползотворна работа ти пожелавам в Банско.

Лек ден на всички. Тук си имаме есенно слънчице.  Nature Sun With Face

# 666
И аз да ви навестя, преди да се потопя в писанията. Тези дни са ми натоварени, днес вече и главата ме цепи яко, но ще трябва да се тръстичи.

Фло, не знам дали ще имам подобрение след физиотерапията. През деня като че ли не ме боли толкова много, но вечер след процедурите направо ми се реве. Физиотерапевтката каза, че било нормално. Като приключа с процедурите, ще видим какво е положението.

Абе хора, вашите мъжове като носят мръсни дрехи, не знаят ли как да пуснат пералнята? Щото ММ върши всичко. И сина си е научил да пуска пералня, да простира, да шие и да глади. И двамата се справят прилично в кухнята. Само чинии мразят да мият, но поради липса на съдомиялна, и това правят. Те основно си живеят двамцата сами де, но когато имам работа за писане вкъщи през почивните дни и съм там, ММ ме обслужва. Даже и не мрънка. Така че, dimitrova8002, разпределяй задачите, не може да се товариш с всичко. Най-малкото пък не е честно.  Peace

Фло, викаш, ден на майстора било в петък.  newsm78 Ами аз имам работа и за събота и неделя, хич нямам шанс за лежерно каране. Ползотворна работа ти пожелавам в Банско.

Лек ден на всички. Тук си имаме есенно слънчице.  Nature Sun With Face
Абе той пуска пералня когато е в къщи,ноооо днес вместо да ги пуснат да почиват,защото снощи се прибраха в 9ч. ги извикаха да си чистят оръжията и да им разпределят останалите допълнителни часове,да се види кой има и кой няма и кой ще ходи пак на 28-ми,а аз бързам да изпера че нали го дават разваляне на времето и няма да изсъхнат.
Е има още какво да се желае от него в домакинската работа,но се старая лека полека да го превъзпитам и за сега горе-долу се получава Wink

# 667
Здравейте, откога започва записването за зимна почивка в агенцията?

А ето вече и официално от Агенцията :

На 20.10.2016 г. от 09.00 часа в сградата на хотел “Шипка” - гр. София, бул. “Ген. Тотлебен” №34А стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка за страната за сезон “ЗИМА 2016/2017”. Резервации ще бъдат приемани на място и на следните телефони:

02/92 21 705, 92 21 757, 92 21 759, Сименс: 21 705, 21 757, 21 759, 0892606898, 0879942671.

Горепосочените мобилни линии ще бъдат активни от 09.00 часа на 20.10.2016 г., като резервации на тях ще бъдат приемани всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа.

На Лунното цвете и семейството й -вълнуващ празник в Търново!

На Фло- ами то  в Банско освен да е много хубаво, няма какво да е...там е гарантирано доброто прекарване, дори и извън сезона...

На всички останали - спокойни почивни дни...

# 668
  • Пловдив
kativita, тъкмо щях да отварям сайта да видя дали има информация. Ние имаме право на 4 дни и ще търсим вариант за Олимп. А и пролетта там се засякохме с едни познати. Снощи са звъннали на ММ да питат дали не искаме да ходим пак заедно. Този път ще взема и дзвера.  Laughing

# 669
Добро утрооо! Гледам, от бързане тази сутрин никой не е сервирал кафе. Айде на масата!

Благодаря от сърце на всички за прекрасните пожелания! Да ви се връщат стократно!
Пари за дрехи казвате, че имало преведени. ММ още нищо не е получил, сигурно тези дни ще го зарадват и него, респективно мен  smile3508
Днес от сутринта имам доста работа. Всички в офиса сякаш са се наговорили да искат нещо, ама нали съм Спиди Гонзалес, справям се  Grinning
Не знам дали се похвалих, в края на януари сме на Боровец, на ВПД-то. Ще го минем като подарък от нас за ЧРД на момченцето. Вече сме били там и ни хареса, дано и този път да е така.
Фло, как ти завиждам, че си в Банско! Ако можеше да ме скатаеш в куфара и да ме вземеш с теб! Там живее най-най-близката ми приятелка, която ми е повече от сестра дори. Не съм я виждала повече от година и вече много ми липсва! Ама то пък, ти надали имаш толкова голям куфар, ще трябва да ходиш с ремарке, закачено зад колата  Joy Не искам да ти създавам трудности  Joy
Дунди, оздравявай бързо!
Спирам и скачам в тръстиката отново. Хубав и усмихнат ден на всички и гуш!

# 670
  • София
Минавам да ви нагледам. Закуската от вчера сутринта така си и стои. Що така бе мацки? Ни сте яли, ни сте пили. А какво ли сте правИли newsm78
Аз днес се прибрах от Банско. Времето беше чудесно-слънчево, топличко, тихо. А околните върхове на планината - побелели от сняг. Красота! Срещата беше много полезна.
Я хайде да ви кажа лека нощ. Утрото е винаги по-мъдро от вечерта. Завихте ли се? Гася електриката Wink

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 02:33 от Flo 51

# 671
Добро утро Hug!

И сега малко за настроение:
"Ежедневният ми персонален план винаги е един и същ:
1. Избягвай идиоти
2. Не прави глупости
3. Не преяждай!
Втора и трета точка понякога ги нарушавам...  Wink"
Желая ви усмихнат ден Hug Hug Hug

# 672
  • Пловдив
Минавам набързо да не ме забравите Simple Smile
Но сме на село и тука нета е мит, пък и едно захранване ме тресе......каши, чорби, пюрета.
Отивам да чета за глутена и неглутена и разни такива Sad
Приятен ден  bouquet

# 673
Добро утроооо и аз минавам набързо ,че в това хубаво време не ме свърта в къщи

# 674
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА РОДНОТО НЕБЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВВС! БИЛИ СМЕ И ПАК ЩЕ БЪДЕМ...

Отиваме при най-добрите ни военни приятели, на обяд. Ще отбележим празникът подобаващо, по авиаторски.

Хубав ден, военни красавици Hug

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 11:36 от Flo 51

Общи условия

Активация на акаунт