KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 79

• 76 959
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Hug Честит Рожден Ден на Синемче! Да е все така усмихната и щастлива, дано семейството им да се увеличава всяка година, но не само с домашни любимци stork-boy stork-girl family6 Joy Joy Joy bouquet txtloves newsm59     А това виждали ли сме? Че много богата седмица, обърках сеhttps://www.youtube.com/watch?v=OEqsJrDTiL0&feature=youtu.be

# 136
Привет мили мои! Hug Hug Hug
Вай бе!  Heart Eyes Голяма красота! Не знам откъде да започна! Благодаря ви за споделеното!  bouquet
Първо да честитя  на запаления фен на Галатасарай спечелването на Суперкупата снощи!

Скрит текст:

Честит Рожден Ден на русата маргаритка Синем!  newsm67 Много здраве, любов и сбъднати мечти!

И все така усмихнати!  Peace  Heart Eyes Heart Eyes

Тази снимка е пусната от приятелката ѝ вчера

Цитат
Много хубави и стилни семейство Имирзалъолу. Crazy Crazy

Празнували в ресторант Da Mario в Етилер с приятелката на Синем – Ясемин Озилхан и съпруга ѝ Изет.Прекарали три часа в сладки приказки и на излизане ръка за ръка бързо се вмъкнали в VIP минибуса без да отговорят какъв е подаръкът от съпруга на рожденичката. Кенан само се засмял.

Журналистите са убедени, че Кенан е подарил кученцето с което Синем пусна снимка в ИГ. Дори цената на черния мопс вече скочи до 15 000 ТЛ  Laughing
Обаче мен нещо ме съмнява, да е от него Thinking. Мама Кобал има снимка в инста си с бебето мопс от преди два месеца, братчето Керем също... явно е бил на отглеждане там , докато мине периода на локвички по пода и сега е подарен в новия дом на семейството.

Мисля, че истинския подарък Синем ще го получи довечера  party041

Цитат

Голяма е сладуша Бергюша с тая прическа  Heart Eyes

А пък мен ме гони носталгия по "Езел" Като гледам това клипче си мисля вече, че бих простила на Ейшан, само и само края на сериала да беше щастлив, като в "Карадайъ" Cry

txtloveshttps://www.youtube.com/watch?v=gmVZxl7Mf1s С пожелание за лека и спокойна вечер! bouquet Kissing Heart

Ох, Пипи  Hug ....Езел ми е първата турска любов...Тя няма забрава... Heart Eyes Heart Eyes

Отдавна съм простила всичко на всички  Wink много ги обичам

# 137
Здравейте! Hug Честит Рожден Ден на Синемче! Да е все така усмихната и щастлива, дано семейството им да се увеличава всяка година, но не само с домашни любимци stork-boy stork-girl family6 Joy Joy Joy bouquet txtloves newsm59     А това виждали ли сме? Че много богата седмица, обърках сеhttps://www.youtube.com/watch?v=OEqsJrDTiL0&feature=youtu.be

Аз докато пиша, то излязло нещо друго  Hug
Това е от посещението им при роднини минлата седмица в Акатлар. Казва, че не са правили декларации, че никога нямали да работят заедно със съпругата си  Grinning

Това е ново, ама нищо не се вижда  Sunglasses  Кенан в трафика в Бебек

И тази снимка от митинга е споделена сега

# 138
Хулиганки, мерси за споделеното  Hug  bouquet

На Синемче  newsm59 Да е здрава  и успешна, както в професията си, така и в личния живот.Да е много щастлива с мъжа си, мопса, а скоро и един бебок Wink

# 139
оп-оп  Hug Hug навъдили се още хулиганки  Heart Eyes

Благодарско ви, девойки  bouquet

Чакайте да ви кажа пък аз какво прочетох  Mr. Green

След като последния зет на министърО потъва заради рейтинговата система, в ранна детска възраст  (излъчени 7 - предстои последен Sunglasses същия има намерение да излезе в заслужена пенсия  Sunglasses само дето не разбрах какво ще се случи с гражданския му договор в театъра ама нейсе  Laughing Laughing Laughing важното е, че няма повече да тормози зетьове  Joy

# 140
Ради  Hug
Може да ги видим дружките да празнуват довечера  Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=yVBSa0amAII

След като последния зет на министърО потъва заради рейтинговата система, в ранна детска възраст  (излъчени 7 - предстои последен Sunglasses същия има намерение да излезе в заслужена пенсия  Sunglasses само дето не разбрах какво ще се случи с гражданския му договор в театъра ама нейсе  Laughing Laughing Laughing важното е, че няма повече да тормози зетьове  Joy

...ранна детска възраст  hahaha hahaha hahaha
И берабер с хубавата сватя  Crossing Arms тц, тц...не му върви със зетьовете на тоя човек  bye

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 14:33 от косе-босе

# 141
Ради  Hug
Може да ги видим дружките да празнуват довечера  Praynig

Може, даже очаквах Бурчин да честити рождения ден на Синем в инстаграм. За тях си е традиция да си пишат едни такива сантиментални честитки newsm78 ама за сега йок

# 142
Ради  Hug
Може да ги видим дружките да празнуват довечера  Praynig

Може, даже очаквах Бурчин да честити рождения ден на Синем в инстаграм. За тях си е традиция да си пишат едни такива сантиментални честитки newsm78 ама за сега йок

Мда..Имат много интересни снимки заедно от моминския си период  Wink  Grinning Heart Eyes

Их, Галка  Hug...много готин новият имидж на Чачко
Как страшно гледа само  Angry момчето ще надмине батю си  Peace

# 143
# 144
Видях из инста компания за кафе в кафе  Laughing Laughing Laughing

а за сладуша - прочетох Варничка,  Heart Eyes Hug че била на шопинг  Grinning

# 145
           Здравейте, хулиганки, след обедно|! wavey
                 Днес имаме хубав празник! Hug

Честит Рожден Ден на Синем! Party Time
Да е здрава, винаги усмихната и много щастлива! Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover
             И винаги да има любовта на Кенан! Peace

Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts

На всички вас - приятна вечер! Hug

# 146
Честит празник на Синемчето!  newsm59

Нека здравето, любовта и късмета да са винаги с нея!

Много ви благодаря за снимките с Кенан!

Изглежда страхотно! Heart Eyes

# 147
Явно Синемка е фен на кучетата, така че Кенан е уцелил подаръка,  hahaha ако мопса е подаръка, де Wink

Не знам дали тази снимка е пускана, ама май не я видях  Peace

# 148
Видях из инста компания за кафе в кафе  Laughing Laughing Laughing

а за сладуша - прочетох Варничка,  Heart Eyes Hug че била на шопинг  Grinning

Страхотна хулиганска компания!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам Берг се е спряла на други очила  Sunglasses  Peace

Лени, ВГ  Hug Hug

Цитат
И винаги да има любовта на Кенан!  

И на мен ми хареса това пожелание  Grinning  Иншаллах!  Flowers Four Leaf Clover

.............................

Да ме прощава рожденичката, ама ще го турна Кени сам да му се нагледам, че му е готин аутфита, еле пък кецките...падам си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Явно Синемка е фен на кучетата, така че Кенан е уцелил подаръка,  hahaha ако мопса е подаръка, де Wink

Ради  Hug
Дали той е подарил мопсика не се знае, но няма друг избор - журналята вече го написаха и преписаха...Те тва е  Wink Laughing Laughing
http://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/kenan-imirzali … um-gunu-hediyesi/

Ясно е, че Синемка е голяма любителка на четириногите. Кенан тепърва ще става  Joy
Кучьо ще трябва да внимава с цветята му  hahaha
Част от негово интервю , което Варничка беше превела:

"Сутрин , още щом се събудя си пускам музика.След това преглеждам вестниците, закусвам, спортувам.А...и нещо друго,отделям време за цветята.

Ти и цветя?!

Виж, ти се изненада.А за мен това е нещо напълно естествено.Без цветя не мога да живея.Но и приятелите ми даже се изненадват от тази моя слабост.

Имаш ли животни?

Не.Като малък на село имах котка и куче. По късно един трактор смаза кучето и аз много страдах."

...............

А подругите забелязаха, че килимчето под йенгето на снимката е туркменско. Най-вероятно антика. Кенан нали е колекционер  Wink

# 149
Здравейте! Hug
Хубав понеделник и успешна нова седмица! Hug

Днес е един от най-големите християнски празници -
УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО!

На всички вас и на вашите семейства пожелавам хубав празник и нека
СВЕТА БОГОРОДИЦА ви благославя с много здраве, щастие и късмет! Flowers Four Leaf Clover

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на гр. Варна! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Прекрасен празничен ден - усмихнат и богат на емоции... Hug Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 10:05 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт