WIZZ AIR - 23

• 102 464
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Не ми се е случвало скоро да е непочистено от предишен полет, но се случва

# 241
Опитвам се да разгледам полетите за декември Лондон -Бургас ,но такива няма. Нито за декември, нито ноември.Аз ли нещо не успявам или ..... Моля ако някой знае да ме ориентира има ли изобщо полети.

# 242
  • София
Опитвам се да разгледам полетите за декември Лондон -Бургас ,но такива няма. Нито за декември, нито ноември.Аз ли нещо не успявам или ..... Моля ако някой знае да ме ориентира има ли изобщо полети.
Последно до Бургас виждам на 28.10

# 243
Да , Спокойна ,и аз само това открих.Много странно Rolling Eyes

# 244
  • Варна

Ще правят ремонт на пистите в Бургас от ноември до към 5 януари.

# 245
Благодаря ,Сребърна паричка .Ще търсим други варианти.

# 246
Здравейте, извинявам се ако е коментирано, но имам няколко въпроса.
1. Ограничението за шишенца от 100 мл важи само за салонния багаж, нали, в чекирания може и по-големи шишета
2. Разрешено ли е да се носят лекарства в чекирания багаж (за най-обикновени става въпрос - парацетамол, аналгин и т.н.)

1. Да
2. Лекарства може и в ръчния, вкл и такива, които се дават само с рецепта, ако се налага, не са ми правили проблем никога

Благодаря!

# 247
Още един въпрос имам - проблем ли е, че документът, с който съм се регистрирал, е лична карта?

# 248
  • София
Още един въпрос имам - проблем ли е, че документът, с който съм се регистрирал, е лична карта?

Не, повечето пътуваме с лични карти в Европа.

# 249
# 250
Днес има 20% намаление на всички полети за членовете на дискаунт

# 251
# 252
  • в града на вечния купон
Някой знае ли кога пускат лятното разписание?

# 253
Някой знае ли дали ще проблем, че вместо MRs, съм се писала MR. Чак като направих уеб чекитането ги видях

# 254
Здравейте.Много спешно се нуждая от помощта на човек,който работи в Уиз.Моля ако има някой такъв тук да ми пише на лични.Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт