WIZZ AIR - 23

• 102 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 225

Pippi7777, носех две бебешки и една половин литър за доливане в тях, че и нашето дете пие много вода. Никакви проблеми. Носех и два буркана с готови пюрета, плодове и краставица Laughing, памперси, два вида кремчета, резервни дрехи, яке, две-три по-дребни играчки. Чантата беше завидно пълна. Не видях дали си писала до къде пътувате, но ако е до Лутън, имай предвид, че на обратно проверката с бебета е доста по-бавна. Предвидете си малко повече време.

# 226
Наистина има много проблеми в новия сайт, използвайте приложението за телефон ако не успеете с нещо, при мен свърши работа.

# 227

Pippi7777, носех две бебешки и една половин литър за доливане в тях, че и нашето дете пие много вода. Никакви проблеми. Носех и два буркана с готови пюрета, плодове и краставица Laughing, памперси, два вида кремчета, резервни дрехи, яке, две-три по-дребни играчки. Чантата беше завидно пълна. Не видях дали си писала до къде пътувате, но ако е до Лутън, имай предвид, че на обратно проверката с бебета е доста по-бавна. Предвидете си малко повече време.
Благодара мнооого! До Меминген лети и засега е само в едната посока Simple Smile

# 228
  • Барселона
Здравейте, извинявам се предварително ако е обсъждано вече. Купих билет до Барселона, но няма да пътувам. Как мога да го върна, да го продам, има ли такси и до колко време мога да се откажа от него?

# 229
  • София
Барселона, по принцип може, но има такси, които при евтини билети обезсмислят всичко това.

Ако намерите кой друг да пътува вместо вас, таксата за промяна на име през уебсайта е 91 лв.

Таксата за отмяна на полет на пътник е 121 лв. Ето какво пише по този въпрос в Общите условия:

"6.5. Анулиране на Резервацията от Пътника
Постановление 22.§ (3), 25.§ и 26.§
6.5.1. Вие можете да отмените Вашата резервация до 14 (четиринадесет) дни преди предвидения час на заминаване на Вашия полет. Ще имате право да си възстановите Общата цена, след приспадане на Таксата за отмяна.
6.5.2. Ако анулирате Вашата резервация по-малко от 14 (четиринадесет) дни преди предвидения час на заминаване на Вашия полет, ще Ви бъде възстановена Общата цена след приспадане на Такса за Други услуги и Такса за запазване на място.
6.5.3. В случай на смърт на близък член на семейството (майка, баща, баба или дядо, дете, внук, сестра, брат, съпруга, съпруг, лице, с което сте във фактическо съпружеско съжителство) до един месец преди предвидения час на заминаване на полет от Вашата резервация по Ваше искане, отправено в срок до 1 месец след тази смърт, ние ще анулираме Вашата резервация и ще Ви възстановим Общата цена за частта от превоза, която не е използвана, при условие че представите смъртен акт или удостоверение за смърт в срок до 7 дни след отправяне на искането.
6.5.4. В случай че (i) Wizz Air промени маршрута или планираните часове на полети, включени във Вашия Пътен план в съответствие с Член 15.1, пропусне Уговорената спирка или добави нова спирка, можете да анулирате Договора незабавно и Ви се полага възстановяване на Общата цена."

# 230
  • Барселона
Благодаря!

# 231
Здравейте, извинявам се предварително ако е обсъждано вече. Купих билет до Барселона, но няма да пътувам. Как мога да го върна, да го продам, има ли такси и до колко време мога да се откажа от него?
Може да промените билета с друга дата и таксата е 50% от цената на стария билет .

# 232
  • София и наоколо
Здравейте, моля за малко помощ, ако някой знае. Купихме си билети като към два от билетите платихме големи салонни багажи. Искам да заменя двата големи салонни багажа за един чекиран. Като си вляза в профила заменям лесно единия голям салонен за чекиран с доплащане, но няма опция да махна от втория билет големия салонен и да остане само с безплатен багаж. Т.е. явно при багажите може смо да се добавя, но не и да се премахва. Опитах се да се свържа по телефона с Уиз, но ми пуснаха музика- никой не ми отговори и накрая затворих. Благодаря предварително Simple Smile

# 233
Да, почти сигурно е, че не може да се махне втория багаж

# 234
Здравейте, извинявам се ако е коментирано, но имам няколко въпроса.
1. Ограничението за шишенца от 100 мл важи само за салонния багаж, нали, в чекирания може и по-големи шишета
2. Разрешено ли е да се носят лекарства в чекирания багаж (за най-обикновени става въпрос - парацетамол, аналгин и т.н.)

# 235
Здравейте, извинявам се ако е коментирано, но имам няколко въпроса.
1. Ограничението за шишенца от 100 мл важи само за салонния багаж, нали, в чекирания може и по-големи шишета
2. Разрешено ли е да се носят лекарства в чекирания багаж (за най-обикновени става въпрос - парацетамол, аналгин и т.н.)

1. Да
2. Лекарства може и в ръчния, вкл и такива, които се дават само с рецепта, ако се налага, не са ми правили проблем никога

# 236
  • София
Здравейте! Ще пътувам с двете ми деца след няколко дни до Лондон за първи път. Мога ли да им взема нещо за хрупане в самолета в ръчния багаж или е забранено носенето на храна?

# 237
Здравейте! Ще пътувам с двете ми деца след няколко дни до Лондон за първи път. Мога ли да им взема нещо за хрупане в самолета в ръчния багаж или е забранено носенето на храна?

Може, няма проблем

# 238
  • София
Благодаря Simple Smile

# 239

Може, няма проблем

всичко може но каква кочина е след това...
особено с малки деца който пътува  всичко оставят по седалките и наоколо ,родителите явно и у дома си живеят така заобиколени от боклуци,нямам друго обяснение но е масова практика незвисимо от националността newsm78

Общи условия

Активация на акаунт