WIZZ AIR - 23

• 102 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!  Изчетох повечето неща,  тъй като ще летя за първи път и аз съм в стрес. Искам да ви питам следните неща: понеже ще летим с едното ми момченце на 4 години,  което е с увреждания и различни здравословни проблеми. В самия самолет има ли медицинско лице? От дни се каня вече да купя билети. Сега видях,  че утре отново има 20% намаление на всички билети и ако утре направя резервация през сайта с опция плащане по банков път ще трябва да платя вдругиден на 7-ми,  защото утре банките почиват. Проблем ли ще е? До 24 часа,  нали?
Относно лекарствата, става на въпрос за температуропонижаващи,  сироп нурофен,  панадол, може в големия багаж,  нали? И изобщо в него проблем ли е да се сложат лекарства? Благодаря предварително!

# 256
Няма нарочно медицинско лице, само измежду пътниците ако има... Лекарства можеш и в ръчния багаж да сложиш, в случай че ти потрябват. Ако има игли или опасни вещества си носи рецепта от лекар.
Плащането е до следващия работен ден, така че на 7ми ще е ок.

# 257
  • София
lycia, тук има полезна и необходима информация.
https://book.wizzair.com/bg-BG/useful_information/Special_needs

# 258
  • София
Няма нарочно медицинско лице, само измежду пътниците ако има... Лекарства можеш и в ръчния багаж да сложиш, в случай че ти потрябват. Ако има игли или опасни вещества си носи рецепта от лекар.
Благодаря,  а само да питам,  ако днес резервирам в 11.00 ч примерно утре до същия час ли трябва или утре до края на работния ден? 

# 259
Благодаря,  а само да питам,  ако днес резервирам в 11.00 ч примерно утре до същия час ли трябва или утре до края на работния ден? 
Пише 24 часа, но плащането стои отворено до 5 работни дни. Не се притеснявай!!!

# 260
  • UK
Здравейте!  Изчетох повечето неща,  тъй като ще летя за първи път и аз съм в стрес. Искам да ви питам следните неща: понеже ще летим с едното ми момченце на 4 години,  което е с увреждания и различни здравословни проблеми. В самия самолет има ли медицинско лице? От дни се каня вече да купя билети. Сега видях,  че утре отново има 20% намаление на всички билети и ако утре направя резервация през сайта с опция плащане по банков път ще трябва да платя вдругиден на 7-ми,  защото утре банките почиват. Проблем ли ще е? До 24 часа,  нали?
Относно лекарствата, става на въпрос за температуропонижаващи,  сироп нурофен,  панадол, може в големия багаж,  нали? И изобщо в него проблем ли е да се сложат лекарства? Благодаря предварително!

Здравейте, зачетох се в постта ви,  но намалението нали беше за 5 септември, него ли, имате впредвид или сте видяли, къде? следващо?
Сори за въпроса ми, но и аз следя, за по-евтини билети Laughing

# 261
  • София

Здравейте, зачетох се в постта ви,  но намалението нали беше за 5 септември, него ли, имате впредвид или сте видяли, къде? следващо?
Сори за въпроса ми, но и аз следя, за по-евтини билети Laughing

Намалението на 5-ти беше само за тези с карта, днес 6-ти е за всички Wink

# 262
  • UK
Здравейте,  а в багажа който се чекира (не ръчния),  проблем ли е да се сложат лекарства и от течен вид и повече от 1 брой?
Питам ви, тк ме посъветваха да взема повечко бройки на обичайните лекарства, с които лекуваме децата в бг едно от които е Panadol ?
Благодаря ви. bouquet

lycia, Благодаря ви! Незнаех, че и днес,  има намаление bouquet

# 263
За съжаление няма медицинско лице. Ако стане нещо сериозно /случвало се е на познати, но не съм сигурна с коя от нискотарифните компании/ - прекъсват полета и кацат на най-близкото летище.

# 264
  • София
Здравейте,  а в багажа който се чекира (не ръчния),  проблем ли е да се сложат лекарства и от течен вид и повече от 1 брой?
Питам ви, тк ме посъветваха да взема повечко бройки на обичайните лекарства, с които лекуваме децата в бг едно от които е Panadol ?
Благодаря ви. bouquet

lycia, Благодаря ви! Незнаех, че и днес,  има намаление bouquet

Момичета, забравяте, че не сме престъпници, а пътници, можеш разбира се да си носиш лекарства. Прекалено им се вглеждате на тези забрани. Разбира се, човек трябва да е готов, че е възможно да се усъмнят в нещо и да му го конфискуват. Ама с пет сиропа човек е склонен да се раздели, ако трябва, а и вероятността е много малка.

# 265
Ще ви помоля за мнения по този въпрос.Онзи ден се прибрах към София с Уиз,и при слизането от самолета се оказа,че съм взел една чужда блуза от багажника който се намира над главата.Въпросът ми е ако се обадя в кол центъра им да попитам за името на човек,който е стоял на място 21В примерно,според вас дали ще ми го кажат,или това минава като поверителна информация?

# 266
  • София
Не вярвам да ти дадат името,  но могат да те помолят да им я предадеш и те да потърсят на кого е.

# 267
  • Sofia
След моето тръшкане, че Уиз не са ми направили  карта за клубно членство, снощи получих мейл, че имам..  Whistling  Embarassed Само дето мрънках!

Сега вече... няма да имам спирка!  Crazy
Каква е тази карта? И да попитам, някой тук получавал ли е тези 10% от booking.com и след колко време? Въведох си кода на  Wizz сметката, но засега нямам никакво движение. Или не съм дочела нещо?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:32 от Darma4

# 268
Няма карта, членството се има предвид.
А 10те % са ако кликнеш през линка и после резервираш. Ако само въведеш номера не чакай пари.

# 269
След моето тръшкане, че Уиз не са ми направили  карта за клубно членство, снощи получих мейл, че имам..  Whistling  Embarassed Само дето мрънках!

Сега вече... няма да имам спирка!  Crazy
Каква е тази карта? И да попитам, някой тук получавал ли е тези 10% от booking.com и след колко време? Въведох си кода на  Wizz сметката, но засега нямам никакво движение. Или не съм дочела нещо?
Аз ги получих, почти един месец след напускането на хотела, който бях резервирала. Сега са ми в Уиз сметка и чакам лятното разписание да ги ползвам, че сега до края на годината няма как да мърдаме от Бг.

Общи условия

Активация на акаунт