WIZZ AIR - 23

• 102 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
И аз благодаря за отговора. Получих потвърждение, всичко е наред. Сега възникна проблем с резервацията на другите от групата. Заявили са плащане по банков път, днес преводът е направен,но статусът е чака плащане. Имам притеснения за неправилно въведен или разчетен код. Какво става в такива случаи?

# 301
  • UK
И аз благодаря за отговора. Получих потвърждение, всичко е наред. Сега възникна проблем с резервацията на другите от групата. Заявили са плащане по банков път, днес преводът е направен,но статусът е чака плащане. Имам притеснения за неправилно въведен или разчетен код. Какво става в такива случаи?

Присъединявам се към въпроса тк и аз чакам такова потвърждение от банков превод направен още на 7.09  newsm78

# 302
Може да минат до 3-4 дни преди да обнови статуса. Дотогава можеш да се притесняваш... или да не се притесняваш

# 303
Момичета да ви кажа как се развиха нещата при нас. Преди да пиша тук бях пуснала имейл до Уиз като им обясних ,че сме пропуснали буква и им дадох кода на резервацията ни. Пишеше, че отговарят на имейлите до 3/4 дни , но аз днес получих обратен мейл от тях. Благодарят ми за резервацията и ми съобщават, че ми дават безплатно членство в Уиз клуб за намаления за една година. Точно навреме, моето членство изтичаше след 2 седмици  Party. Когато влязох в страницата да погледна дали наистина е така видях, че са прибавили и липсващата буква в името на сестра ми.  Party Party Доволна съм Simple Smile

# 304
А да попитам за закъснения отменени полети..Случват ли се напоследък?
Ще правя връзка и малко ме е страх ..Дали да рискувам Thinking

# 305
Рисково си е. Зависи от дестинацията, но се случва.

# 306
Привет и от мен! Simple Smile Включвам се към групата с интерес! Имам въпрос, който е зададен на предишната страница, но никой не е отговорил, а старите теми са доста разводнени и ако е обсъждан, ще ме извините! До колко годишни децата имат право да превозват детска количка безплатно. В сайта пише до 2г, но за над 2 нищо не пише? Друг въпрос е как мога да си прекарам и детското столче за кола най-евтино? Да го обява и платя като чекиран багаж ли е нужно? Има ли вариант да го мина като част от количката, както е вариант за най-малките кошове, които се слагат върху основата на количка?

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 14:39 от Nafnaf25

# 307
Аз да ви попитам за полета за Бари - сега гледах, защото моя позната ходи до там и много и е харесало, и каза, че полета траел 20 мин. Сега погледнах в сайта - на отиване излита в 10.25 и каца в 10.45, а на връщане излита 11,15 и каца 13.30  Rolling Eyes Откъде тази разлика? някъде каца преди София ли  newsm78

# 308
Аз да ви попитам за полета за Бари - сега гледах, защото моя позната ходи до там и много и е харесало, и каза, че полета траел 20 мин. Сега погледнах в сайта - на отиване излита в 10.25 и каца в 10.45, а на връщане излита 11,15 и каца 13.30  Rolling Eyes Откъде тази разлика? някъде каца преди София ли  newsm78

Винаги времената са според часовия пояс на летищата. Между България и Италия все пак има часова разлика. И полета не е 40 мин.

# 309
Ааааа, кой да се сети Simple Smile Не е 20 или не е 40 мин., защото май тя каза точно 40  newsm78

# 310
Ааааа, кой да се сети Simple Smile Не е 20 или не е 40 мин., защото май тя каза точно 40  newsm78
Този полет го ползвам редовно. Трае от 1.15 до 1.30 средно 1.20 ч. Телепортации още няма. Има полети с часове, които пристигат в часа на тръгване. Ама и часовника трябва да си превъртиш.

# 311
По мои спомени беше към 50-60 минути, но само веднъж сме летели и не помня точно

# 312
Здравейте! След навършване на 2 години на дете има ли право след това безплатно да взимаме пак количка или вече не може?

# 313
Здравейте! След навършване на 2 години на дете има ли право след това безплатно да взимаме пак количка или вече не може?
Количка може и за 2+.От страницата на Уиз -Една детска количка/сгъваема детска количка/бебешка седалка за кола могат да бъдат чекирани безплатно за всяко малко дете.

# 314
Момичета спешен въпрос !
Ще пътувам до Милано с Раън и се връщам с Уиз.Безплатния багаж при Райън е по-голям отколкото при Уиз,ако пътевам с разрешение при Райън ще се заядат ли после на Бергамо Уиз за няколко сантиметра?
Ако някой наскоро е летял от там да каже.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт