WIZZ AIR - 23

• 102 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Възможно е да се заядат, спазвай си размера на Уиз

# 316
Момичета спешен въпрос !
Ще пътувам до Милано с Раън и се връщам с Уиз.Безплатния багаж при Райън е по-голям отколкото при Уиз,ако пътевам с разрешение при Райън ще се заядат ли после на Бергамо Уиз за няколко сантиметра?
Ако някой наскоро е летял от там да каже.  Peace

Въпрос на късмет е! Пътувала съм с огромен сак, смятан като малък безплатен, а съпругът ми беше с 1см по-голям и го накараха да си плати! Ако е сак подгответе си да извадите якета, жилетки и обувките в джоба Simple Smile

# 317
Здравейте. Доколкото знам при Уиз ако не ползваш билета в едната посока, не ти изгаря този в другата и може да се ползва спокойно. Бихте ли потвърдили дали съм разбрала правилно.
Предварително ви благодаря

# 318
Здравейте. Доколкото знам при Уиз ако не ползваш билета в едната посока, не ти изгаря този в другата и може да се ползва спокойно. Бихте ли потвърдили дали съм разбрала правилно.
Предварително ви благодаря
Точно така!  Peace

# 319
Още две нови линии от София - Варна и Катания:

# 320
  • София
Страхотна новина е за Катания. Явно ще се изпълни по-скоро още една от многото мечтани дестинация.

# 321
София - Варна от 26.03.2017 г. цените започват от 19.99 лв. Доживяхме, дет' се вика!

# 322
  • срещу двата комина :)))
Ей как се радвам за Катания Simple Smile

# 323
  • София
Ех, че добри новини за новите дестинации!

Имам следното питане - в едно от имената са разменени i и у, трябва да им се обадя по телефона ли за корекция, защото като опитам през сайта и автоматично иска да ме таксува.

Благодаря!

# 324
Добър ден на всички. Аз пък отдавна не бях използвал техните услуги, защото са ми удобни само за полети София-Кьолн, и снощи си резервирах билет за следващата седмица, а днес получих имейл, че имам право да получа безплатно членство в WIZZ Discount Club Standard.  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 325
Напоследък (от няколко месеца вече) подаряват членство при закупен билет, но не знам дали на всеки, ще може да го ползвате за следващите си резервации  Peace

# 326
Ех, че добри новини за новите дестинации!

Имам следното питане - в едно от имената са разменени i и у, трябва да им се обадя по телефона ли за корекция, защото като опитам през сайта и автоматично иска да ме таксува.

Благодаря!
Почти сигурна съм, че никой няма да го забележи, но ако се притеснявате - пишете мейл или се обадете по телефона.

Добър ден на всички. Аз пък отдавна не бях използвал техните услуги, защото са ми удобни само за полети София-Кьолн, и снощи си резервирах билет за следващата седмица, а днес получих имейл, че имам право да получа безплатно членство в WIZZ Discount Club Standard.  Thinking Thinking Thinking Thinking
Възползвайте се.  Laughing
Мисля, че имаше срок, в който се активира членството.

# 327

Възползвайте се.  Laughing
Мисля, че имаше срок, в който се активира членството.
[/quote]

Да, има срок, като пише, че са нужнди до 3 работни дни за активация, ама аз дали въобще ще пътувам отново с тях в рамките на 1 година... Четох дали може да го предоставя на някой друг, който пътува с тях по-често, но не може...

# 328
  • София
Активирай го, не се знае, може да ти потрябва и да се решиш на някоя неочаквана екскурзия. Нищо не губиш.

# 329
...
Да, има срок, като пише, че са нужнди до 3 работни дни за активация, ама аз дали въобще ще пътувам отново с тях в рамките на 1 година...
Те затова ти го дават! За да те приканят да пътуваш отново с тях.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт