WIZZ AIR - 23

• 102 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А на кой мейл им пишем? Аз не намирам адрес - има само формуляр за оплакване. Освен да се оплача, че не си вдигат телефона, а ни таксуват като за световно. И накрая не си си свършил работата...

# 331
А на кой мейл им пишем? Аз не намирам адрес - има само формуляр за оплакване. Освен да се оплача, че не си вдигат телефона, а ни таксуват като за световно. И накрая не си си свършил работата...

callcentre.hu@wizzair.com

# 332
  • София

callcentre.hu@wizzair.com

Сърдечно благодаря  bouquet

# 333
Някой може ли да ми обясни като на идиот какви са стъпките.
Имам билет до Кьолн, но смениха часа на полета. В и-мейла пише ако ме устройва, да отворя в сайта на Уизз резервацията и да натисна "потвърди". Но никъде не виждам това "потвърди". Някой имал ли е подобен проблем?

EDIT: Малко съм недоскив, намерих което ме интересуваше  Laughing

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 13:42 от Marian Petkov

# 334
  • в града на вечния купон
От кога започват да летят за Катания?

# 335
  • София
От март са и двете нови дестинации.

# 336
  • в града на вечния купон
супер яко bouquet

# 337
  • София
И аз благодаря за отговора. Получих потвърждение, всичко е наред. Сега възникна проблем с резервацията на другите от групата. Заявили са плащане по банков път, днес преводът е направен,но статусът е чака плащане. Имам притеснения за неправилно въведен или разчетен код. Какво става в такива случаи?

Присъединявам се към въпроса тк и аз чакам такова потвърждение от банков превод направен още на 7.09  newsm78

Малко със закъснение го виждам, но наскоро минах през това, за отразяване на плащането има срок от, хм, дали беше 5  newsm78 работни дни.
Е, открих го по идиотския начин  Mr. Green Tочно за същото нещо се опитах да им звъня по телефона и след като за поне 5лв. послушах "oh, my darling", без никой да благоволи да вдигне телефона, реших да използвам формата за оплаквания, на която евентуално може и да ми отговорят до 30  Shocked работни дни. Там чак след като избереш естеството на проблема се появява прозорче в което пише, че ако си направил плащане с банков превод, то докато се отрази е възможно да има забавяне от еди-колко си работни дни  #Cussing out Това важи само за плащанията с превод, при плащане с карта май го няма това забаване.

# 338
Ехааа,  много се радвам за Варна. Имам много приятелки там.

# 339
Искаме да се възползваме от новата линия Донкастър-Шефилд. По  точно ще пътуваме до Шефилд.
Наблизо ли е гарата или автогарата... newsm78

# 340
  • Sofia
Отдавна не бях плащала с банков превод, но снощи го направих, а днес се сетих да си погледна пощата...
И там ясно си пише:  в основание за плащане се пише САМО кода и НИЩО друго! А аз съм изпляскала до кода и името си.  Mr. Green
Смятате ли, че ще имам проблем и мога ли да направя нещо по въпроса?

# 341
  • София
Пише да е само кода ако има само един ред, а ако има повече от ред трябва освен кода да се сложи и името на втория. Аз също си написах и името, но на допълнителния ред. Ако поне интервал си оставила между двете, не мисля че ще е проблем. Очевидно от хора се обработват платежните, а не само електронно, с тези 5 дни докато ги отразят  newsm78

# 342
Отдавна не бях плащала с банков превод, но снощи го направих, а днес се сетих да си погледна пощата...
И там ясно си пише:  в основание за плащане се пише САМО кода и НИЩО друго! А аз съм изпляскала до кода и името си.  Mr. Green
Смятате ли, че ще имам проблем и мога ли да направя нещо по въпроса?
Птичке, няма да имаш проблем.  Laughing

# 343
  • Sofia
Птичке, няма да имаш проблем.  Laughing
Мерси, Мими!  Hug
Така е като се развълнува човек при щастливи покупки ...  Laughing

# 344
Здравейте, как търсите статус на полета? Утре е полетът, до Меминген, но не излиза на страницата. Нито по !етище, нито по номер на полет. За първи път ми е и ми е вече много притеснено

Общи условия

Активация на акаунт