Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 486
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 495
  • Куциндрел
Мусака с киноа.... Crazy Пък може и да е вкусна...
На мнение съм, че в България виреят достатъчно вкусни полезни храни, за да се мъчим с модните.

# 496
  • София
точно както е модерно всичко да е без парабени. има си ги, но с други имена Simple Smile

аз обичам и чиа, и киноа Blush

# 497
  • Once there was a Hushpuppy...
Цец, аз я ядох, че мама ме е учила, като ходя на гости да ям каквото е приготвила домакинята. Не беше лоша, но това нещо определено не ми е по вкуса, едвам, едвам я преглъщах.
При все, че съм човек по постните ястия, готвя много зеленчук, не съм зверско месоядно същество и пак не можах да оценя този напън. Ама, хайде, да речем -  аз не разбирам от модерни ястия Tired

# 498
Сещам се за Пипи Дългото Чорапче и супата на госпожа Розенблум май беше...в която имаше някакви неприятни зрънца, пълни с течност. Звучи като киноа- няма такава гадост, само един път съм пробвала и не повтарям. Чия няма и да пробвам.

# 499
Представям си я накисната в кисело мляко. Без захар, естествено. С малко листенца от глухарче/как се казваше тоя треволяк... newsm78/

# 500
Що си така сигурна, Сирен?
Чията е супер за високото кръвно. Много по-добре от хапчета.

# 501
  • София
Сирен, недей и ти сега като децата.
Не обичам чиа!
Ама ти не си опитвал/а!
Нищо, знам, че не я обичам!
 Wink

# 502

За високо кръвно накисваш твърдо сварено яйце в оцет да стои 24 часа и после го изяждаш. Нема да имаш проблем с кръвното поне няколко месеца....

Нищо не знаете вие за бабините рецепти и вестник "трета възраст"

# 503
  • София
Мусака с киноа.... Crazy Пък може и да е вкусна...
На мнение съм, че в България виреят достатъчно вкусни полезни храни, за да се мъчим с модните.

Това е светотатство  Crossing Arms У дома мусаката е култ, мъжът ми я прави вълшебна.

ФБ фийдът ми е 90% снимки от пътешествия и почивки, дом. животинки, готини хлапета и техните майки/татковци, прилично голяма част от които са тукашни потребителки. Стоплят ми сърцето  Heart Eyes

# 504
  • Once there was a Hushpuppy...

За високо кръвно накисваш твърдо сварено яйце в оцет да стои 24 часа и после го изяждаш. Нема да имаш проблем с кръвното поне няколко месеца....

hahaha hahaha hahaha

Гери, какъв форумен образ си ти Hug Heart Eyes Единствен и неповторим Wink

Тайс, ама мусака от киноа Crazy не нашенска си проста мусака Mr. Green
Ами, модерна Wink Такава не ми се яде, не казвам, че е крайно лоша. По-скоро ми беше безвкусна Confused

# 505
  • Куциндрел
Този и този съвет
ще ги имам предвид, ако се наложи.
Но се предполага, че децата нямат високо кръвно...
За тях има предостатъчно полезни и вкусни неща.

Таис и у дома мусаката е на пиедестал, особено за наследника. Sunglasses

# 506

С черупката или без? Щото по принцип накиснати твърдо сварени яйца си правя, ама не го наричам рецепта за кръвно, ами мариновани яйца по китайски. Обаче солта и соевият сос май убиват ефекта за понижаване на кръвното.

Децата знаят какво да ядат, нормално е човек да не приема лесно слузести, безвкусни храни- самият му организъм казва "спри се, май не ядем храна, а нещо, дето не трябва!".

# 507
Тва с оцета ще го експериментирам върху ММ..)))

# 508
Децата ядат, каквото виждат, че ядат родителите.

# 509
Аз пък не разбрах Сирената в качеството на каква дирижира кое чуждо дете колко ще е обгрижено............... ooooh!
Детето нямало акъл, бабата с половин мозък и други простотии. ooooh!
Сирената, това е показателно единствено за твоя акъл в случая.

Общи условия

Активация на акаунт