Добре дошли АПРИЛки 2017 г.

• 42 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Vselеna, бързо да се възстановиш. Аз бях с вирус миналата седмица и си изповръщах душата  Sick  

Момичета, аз бих се заела с фейсбук групата, когато решите, че е подходящо да се направи.По майчинство съм, вкъщи с детето и не ми е особено натоварено.
При първата бременност си знаех, че ще е момче. В 14-а седмица ми дадоха ехографска снимка(преди това го бяхме виждали като мехурче) и веднага познах, че е момче  LaughingИмаше 3 бели точки между краката.А и аз и за миг не помислих, че е момиче, просто си го усещах.
Макар, че не съм много по тия усещания и енергии  Joy Сега пак си усещам, че ще е момче, но пък може и да се изненадам.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 19:15 от Ирайн

# 646
Ох, да се оплача, днес е мноицо дълъг ден. Малкия от сутринта само пакости прави, не спа на обяд и само го разнасям напред назад.
Появяват ми се боли като при цикъл, само когато се преуморя. Пия но шпа и превантивно. Постоянно съм заспала. Секса ми го забраниха до 12 г.с. двама различни докс. По примцип до тогава ембриона не е стабилно хванат и има опастност от падане и без контракциите при оргазъм. След това може секс без проблем, ако няма спец. препоръки или забрани . Едно малко отлепване може да доведе до много проблемна  бременност, болници и лежане до края. Не ми св рискува  , а и още малко остана до 12 та , ще издрапаме. За инфо за заглавната, ще изчакам прегледя в неделя , да чуем сърчице и тогава. Полезно би било линк към калкулатор за майчински, термин, развитие по седмици и т.н.

# 647
Здравейте мами...ох мен един сън ме гони а и нещо ми е отпаднало уж ме напъва да повръщам..каквото такова...за фейсбук групата съм ЗА ..но поне да минем живот и здраве трети месец..иначе и аз да дам данни термин- 9 април години- 22 първа бременност гр.Асеновград ... Party (по погрешка мисля че си писах данните на някоя мама на лично съобщение  Laughing извинявам се предварително ама така се бях зачела че в крайна сметка не разбрах кой ще прави темичката  Laughing )

# 648
  • София
Ами аз мисля, че молбата изрично беше инфото да се пусне на лични, за да не рови момичето 50 страници тема, и без това си е играчка правенето на темата за първи път Peace

# 649
  • Бургас
Понеже доста майчета чакаме да чуем сърчице и за да не избързваме, съгласни ли сте от по-следващата тема да публикуваме термините? Втората да си я пуснем само с общо инфо.

# 650
  • София
Аз съм ок, както и да я пуснете Peace Макар че ако тези, дето не са чули сърчице, не искат да избързват, аз дето още не съм ходила на лекар, съм съвсем кукуруку Mr. Green Ама какво да направя, иде ми да пусна съобщение по телевизията, толкова съм щастлива Simple Smile

# 651
  • Бургас
Името е супер 👏🏻 аз съм Дениз на 32,първа бременност термин 11.04.2017/Истанбул мисля че искам момиченце но усещам че ще е момченце ❤
Ах, Истанбул  Heart Eyes
И аз като теб искам повече момиче, но пари мога да заложа, че ще е момче  Grinning. Всъщност важното е да имам здраво и добро дете.

Vselena, съчувствам ти много. Дано скоро се почувстваш по-добре  Hug

# 652
  • Germany,Bielefeld
Здравейте мами,днес при нас е адската  жега за Германия това е рядко срещано.
Обикновено все вали,така исках да е топло а сега едвам изкарвам.Много ме боли главата,сутрин ми се гади,но не стигам до повръщане,имам и страшни киселини.Не знам дали ще мога да издържа до 13.09 да видиме дали бебчетата са добре и да чуеме сърчицата....за фейсбук и аз съм за

# 653
МАЛЕеейййй  Shocked обонянието ми е като на куче вече.Преди час надуших такава миризма,че докато я намеря лигите ми изтекоха. Joy  Комшийката сладко правела и ми замирисало от загорялата захар.Та обясних и аз през смях ситуацията и жената веднага ме почерпи обилно. Heart Eyes

# 654
  • София
Аз до миналата бременност си мислех, че това за миризмите е преувеличаване и само по филмите се правят на интересни.
Развих голяма непоносимост към парфюми, успях да се напръскам чак след раждането.Търпях само лимонови миризми.
И на скара, на готвено месо и разни манджи не ми понасяха.
Засега парфюмите ме тормозят, особено този на мъжа ми  Laughing

# 655
  • София
И аз усещам адски много миризми, но всичките са ми неприятни, а на месо направо ми е ужасно, още не мога да ям с това гадене и вече много отслабнах. Но днес бях на преглед и видяхме двете точки и съм много щастлива. Чакаме близнаци след процедурата! Голямо вълнение ми е, но сега вече имам толкова въпроси, че не знам откъде да започна. Кой в София извън Майчин дом ще се съгласи да изражда естествено близнаци? Ако има такава възможност естествено. Знам, че е рано, ама се чудя.

# 656
http://www.devamaria.com/bg/medical/termcalc
Момичета това ще ви е много интересно и полезно.  bouquet

# 657
  • Germany,Bielefeld
И аз усещам адски много миризми, но всичките са ми неприятни, а на месо направо ми е ужасно, още не мога да ям с това гадене и вече много отслабнах. Но днес бях на преглед и видяхме двете точки и съм много щастлива. Чакаме близнаци след процедурата! Голямо вълнение ми е, но сега вече имам толкова въпроси, че не знам откъде да започна. Кой в София извън Майчин дом ще се съгласи да изражда естествено близнаци? Ако има такава възможност естествено. Знам, че е рано, ама се чудя.
здравей,и ние видяхме двете точици и сега съм се разровила и търся информация за всичко и ми е толкова интересно и загадъчно.другото което ме озадачи че при мен са в едно плодно сакче,и търся ли снимки да видя нещо като моето.и аз по принцип искам да раждам нормално.за съжаление не съм в Бг иначе с удоволствие бих ти казала къде

# 658
  • София
Според мен не са малко лекарите, които ще се съобразят с желанието на майката, стига да няма мед. показания за операция, разбира се. Не се притеснявайте предварително, близнаци не е по подразбиране равнозначно на секцио.
Хубав ден от мен! Аз отивам на тръстиката.

# 659
Личните ми наблюдения са, че е трудно да се открие такъв лекар, който да се навие да изражда нормално близнаци. Много рядко ми се е случвало да прочета за такива случаи. Ноо, щом има доктори, които израждат нормално след секцио, ще се намери такъв доктор, трябва да се потърси.
Аз самата родих нормално след секцио, наистина трудно се получава подкрепа, но който търси намира Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт