Добре дошли АПРИЛки 2017 г.

• 41 980
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Teddyblue, много съжалявам за случилото се. Бъди силна заради бебчо сега!
За дрехите за бременни на HM - много са хубави, но на мен все ми се виждат скъпи. Някакси 75лв за дънки, които ще нося толкова кратко ми се струват много. Затова и се надявах на намаление. Но пък са много хубави материи и кройки. Много са удобни и могат да се носят до последно, дори с големия корем. А и моделите не са торбести и грозни както бяха някогашните дрехи за бременни. Ще кажеш, че работя там, голяма реклама Simple Smile))

# 706
  • Бургас
Мисля, че в Waikiki дрехите са на по - прилични цени, а и често имат намаления.

# 707
В HM имаше намаление, виждам, че е свършило. Купих си дънки-20лв и клин 10 лв.  Hug съжалявам ,че сте пропуснали намалението.

# 708
  • София
При миналата бременност си купих един зелен панталон за бременни.Иначе имам едни страхотни дънки от една ВУ, направо ги разбих от носене.Нещо като клин са по-скоро и отвътре имат нещо мекично, като вата. Раждах декември и си ми бяха много удобни по-студените дни.
Не мисля скоро да си купувам дрехи, сестра ми май пази моите, които и дадох и ще си ги взема пак. Чак декември/януари може да си купя нещо.
На мен все още не ми е пораснал корема, дори по-скоро съм отслабнала и панталони, които ми стягат са ми по-свободни.
Като цяло тази бременност май почти нищо няма да си купувам, ще наблегнем на обзавеждането, ще си купя нова ергономична раница и май е това...след раждането може да помисля да си потърся количка за породени, ама надали...по-важна ми е раницата.
teddyblue, моите съболезнования. Ужасно е нещо толкова хубаво като бременността да започне с такова нещастие. Съчувствам ти и ти пожелавам сила на теб и семейството ти.

# 709
Teddyblue, съболезнования. Знам какво е бременна да загубиш близък човек, много е трудно. Преживява се, избор нямаме. Относно вдигането - предния път подпирах възрастен полу-припаднал мъж в това състояние, нищо не се случи. А сега си вдигам детето-18кг, ако нямаш болки, няма причина за притеснение. Ако все пак се притесняваш - прегледай се другата седмица.
Аз днес пак бях при АГ, вече е сигурен че има сърце, каза да си направя първото видео /не че виждах нещо/, и че вече мога да казвам на когото си искам. Също така ме пита - защо бързам с това записване, става след 12 седмица... Явно, при всеки е различно. Иначе, и първият път се следих при него, и нямам оплаквания, затова си продължавам там. Не че изборът е много голям в Русе, пък и за всеки има и положителни, и отрицателни мнения, не виждам причина да сменям доктор, с който сме заедно повече от 10 години.
Оплакванията ми по принцип са малко, да чукна на дърво, и сега даже намаля прималяването. Само гаденето от глад продължава, ама то с моя бездънен стомах.... Предният път качих 25 кг, е - след раждането останаха само 7 от тях, ама ако бях качила само 7, нямаше да има за смъкване  Laughing От 2-3 дни нося един стар панталон от предната бременност,  малко ми е доста широк, но не ми пада, а другите ме стягаха по цял ден на работа, и днес като се опитах да вляза в панталон, който носих мин.седмица - не ми стигат 2-3 см да го закопчея... ужас! За зимата имам 1-2 подходящи дрехи, но май нямам яке или палто, а после като се стопли, е доста по-лесно.
Прегръдки!!!

# 710
Теди, съболезнования!
 За пътувания-  сега ме е страх малко, но с предната бременност правехме разходки всеки уикенд, че и трип до Гърция- с мотори говоря, проблеми не съм имала ниикъкви.

# 711
  • Бургас
Орион, да не пиеш Утрогестан. Аз го пия и съм ужасно надута, но гинеколожката ми каза, че е нормално, защото страничен ефект на Утрогестан -а, е задържането на течности.
Относно дрехите - ще си купя някой друг панталон. Ако не намеря нещо на сносна цена, ще си взема от вторите употреби. Живот и здраве мисля да работя до средата на декември и после да изляза в болничен. Много съм болнава и не ми се иска да се навирам сред хората.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 21:04 от miss july

# 712
Аз предния път раждах декември. Не успя да стане много студено и си изкарах с едни дънки, клинове и жилетки. А и накрая ми беше толкова топло постоянно, че не усещах студ. Сега обаче най-големия корем ще е в най-студените месеци, ще трябва и яке... А така не обичам да купувам дрехи, които ще нося няколко месеца. Дано зимата не е много студена все пак.

# 713
  • София
Здравейте, мили момичета. Чета ви от самото начало и много ви се радвам. Аз не съм бременна,  или поне не знам все още, надявам се да се включа към майските мами. Исках само да ви поздравя и да пожелая само хубави емоции през бременността и здрави бебчета накрая bouquet bouquet bouquet

# 714
Здравейте.
От няколко дни не съм писала тук. Утре ще ходя до личния, надявам се всичко да е добре, за да ида на преглед най накрая да видя ембрионче. Притеснявам се защото преживях голям шок, баща ми почина в понеделник, по доста ужасен неочакван начин, и от тогава всичките ми симптоми, дори минималните изчезнаха, само цикъл нямам. Мъчих се да го вдигам и се притеснявам да не е станало нещо.  Малко по късно ще се върна да прочета изпуснатото.

Теди, съболезнования. Горе главата, заради малката точица.

# 715
  • София
Мдаааа, и аз от сега съм я замислила зимата. Има ли такова чудо като палто за бременни или просто ще трябва да си купим по една пухенка xxxl и да им навиваме ръкавите hahaha  Да се молим да не ни се подуват краката, защото като ти станат глезените като диреци, с джапанки е лесно, ама с ботуш...
Мноого е рано за такива притеснения, знам, ама не мога да мисля за друго, само кореми и бебета са ми в главата! Някаква еуфория ме е обзела. Хормонално ще да е...Едни едвам се влачат, други са като на три редбула  Blush

Аз ще купувам всичко наново, от-до. Нищо не пазя вече, всичко раздадох, че много време мина и по едно време вече си мислех, че няма да я докараме до трето. И сега ни дрехи за бременни, ни за бебе, ни креватче, абсолютно на нула сме. Шезлонги, помпи за кърма - дори не помня вече на кого съм ги дала. Само количката от втория помня, че си я продадох в Продавалника и това е. Ама, здраве да е, пари се изкарват!

# 716
  • София
Мен ме обливат вълни заради кърменето, предполагам, че и от бременността ще е така и все ми е жега.
Та зимата ще изтрая с якето. Със сестра ми носихме едно палто(през първите ни бременности), което се разкроява от гърдите. Късо е, ама аз в най-големите виелици надали ше излизам много бременна, че нали и малкия е все с мен.
Ще видим де, може и да си взема нещо.
Миналият път ми пролича в 6-ия месец, започнаха да ме стягат дрехите в 5-и. При втора бременност корема е по-голям, та вероятно ще е по-рано и ще съм по-едричка.

Аз се чувствам толкова небременна днес, че чак се тревожа  Laughing Ще взема да си куоя пак тест, че да не са изчезнали двете черти.

# 717
Теди, мила, съжалявам.

иначе ние днес чухме сърчицето. Много се развълнувах.
Заради почивните дни и нашето пътуване до Гърция, насрочихме преглед 15.09 и изследване на БХС. АГ ме каза, че тогава ще съм 10 г.с
Сега обаче чета, че трябва да си между 11-13 г.с
според вас да се записвам ли после на още един? Сега съм 7,1 г.с

# 718
miss july, пия само ФК, може би съм започнала да задържам вода, не знам - от мин.седмица имам разлика по-малко от 1кг, не мога да разбера на какво друго може да се дължи.
А живот и здраве, аз мисля още от нач.на ноември да изляза болничен, ако издържа и дотогава. Предният път щях да излизам от 16 ноември /с термин 17 май/, ама на 7,11 ме ядосаха, и от 8 си взех болничния  Sunglasses
Nerreida, щом доки така ти е казала, значи не би трябвало да е проблем. Всъщност, 10 г.с. означава завършени 10 и караш 11-та, нали? Нали специалистите знаят повече от нас?!? Май и ти беше от многото за 12 април, и аз днес съм 7с+1д  Wink

# 719
  • Бургас
miss july, пия само ФК, може би съм започнала да задържам вода, не знам - от мин.седмица имам разлика по-малко от 1кг, не мога да разбера на какво друго може да се дължи.
А живот и здраве, аз мисля още от нач.на ноември да изляза болничен, ако издържа и дотогава. Предният път щях да излизам от 16 ноември /с термин 17 май/, ама на 7,11 ме ядосаха, и от 8 си взех болничния  Sunglasses
То и аз може да изляза в началото на ноември ако пак ме порежат с бонуса.

Общи условия

Активация на акаунт