iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 294
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
Имам чувството, че откакто пия колаген и хиалуронова кисела, бръчките ми стават по- дълбоки и лицето ми помръква....

# 466
Тази детска паста за зъби е много хубава! Ползвала съм я и аз. Simple Smile Мисля, че почиства добре и мирише уникално на ягоди.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033
Коя?  Rolling Eyes

# 467
  • София
Имам чувството, че откакто пия колаген и хиалуронова кисела, бръчките ми стават по- дълбоки и лицето ми помръква....
Няма логика. Може да имаш някакъв здравословен проблем и да е просто съвпадение.
Да не си на някаква диета? Детоксикация?
Лицето /тена и вида/ е отражение на състоянието и функцията на различните органи и системи в тялото - на  първо място на СЧТракт, но и на ЩЖ / суха кожа, с повече пигментни петна/ на ССС-ма с характерните червени петна/, на далак и черен дроб - сивкав или жълт тен, кафяви и сини околоочни петна и т.н. Жълтото оцветяване под очите - висок холестерол и т.н. Консултирай се със специалист вътрешни болести, дерматолог, може и хирург.

йоко
Тази:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-XyliWhite-Kids-Toothpas … 3-0-oz-85-g/39046  на промоция е до утре.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 468
Здравейте,
днес взех поръчката си от  митницата .
В понеделник изпратих документите на посочения e-mail и днес ми се обадиха ,че са готови и да отида да си ги получа нещата.
За да се получа пратката  минах през три гишета ,платих 12 лв. +3,50+ ДДС
Попитах ги за поръчки под 30 лв. дали се прави митническа декларация,казаха ми ,че е само за суми над 30 лв. т.е. за суми под 30 лв (без транспорт) не се плащат 12 лв.

Може ли да споделите e-mail, а дали може да се пращат документите и по факс?

# 469
Не не можело по факс. Мейлът е PSM.Sofia@bgpost.bg. Това с 12-те лева си е чисто изнудване, искат ти един куп лични данни в декларацията за представителство, това върви по мейл до тях и става достояние на кой знае кого.....а на пратката ми пише, че е от Германия.....Май за последно ще пазарувам от чужбински сайт. Вбесиха ме, ужасно е обслужването. Първо ми пращат известие от пощата, после в пощата /която не е близо до нас/ ми дават листчето за митницата, после пък от митницата дай за представителство. Прочетох че от юли т.г. и парфюми и др. козметика ще ходят на митница, нищо че са от ЕС поръчани.....Въобще нашите интернет магазини с надутите цени сега потриват ръце.

# 470
Здравейте,
днес взех поръчката си от  митницата .
В понеделник изпратих документите на посочения e-mail и днес ми се обадиха ,че са готови и да отида да си ги получа нещата.
За да се получа пратката  минах през три гишета ,платих 12 лв. +3,50+ ДДС
Попитах ги за поръчки под 30 лв. дали се прави митническа декларация,казаха ми ,че е само за суми над 30 лв. т.е. за суми под 30 лв (без транспорт) не се плащат 12 лв.

Може ли да споделите e-mail, а дали може да се пращат документите и по факс?

e-mail  PSM.Sofia@bgpost.bg , има и даден факс 02/ 931 41 25

# 471
Лоптицинк, по кое време на деня да го пия?

# 472
Денис, миличка, нещо много добро за черен дроб да ми препоръчаш? Взимам Карсил и Оптихепан, но ми се иска нещо по добро:) Заради напълняване и прием на антидепресанти имах много увеличени Асат, Алат и ГГТ. Увеличени размери също. Сега са добре и почтив норма:) Но мисе иска да му давам нужните добавки за да си го подържам. Благодаря ти:)

# 473
Благодаря на всички включели се. Нямам къде да сканирам документите моля дайте ми съвет какво да направя. Не искам два пъти да ходя до митницата.

# 474
Принтскрийн или снимка?

# 475
  • София
Лоптицинк, по кое време на деня да го пия?
Няма значение - може на гладно, между храненията или след хранене Peace

neli_20
Разгледай тези:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Liver-Detoxifier-Regenerator-90-Capsules/2483 може да се ползва самостоятелно
http://www.iherb.com/FutureBiotics-Detox-Daily-Liver-Support-60-Veggie-Caps/7318
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Stabilized-R-Lipoic-Acid … -60-Veggie-Caps/4 това действа много добре при завишени АСАТ и АЛАТ
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-N-A-C-N-Acetyl-L-Cysteine-5 … 00-Capsules/40601 това също
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glutathione-Reduced-500-mg- … 0-Veggie-Caps/355 и това Peace  . могат да се приемат и трите.
+
http://www.iherb.com/Thorne-Research-S-A-T-60-Veggie-Caps/18566
или това:
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Silybin-Advanced-from-Mil … -Veggie-Caps/2210

# 476
  • Пловдив
Не не можело по факс. Мейлът е PSM.Sofia@bgpost.bg. Това с 12-те лева си е чисто изнудване, искат ти един куп лични данни в декларацията за представителство, това върви по мейл до тях и става достояние на кой знае кого.....а на пратката ми пише, че е от Германия.....Май за последно ще пазарувам от чужбински сайт. Вбесиха ме, ужасно е обслужването. Първо ми пращат известие от пощата, после в пощата /която не е близо до нас/ ми дават листчето за митницата, после пък от митницата дай за представителство. Прочетох че от юли т.г. и парфюми и др. козметика ще ходят на митница, нищо че са от ЕС поръчани.....Въобще нашите интернет магазини с надутите цени сега потриват ръце.

Тва за пратки от ЕС къде го прочете ? - може ли линк , че и аз  сериозно се изумявам каква е тая дивотия и Защо ?
За ДДС то - ОК въпреки че с този нисък праг за лична употреба ...няма да коментирам, но и всичко покрай него си е чисто изнудване.
Скрит текст:
Децата ми в Англия тези дни  за пореден път си получиха пратката за доста над 30 евро от iherb.com до врата - никакво разкарване по пощи и митници и никакво ДДС  .... Там ти уважават времето , не като тука един път до едната поща , втори път до  другата поща,  трети път за пратката че си и плащаш че са те разкарвали ....
Колко време след като са се обадили че е готова пратката за получване имаме за да я получим , че на мен първо не ми е спешна второ чакам друго известие и мисля на едно ходене да взема едната и да упълномощя пощата за другата ....

# 477
Мама Галя, не съм наясно, но мисля, че в Англия прагът е 30 Паунда - тоест е повече от 30 Евро.
Предполагам, че във всяка страна е 30 пари в тяхната валута.  Peace
Което наистина тук не ги оправдава да слагат такси под път и над път за щяло и нещяло... хайде за ДДС-то си е така и редно да си го плащаме, но другото си е обирджийство.  #Crazy Crossing Arms

Сега се чудя дали да не пусна пастата за зъби.  Rolling Eyes Скоро питах за нея, но сега буквално се чудя какво друго да поръчам... направо сама си търся белята  Grinning
Нали, ако е до 30 лв. поръчката не би трябвало да има такива допълнителни плащания  newsm78

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 478

Тва за пратки от ЕС къде го прочете ? - може ли линк , че и аз  сериозно се изумявам каква е тая дивотия и Защо ?
За ДДС то - ОК въпреки че с този нисък праг за лична употреба ...няма да коментирам, но и всичко покрай него си е чисто изнудване.
Скрит текст:
Децата ми в Англия тези дни  за пореден път си получиха пратката за доста над 30 евро от iherb.com до врата - никакво разкарване по пощи и митници и никакво ДДС  .... Там ти уважават времето , не като тука един път до едната поща , втори път до  другата поща,  трети път за пратката че си и плащаш че са те разкарвали ....
Колко време след като са се обадили че е готова пратката за получване имаме за да я получим , че на мен първо не ми е спешна второ чакам друго известие и мисля на едно ходене да взема едната и да упълномощя пощата за другата ....

Ето тук - http://www.customs.bg/bg/page/299
Особено текстът за "опростяване на митническите процедури...." Гади ми се от тези изнудвачи. Пратките са ми платени и не ми остава нищо друго, освен да позволя да са ми "представител" за 12 лева. Че и да си платя 3,50 неизвестно защо, след като сама ходих до пощата, а и ДДС-то от Германия. "Ама пратката била от iHerb" ми заявиха ехидно. Ми тя тази фирма има клонове навсякъде из Европа. Както и да е, аз приключих с покупки от чужди сайтове.

# 479
  • на последния етаж
Момичета, и моята пратка от края на юли е отишла на митница (пише, че е от Швеция). Днес си взех от пощата митническото известие. Попитах в пощата мога ли да ги упълномощя - те вдигат рамене и ми казват, че не са инструктирани и не знаят какво да правят.  ooooh!
Сега се чудя като отида в понеделник в митницата, ще стане ли веднага освобождаването или трябва втори път да ходя. И освен разпечатката на поръчката друго трябва ли да нося? С карта съм плащала.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт