iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 297
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
днес взех поръчката си от  митницата .
В понеделник изпратих документите на посочения e-mail и днес ми се обадиха ,че са готови и да отида да си ги получа нещата.
За да се получа пратката  минах през три гишета ,платих 12 лв. +3,50+ ДДС
Попитах ги за поръчки под 30 лв. дали се прави митническа декларация,казаха ми ,че е само за суми над 30 лв. т.е. за суми под 30 лв (без транспорт) не се плащат 12 лв.

# 451
Добре де, а като планирате големи поръчки с DHL не беше ли драма освобождаването с тях и разкарване до летището? Помня, че е имало такива коментари и винаги съм ги избягвала.

# 452
  • София
Здравейте,
В понеделник изпратих документите на посочения e-mail и днес ми се обадиха ,че са готови и да отида да си ги получа нещата.
Попитах ги за поръчки под 30 лв. дали се прави митническа декларация,казаха ми ,че е само за суми над 30 лв. т.е. за суми под 30 лв (без транспорт) не се плащат 12 лв.
това за Митницата в София ли става въпрос? Горе- долу на каква стойност беше поръчката?

# 453
  • София
Добре де, а като планирате големи поръчки с DHL не беше ли драма освобождаването с тях и разкарване до летището? Помня, че е имало такива коментари и винаги съм ги избягвала.
Пиши в темата за митниците. Там сега обясняват, че вече за да ти попълни друг митническата декларация /тоест външна фирма - посредник/ ще трябва да представиш и нотариално заверена декларация за митническо представителство. Само не разбрах - тази декларация еднократна ли е ? Иначе знам, че ДНЛ ти освобождават с техен ЕОРИ номер. В сайта на ДНЛ не пише ли подробности.

# 454
Мила Денис, отдавна следя темата, но не си спомням да сте коментирали добавки при менопауза, които помагат за горещи вълни (ако бъркам, прощавайте, явно не съм била на вълната, става въпрос за майка ми).
Отделно от известно време имам лош дъх,  дали някой може да предложи нещо ефикасно?
Благодаряи усмихната и спокойна вечер!

# 455
  • София
Мила Денис, отдавна следя темата, но не си спомням да сте коментирали добавки при менопауза, които помагат за горещи вълни (ако бъркам, прощавайте, явно не съм била на вълната, става въпрос за майка ми).
Отделно от известно време имам лош дъх,  дали някой може да предложи нещо ефикасно?
Благодаряи усмихната и спокойна вечер!
Здравей!
Коментирали сме, но темата е малко деликатна и е добре да се направи първо консултация с АГ и специалист по менопауза. Тя се съпътства от много други проблеми - на ССС-ма / високо кръвно, висок холестерол/, на Ендокринната с-ма/ ИР, Пролактин/, на ЩЖ и т.н.
Най-общо, може да приема:
Омега 3
МВИглика, Омега 7
В-комплекс, вит. Д, Магнезий
СoQ10
Спирулина, АФА
Дия ямс, Витекс
Разгледай и тези:
http://www.iherb.com/Natural-Factors-WomenSense-MenoSense-Menopa … -Veggie-Caps/2660
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-AM-PM-Menopause-Formula-W … a-60-Tablets/2207
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Female-Complex-Herbal-Combi … -Veggie-Caps/8293

# 456
Здравейте, момичета. За първи път ще поръчвам през този сайт. Изчедох темата до момента и аз като вас направих някои изчисления- на мен по съвсем груби сметки ако поръчам от сайта хранителни добавки / за подобряване на МЦ и ову/ ще ми излезе с 200 лв по евтино, отколкото да ги купя от България. Направила съм си сметка да закупя за 3 месеца напред да имам да пия Simple Smile Прочетох инструкциите от първа страница и направих регистрация в сайта. Имам въпрос - не мога да намеря къде ми е този код за отстъпка  newsm78 не го виждам  newsm78 поръчката ми е за 298 лв. Като опции за shipping ми излиза DHL express, UPS и globalmail by DHL. Кой да избера според вас? И трети въпрос - кое според вас ще е по-удачно - да дам адрес в провинцията или адрес в София? Това във връзка с освобождаването на пратката от митницата /тази част малко ме обърква/ newsm78

# 457
  • София
Здравейте, момичета. За първи път ще поръчвам през този сайт. Изчедох темата до момента и аз като вас направих някои изчисления- на мен по съвсем груби сметки ако поръчам от сайта хранителни добавки / за подобряване на МЦ и ову/ ще ми излезе с 200 лв по евтино, отколкото да ги купя от България. Направила съм си сметка да закупя за 3 месеца напред да имам да пия Simple Smile Прочетох инструкциите от първа страница и направих регистрация в сайта. Имам въпрос - не мога да намеря къде ми е този код за отстъпка  newsm78 не го виждам  newsm78 поръчката ми е за 298 лв. Като опции за shipping ми излиза DHL express, UPS и globalmail by DHL. Кой да избера според вас? И трети въпрос - кое според вас ще е по-удачно - да дам адрес в провинцията или адрес в София? Това във връзка с освобождаването на пратката от митницата /тази част малко ме обърква/ newsm78
Пусни няколко поръчки до 100$ и ползвай доставка Globalmail by DHL - по-лесно се освобождават пратките.
Код за първа поръчка, избираш от публикуваните в темата, след като пуснеш поръчка и ти ще получиш код/ който другите ще могат да ползват/
Ако искаш дай адрес в провинцията, но ако спрат пратката на митница, пак ще трябва да ходиш до СФ, ако ползвате тази митница.  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 458
  • София
Код за отстъпка, реално трябва да ползваш нечий чужд, тук от темата, които ги пишем Simple Smile
Иначе първата доставка е с DHL express, реално е с DHL и освободжаването и е по-сложно според мен, другата   globalmail by DHL, реално е с Пощата, но тъй като поръчката ще ти е голяма, най-вероятно ще иде на митница и ще трябва да платиш ДДС + такси - 12 лв и 3,50 лв. ориентировъчно.
Иначе не мога да дам мнение дали за София или провинцията е по добре, аз за сега имам опит само в София, може би тук са по стриктни, но не го казвам от наблюдения.

Код за отстъпка ZOK345

# 459
  • София
Денис, това може ли да се пие в периода на кърмене
http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Hair-Skin-Nails-90-Capsules/53196
очаквам обичайния косопад след раждане, та да съм подготвена? Ако не, моля те предложи нещо подходящо Hug

# 460
  • София
Денис, това може ли да се пие в периода на кърмене
http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Hair-Skin-Nails-90-Capsules/53196
очаквам обичайния косопад след раждане, та да съм подготвена? Ако не, моля те предложи нещо подходящо Hug
По-добре си вземи Анакапс на Дюкре / много помага на косопада след раждане/ или Ревалид. По-чисти са, не рискувай със спортни добавки. Включи Омега 3, Коластра с пролин

# 461
Здравейте,
това за Митницата в София ли става въпрос? Горе- долу на каква стойност беше поръчката?

Да, за Митницата в София .Поръчката беше за 26$

# 462
  • София

Дневна промоция
валидна до   12.08 - 20.00 ч. н. вр.
   $1.99 Peace
Детска паста за зъби-гел, ягода

# 463
Скрит текст:
На някой случвало ли му се е Maxi Hair в срок на годност да започне да мирише много силно (на мен ми мирише на водорасли) и да изглежда по този начин:
Скрит текст:
Тъкмо смятах да си довърша опаковката, която ми остана от миналата година. Никак не ми се иска да я изхвърлям, че косата ми отново започна много да капе.
Денис, може ли да се включиш с мнение?  Grinning Hug
Ти трябва да прецениш дали са годни - ако миришат по-различно и гадно, не ги приемай.
Може да са се окислили или овлажнили някои съставки, но зависи и от партидата - понякога е с по-изразени /едри/ "кафяви петна" от някои съставки.
Благодаря на всички за отговорите! Hug

# 464
  • Berlin
Тази детска паста за зъби е много хубава! Ползвала съм я и аз. Simple Smile Мисля, че почиства добре и мирише уникално на ягоди.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 22:43 от abs

Общи условия

Активация на акаунт