iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 226
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте. Знам, че вече задавах този въпрос, но т.к  за първи път се сблъсквам с това и не ми е ясно. Искам да попитам тези на които Iherb е връщал пари за повредена стока, колко дена след това са им отчетени парите в картата по банка и трябва ли да правя нещо в пейпал.Там ги виждам по баланс , а в картата не. Днес е 4-я ден(вие ми писахте 2-3 дена).Не че толкова спешно ми трябват, ама все пак за да се успокоя.
Ако плащаш с ПП е по-добре да ти стоят в баланса, защото за да ги прехвърлиш в картата си, ПП ще ти вземе такса, ако не бъркам 2€ - без значение каква е сумата.
Когато плащаш с ПП се дърпат първо тези пари и сумата се допълва от картата.
Или ако трябва да платиш 38$:
- от баланса 18,20$ / като единствена налична сума там/
- от картата  19,80$, .... но ти нищо не правиш.

Аз реших да пробвам варианта с прехвърлянето от Paypal към сметката в банката, но като натисна Withdraw funds ми изписва There’s nothing to withdraw right now (Няма какво да се тегли сега). Чудя се дали директно към сметката да ги очаквам  Sad. Затова попитах тези на които Iherb е връщал пари за повече подробности  Praynig
Благодаря denis. за информацията  bouquet

# 631
  • София
Скрит текст:
Денис, имаш ли мнение за този детски пробиотик за 4 годишно дете? Много ми харесва състава, но нищо не ми говори производителя. Държа да е на прах и да няма добавена захар, подсладители, оцветители и т.н. Синът ми не е придирчив към вкуса - пие каквото му дам, дори и да е гадно (стига да го убедя, че е полезно  Laughing), така че може да препоръчаш и нещо друго, без значение вкусовите характеристики, но да е с добър състав Simple Smile
Благодаря  Hug
Изборът ти е много добър, броя щамове не е голям, но са включени хубави и много полезни видове.
Потенцията е достатъчно висока, за профилактика за 4 год. дете дори дозата е малко терапевтична, което не е проблем, защото дозата лесно се коригира. Съдържа ПреБ-ци, което го прави синбиотик и хубавото е, че са органични и два вида - фибри акация / много ги харесвам, имат много нежно действие и сладък вкус/ и якон / един от любимите ми подсладители/. ПреБ-те имат сладък вкус. Чист продукт е. Заслужава си  Peace
Да, за дозата видях, че е висока, но аз предпочитам така, защото обикновено го давам при нужда, а не постоянно. И да, хубавото при прахчетата е, че лесно променяш количеството според нуждите Simple Smile
Супер, поръчвам смело значи. Мноооого благодаря  Hug

# 632
Близалките ми дойдоха вчера в пощата!!! Heart Eyes

# 633
  • София / Перник
dessista
Става и по 3табл., но или може да не видиш ефект, или ще трябва да го приемаш по-дълго време.
Дозата от 6 табл. е хубава, макар че и тогава ХК е малко, както и вит.С и АЛА, само Биотина става 3000мкг - една хубава доза.

Денис, в такъв случай би ли ми препоръчала хубави и достатъчни дози ХК и Биотин?
 bouquet

# 634
  • София
dessista
Става и по 3табл., но или може да не видиш ефект, или ще трябва да го приемаш по-дълго време.
Дозата от 6 табл. е хубава, макар че и тогава ХК е малко, както и вит.С и АЛА, само Биотина става 3000мкг - една хубава доза.

Денис, в такъв случай би ли ми препоръчала хубави и достатъчни дози ХК и Биотин?
 bouquet
За кожа е само тази:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468   тя е и причината да открия сайта и да му стана клиент Wink - предлага се на изгодна цена.
Ето и Биотин:
http://www.iherb.com/Country-Life-Biotin-1000-mcg-100-Tablets/1639
http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-1000-mcg-100-Capsules/445  предпочитам по-ниско дозирания, защото може да избираш доза: 1-2 или 3000мкг.
Преди се предлагаше 2000мкг, но не го намирам.
Ето и 5000мкг:
http://www.iherb.com/Country-Life-Biotin-High-Potency-5-mg-120-Vegan-Caps/6388
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Biotin-5000-mcg-100-Capsules/171
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Biotin-5-000-mcg-60-Veggie-Caps/39879
От биотина много бързо расте косата - дози 2-3000мкг са оптимални

# 635
  • София
Има ли някой да чака поръчка от 30 юли и да не е дошла никъде - нито поща, нито митница

# 636
Аз чакам една от 30.07., изпратена на 1.08.

# 637
  • София
Аз чакам една от 30.07., изпратена на 1.08.
Моята е шипната още на 30 -ти, ама ..... я няма никаква. Вярно е, че срока за доставка е Estimated Delivery August 8, 2016 - September 6, 2016 и има време ама .....

# 638
Аз чакам една от края на миналия месец, на 28 или 29ти е шипната, но получих митническо известие за по-нова шипната на 7 август.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 639
  • Пловдив
Колко поръча, един пакет ли? С коя фирма като транспорт? Че на мен за два пакета ми даде 7$ доставка и се въздържах..

# 640
Колко поръча, един пакет ли? С коя фирма като транспорт? Че на мен за два пакета ми даде 7$ доставка и се въздържах..
Даринанда, всъщност колко ти беше сумата на поръчката?
Защото и за моите вчера дойде известие, че са на митницата.  Confused А са със сума на границата, но ще си плащам, де... късмет  ooooh!
Пратих уж нужните документи, сега чакам включване от тях, пък да видим... а другата седмица пътуваме за 14 дена и се чудя дали ще успея да я взема  Praynig Дано.

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 641
  • София
Някой се усети за този нов източник на приходи. Неслучайно досега големи пратки идваха в пощата, а точно откакто БПощи обявиха, че може да се освобождава чрез тях - виждате как всичко вече идва на митница, през април дойде в пощата за 33 евро, а сега за 28 - на митница.
След като на моето пишело, че пристига от Швеция, каква ти страна извън ЕС?
Ако отида по дългия път, т.е. там да ми попълнят декларацията, ще спестя ли пари в сравнение с варианта да оставя на пощите да се занимават?

# 642
  • София

Дневна промоция
валидна до   19.08 - 20.00 ч. н. вр.

$9.99
Това е супер промоция  Peace

# 643
  • София
И за моята,  шипната на. 31.07. Ни кост, ни вест.
Денис, NAC за какво се ползва?

# 644
  • София / Перник
dessista

bouquet
За кожа е само тази:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468   тя е и причината да открия сайта и да му стана клиент Wink - предлага се на изгодна цена.
Денис, как се приема тази ХК - доколкото помня първите няколко дни 2х2, после 2х1 на ден?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт