iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 233
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
  • В две мънички очи...
Според мен пощите- моята беше дошла на 4.8 на митница, местната поща е получила документа на 5.8, а аз открих известие вчера да отида в пощата за документа. А проверявах редовно пощата и даже вече се притеснявах че излизам в отпуск и ако дойде няма да има кой да я вземе.

# 616
  • Варна
Здравейте!
Вчера след отпуската имах цели 2 поръчки пристигнали в пощ.клон! Едната с DHL ехpress /или нещо такова/, пишеше, че е спешна, даже ми се обадиха по тел. от пощата. Явно такива са били доставките преди 3 седмици, защото е пристигнала точно за 8 дни.  Peace

Да похваля продуктите на Physician's Formula, Inc., които бяха на промоция тогава:
Гланц за устни - http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-pH-Matchmaker-pH-Po … 13-oz-3-9-g/52515 - много ми харесва, отдавна търся такова нещо с огледалце и светлинка, бях виждала само на 1 друга фирма преди и останах приятно изненадана. Освен това като се нанася е съвсем прозрачен и след време /60 сек/ се получава цвета. Това се получава чрез някаква технология за определяне на цвета според PH на кожата и светлината - работи  Sunglasses. Минус е, че се изтрива доста бързо, но все пак не е нещо дълготрайно.

Спирала - http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Sexy-Booster-Cat-Ey … 25-oz-7-0-g/63294 - реших да я пробвам, органик спиралите не ми допаднаха, но тази много ми хареса. Наистина прави по-гъсти и по-дебели мигли след второто нанасяне. Не е като някои познати марки, но все пак има ефект, доволна съм.

СС крем - http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Super-CC-Color-Corr … fl-oz-35-ml/54259 - за него съм писала и преди, за мен това е най-добрия продукт, който мога да си поръчам от сайта въобще Grinning

Пудра - http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Super-CC-Color-Corr … -3-oz-8-5-g/54260 - и нея не поръчвам за първи път, много интересно изпълнение на кутийката, кефя се на макс Simple Smile. Нося си я в чаната винаги.

# 617
  • Варна
И да попитам - какви бяха предимствата на Метилирана фолиева киселина от сайта, в сравнение с Неофолик мета? Така като гледам не е финансова изгодата...  newsm78

# 618
Вчера  получих известие за пратка, която май този път ще си взема от пощата - след обяд ще разбера, но е отбелязан малък пакет newsm78 Стойността е 34долара, на митница ми пристигна за 73долара... Освен това единия от продуктите беше без капачка и по чудо не се е разлял - писах и ми върнаха парите - как да не ги похваля Peace

# 619
  • Пловдив
Страхотни са,да Peace

п.п.Отчитам се с взета от пощата поръчка от 29,07 за subtotal 20,64 $.На известието пишеше малък пакет.

# 620
Денис, това е течна форма, как да се приема 3×2000 мг?
Редактирам се :  колко лъжци ще се равнява на 2000 мг newsm78
(Suggested Use ..., take 1 tablespoon daily......

Момичета, бих искала да ви попитам можете ли да ми препоръчате Л Карнитин?
 bouquet
Ако е за подпомагане на СГ, този излиза изгодно, много добро кач-во и приятен на вкус:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Sports-L-Carnitine-Liquid-Triple- … fl-oz-473-ml/8343

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 09:40 от ver4eto_sv

# 621
  • София / Перник
Момичета,

какво ще кажете за този колаген + хиалуронова киселина
http://www.iherb.com/Neocell-Collagen-Beauty-Builder-150-Tablets/54632 ?
Искам профилактично да го пия, нужно ли е по 6 на ден или може и по 3 например?

bouquet

# 622
Получих известие за митница за по-евтината пратка от  5 август на стойност $12.45 без доставка, а предишната от края на юли я няма.

Какво се прави? Отивам на гише 13 с разпечатка, че сумата е малка и плащам само 1,50 лв?

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 623
Точно така - разпечатка от поръчката, може разпечатка от пейпал, 13 гише, 12 гише, пак 13 - за 1.50 такса и накрая 30 гише - получаване.

# 624
  • София
Pollly
За ФК - Неофолик мета е добър избор Peace
Има разлика в някои форми метилирана ФК, някои са с по-висока бионаличност от други.
Разгледай тази е органична:
http://www.iherb.com/FutureBiotics-Folic-Acid-from-Lemon-Peel-12 … Veggie-Tabs/24562

ver4eto_sv 
За течния Л-Карнитин на НАУ
3 000 мг = 1 супена лъжица, може да се приема и 2х3000мг, ако нямаш възможност да дозираш 2000мг
Съхранявай в хладилник.

# 625
  • София
Денис, имаш ли мнение за този детски пробиотик за 4 годишно дете? Много ми харесва състава, но нищо не ми говори производителя. Държа да е на прах и да няма добавена захар, подсладители, оцветители и т.н. Синът ми не е придирчив към вкуса - пие каквото му дам, дори и да е гадно (стига да го убедя, че е полезно  Laughing), така че може да препоръчаш и нещо друго, без значение вкусовите характеристики, но да е с добър състав Simple Smile
Благодаря  Hug

# 626
  • София
Денис, имаш ли мнение за този детски пробиотик за 4 годишно дете? Много ми харесва състава, но нищо не ми говори производителя. Държа да е на прах и да няма добавена захар, подсладители, оцветители и т.н. Синът ми не е придирчив към вкуса - пие каквото му дам, дори и да е гадно (стига да го убедя, че е полезно  Laughing), така че може да препоръчаш и нещо друго, без значение вкусовите характеристики, но да е с добър състав Simple Smile
Благодаря  Hug
Изборът ти е много добър, броя щамове не е голям, но са включени хубави и много полезни видове.
Потенцията е достатъчно висока, за профилактика за 4 год. дете дори дозата е малко терапевтична, което не е проблем, защото дозата лесно се коригира. Съдържа ПреБ-ци, което го прави синбиотик и хубавото е, че са органични и два вида - фибри акация / много ги харесвам, имат много нежно действие и сладък вкус/ и якон / един от любимите ми подсладители/. ПреБ-те имат сладък вкус. Чист продукт е. Заслужава си  Peace

# 627
Здравейте. Знам, че вече задавах този въпрос, но т.к  за първи път се сблъсквам с това и не ми е ясно. Искам да попитам тези на които Iherb е връщал пари за повредена стока, колко дена след това са им отчетени парите в картата по банка и трябва ли да правя нещо в пейпал.Там ги виждам по баланс , а в картата не. Днес е 4-я ден(вие ми писахте 2-3 дена).Не че толкова спешно ми трябват, ама все пак за да се успокоя.

# 628
  • София / Перник
Момичета,

какво ще кажете за този колаген + хиалуронова киселина
http://www.iherb.com/Neocell-Collagen-Beauty-Builder-150-Tablets/54632 ?
Искам профилактично да го пия, нужно ли е по 6 на ден или може и по 3 например?

bouquet

Денис, би ли коментирала производителя и дозата, както и качеството на тези таблетки според теб?

# 629
  • София
Здравейте. Знам, че вече задавах този въпрос, но т.к  за първи път се сблъсквам с това и не ми е ясно. Искам да попитам тези на които Iherb е връщал пари за повредена стока, колко дена след това са им отчетени парите в картата по банка и трябва ли да правя нещо в пейпал.Там ги виждам по баланс , а в картата не. Днес е 4-я ден(вие ми писахте 2-3 дена).Не че толкова спешно ми трябват, ама все пак за да се успокоя.
Ако плащаш с ПП е по-добре да ти стоят в баланса, защото за да ги прехвърлиш в картата си, ПП ще ти вземе такса, ако не бъркам 2€ - без значение каква е сумата.
Когато плащаш с ПП се дърпат първо тези пари и сумата се допълва от картата.
Или ако трябва да платиш 38$:
- от баланса 18,20$ / като единствена налична сума там/
- от картата  19,80$, .... но ти нищо не правиш.

dessista
Става и по 3табл., но или може да не видиш ефект, или ще трябва да го приемаш по-дълго време.
Дозата от 6 табл. е хубава, макар че и тогава ХК е малко, както и вит.С и АЛА, само Биотина става 3000мкг - една хубава доза.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 13:56 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт