iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 320
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
Нямам репорт, че мейлът ми се е върнал, значи са получени. Просто е август, имат колеги в отпуск или просто не им пука за качеството и бързината на обслужването!

# 541
  • София / Перник
Момичета..и по-конкретно Денис Mr. Green .... Мога ли да помоля за препоръка за колаген за кожа? Пия в момента Неосел : http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589
Може да си внушавам, но кожата ми, смятам, подобри вида си от него..Въпроса ми е, малко късно де  Laughing , но хубав ли е този колаген, защото обмислям да взема още една опаковка или да препоръчате друг? Най-вече за кожа ми трябва!!!
Присъединявам се към питането за добър колаген и хиалуронова киселина на таблетки.  Peace

# 542
днес отивам до местната поща да си получа колета. Всичко това ще ми струва 12+3,50+ДДС
Значи все пак разнасят пратки до пощенските клонове.
Май зависи от града. Лейди, за кой град става въпрос?

# 543
  • София
Мацки, неприятно е с митницата, но не е болка за умиране
Установих, че ако пратиш документите по мейл става по-бавно освобождаването, отколкото ако ги занесеш на място.

И друга зависимост открих, може и да не съм права - имах 2 пратки, на приблизително еднаква стойност, но и 2те над 30лв. Едната по-тежка - задържаха я на митница. Другата лека - в пощата

Има светлина в тунела

# 544
  • Пловдив
Дойде и мойто известие...ама утре ще ходя.По самото известие не се разбира дали е за митница,нали?

# 545
Моята поръчка най-после пристигна  Joy и то в пощата. В поръчката имах шампоан, който частично се беше разтекъл. Писах им на чата и те ми изпратиха имейл , че ми възстановяват парите само за шампоана. Когато влезнах в Пейпал ми отчита възстановената сума, но по сметката ми в банката все още не се вижда. Знаете ли до колко дни ще ми се възстанови реално по банковата сметка?

# 546
Дойде и мойто известие...ама утре ще ходя.По самото известие не се разбира дали е за митница,нали?
Разбира се и по самото известие.
Отдолу има едни изредени за чекване - колет; пратка; известие и т.н. Не ги помня точно, но когато е в пощата, са чекнали "малък колет" или нещо такова беше. Сега чакам и нямам подръка вкъщи да го погледна.
А когато е на митницата, обикновено пак ти дават известие и тогава са чекнали "известие" или "писмо".
Дано ме разбра... какво пише отдолу на твоето?

# 547
На моето пише "пощенска пратка". А сега видях, че ако не се освободи до 9 дена от получаването, дължа такса на ден за магазинаж. Значи те се бавят, аз ще плащам И магазинаж.

# 548
Ето, случайно намерих в нета едно известие.
Виж отдолу изредените опции.
Ако е в пощата, обикновено е чекнато "малък пакет", ако е на митница "писмо".
Поне при нас е така.  Peace

Скрит текст:

# 549
Аз спрях поръчките заради митницата, от друга страна- предпочитам митница, пред това в пощата да ми..."изгубят"...поръчката.  Tired

# 550
  • Пловдив
 bouquet
Чекнато е малък пакет  Praynig дано да е там!

# 551
  • София
Ето, случайно намерих в нета едно известие.
Скрит текст:
Mr. Green
Ох...Борето...съсед  Laughing

# 552
  • София
Денис, към теб едно питане

Това и това взаимноизключващи се ли са или допълващи се? И просто ей така мога ли да си ги предпиша сама?
Изследвала съм хормони - всичко е наред. Но съм с ужасяващо 7 дневно ПМС и проблемна кожа....

Не вярвам моето АГ да седне и да разсъждава върху състава на двете и да ми даде съвет...Та затова тука питам
Предварително благодаря  Hug

# 553
  • София / Перник
Денис, към теб едно питане

Това и това взаимноизключващи се ли са или допълващи се? И просто ей така мога ли да си ги предпиша сама?
Изследвала съм хормони - всичко е наред. Но съм с ужасяващо 7 дневно ПМС и проблемна кожа....

Не вярвам моето АГ да седне и да разсъждава върху състава на двете и да ми даде съвет...Та затова тука питам
Предварително благодаря  Hug
Съвет от мен - пробвай с Prim oil (масло от вечерна иглика). При мен добре повлиява ПМС + проблемна кожа  Peace

# 554
  • София
dessista, благодаря за съвета, ще опитам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт