RYANAIR - 3

• 125 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София (Възраждане)
Както и до Пиза. Ех, Тоскана!

# 121
  • Бургас
Здравейте!
Аз нещо не мога да се ориентирам къде е отметката за място от 4 евро за възрастен и детето е белплатно.Други цени се добавят.Включително таксуват и мястото на детето 8 евро.За 2 ма възрастни и две деца до 11г-32 евро....къде бъркам не мога да разбера Rolling Eyes
Да не би да трябва точно определен ред най-отзад да избера....

# 122
Ако се чекираш в двете посоки са точно 32 евро за 4 човека.

# 123
Здравейте!
Аз нещо не мога да се ориентирам къде е отметката за място от 4 евро за възрастен и детето е белплатно.Други цени се добавят.Включително таксуват и мястото на детето 8 евро.За 2 ма възрастни и две деца до 11г-32 евро....къде бъркам не мога да разбера Rolling Eyes

Мисля, че запазването на място за децата ще е безплатно за билети закупени след 1-ви септември.

# 124
  • София
През октомври ще летим и затова почвам да чета наред.Благодаря!

# 125
  • Бургас
Здравейте!

Мисля, че запазването на място за децата ще е безплатно за билети закупени след 1-ви септември.
И още нещо да питам, при Райн еър пускат евтини билети за определени дестинации и като свършат-край, или като Уиз се следят цените на билетите и варират...Не съм много на „ти“ ...Благодаря предварително!

Ясно...аз мислех, че полета трябва да е след 1.09...Simple Smile разбрах....Благодаря:)

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 14:00 от natalito78

# 126
  • София
Здравейте, имам малко глупав въпрос.. Сега ще ми е първият полет с нискотарифна компания и много неща не са ми ясни.. В самолета освен ръчният безплатен багаж може ли костюм опакован на закачалка? А допълнително дамска чанта?  newsm78

# 127
Здравейте, имам малко глупав въпрос.. Сега ще ми е първият полет с нискотарифна компания и много неща не са ми ясни.. В самолета освен ръчният безплатен багаж може ли костюм опакован на закачалка? А допълнително дамска чанта?  newsm78
прочети първият пост на темата.

# 128
  • София
прочети първият пост на темата.
Благодаря Simple Smile
Прочетох...само за костюма не ми стана ясно. Sad

# 129
Имаш право на два броя ръчен багаж с посочените размери. Ако в тях събереш костюма - може. Има отделно правило за булченски рокли и се плаща допълнително.

# 130
  • София (Възраждане)
Здравейте!

И още нещо да питам, при Райн еър пускат евтини билети за определени дестинации и като свършат-край, или като Уиз се следят цените на билетите и варират...Не съм много на „ти“ ...Благодаря предварително!

Ясно...аз мислех, че полета трябва да е след 1.09...Simple Smile разбрах....Благодаря:)

От един месец дебна едни билети, цената им падна почти двойно, но пак си възвърнаха първоначалната стойност след изкупване на определения брой налични билети, който беше изписан под цената. Цената се променяше многократно, ту поскъпват, ту поевниняват. Номерът е да се следи Peace

# 131
Добре е да се следи, да
Аз дебнах за Пиза, няколко месеца поред цените падаха като наближат датите, така през юни си взех по 15 евро на посока за началото на юли.

# 132
  • в града на вечния купон
И аз за Пиза дебна,но искам поне 9.90евро Peace

# 133
И аз за Пиза дебна,но искам поне 9.90евро Peace

8-13 или 22-27 октомври - 16 евро двупосочен, как е?  Mr. Green

# 134

Има определен брон билети на съответната цена, като се изкупят, цената се качва малко и т.н.
Съответно ако има промоция, билетите не се продават или някой се откаже, може и да паднат.

Общи условия

Активация на акаунт