RYANAIR - 3

• 125 828
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Aurori Слагаш ли полета да е от София? 30-ти октомври ми дава полет. € 33.99

# 181
  • На планетата Земя
Да, ползвай официалния им сайт, а не този, който ти си дала.

Полетите до Рим стартират от 30.10, както е писала Ваниан, затова за по-ранни дати нищо не намираш.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 15:56 от Mileto

# 182
Влизам в темата с един въпрос: при купуване на онлайн билети на RYANAIR кога и къде се въвеждат паспортните данни на пътуващия?

# 183
Влизам в темата с един въпрос: при купуване на онлайн билети на RYANAIR кога и къде се въвеждат паспортните данни на пътуващия?
При купуване не се въвеждат, въвеждат се при чекиране.

# 184
Включвам се при вас с прясно купени билети за Лондон през октомври. И един въпрос: малката чанта (втората), която може да се вземе на борда на самолета, до колко килограма трябва да е?
Благодаря предварително  bouquet

# 185
Да попитам също така ryanair от кой терминал в София излита? Вероятно терминал 1, но да попитам, понеже не ми го пише на билета...

# 186
  • На планетата Земя
Големият е фиксиран да е до 10 кг, а чантата с нейните размери 35х20х20 не е определена. Очаква се, че с тези размери няма как да е много тежка, освен ако не подредите вътре златни или оловни кюлчета.

Излитането е от терминал 1.

# 187
vanian и Mileto,благодара ви момичета!Точно това не съм разбрала,че датата е 30.10,а аз търсех с друга дата през месеца!Сега се надявам да се получи!
Мерси  bouquet

# 188
Хехех, де да ги имахме тези златни кюлчета..  Laughing Crazy

Благодаря, Mileto  bouquet

# 189
Здравейте! Ще пътуваме през септември.-  2в+2деца под 12, купих си билетите на 4.08 и не съм видяла да трябва да плащам места.... Та за билети, закупени от 01.09 или за полети от 01.09 важи това с местата за децата? Благодаря!

# 190
При купуване не се въвеждат, въвеждат се при чекиране.
Благодаря много! Бях се притеснила, че нещо съм объркала!

# 191
Вече са излязли някои от полетите за летен сезон 2017  Peace

# 192
Записвам се да следя

# 193
Здравейте!

Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам нужда от съвет.

Преди няколко седмици резерирахме билети с Ryanair, не посочих багаж, защото не бях сигурна дали ще имам нужда. Оказа се, че имам.

Влизам днес в страницата, да чекирам онлайн и да добавя багаж и какво виждат очите ми - £40.00 за 15кг в едната посока, т.е. 80 за двете  #Crazy (става въпрос за ОК).

Това нормално ли е?
Нека някой ако може да сподели защо показва такава цена, гледах в сайта им, не виждам да са повишили цените чак така драстично.  Shocked

# 194
Не знам каква им е ценовата политика за багажа, явно е с надценка, ако се добавя след като е купен билета,  за нова резервация е 25 евро за 15 кг до Станстед

Общи условия

Активация на акаунт