София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 642
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
 Deysi, ако сега ми кажеш и как да стигна до тази баница, ще е добре. Ама трябва по-простичко да обясняваш, че аз баво и трудно схващам, а няма да казвам как се ориентирам.

Bilyana, с удоволствие бих ти препоръчала моя  акушер-гинеколог, но той не е в Люлин. Кабинета му е между халите и женския пазар. Работи с НЗОК и е много, много добър. Ако те интересува пиши.

# 166
  • София
Брей много бързо растат тези деца (чуждите), сега като се огледах по лентичките, май не останало ни едно под 3 месеца. Пу-пу, пък на мен все едни такива мънички ми се виждат и си мисля, че са на по 40 дни  hahaha
Да се оплача: с този препарат против пръстосмукане, направо и двете с Ева се изнервихме докато заспи. Вече почва да ме гризе дали да не си облегча живота като я оставям да си се приспива с пръст, ама като слушам ортодонтите какви цени са заформили, май по-добре да се мъча сега Cry
Та ви призовавам ползвайте си залъгалките, че аз я махнах в един момент в който Ева не я искаше, не смучеше и пръст и ми се видя много голяма, а тя не била Twisted Evil

# 167
Здравейте мамички
ние  все още сме много сополиви и нещо няма признаци да намалява пък да не говорим за  спиране  ooooh!
днес ходих да запиша Росен на детска кухня. Бяхме там около 12.00 и се оказа че трябвало да отида не по-късно от 10.30 , след това нямало касиер който да ми продаде купони и да ни даде номерче за храна Sad , а аз така ентусиазирано тръгнах сутринта .... и пешком взех разстоянието  Wink ........ та спрях на кафе долу в 2-ри м.к. , защото тлъстинките тежът  Grinning ..... а после да не ви разправям как се взима разстоянието в 14.00 (в най-голямият пек) до детската градина в 6 м.к.  Simple Smile Мислех си да мина и през вас да ви нагледам ,но бях така каталясала и пуфтяща от жега ,, че ми се видя мисия невъзможна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
M_I_A   малката на каква възрас си засмука пръстите ? .... Росен никога не поиска биберон , колкото и да го пробутвах, та си мисля дали и ние няма да се върнем към този вреден навик (смучеше си пръстите около 4м., но аз му слагах ръкавичка и се отказа.... поне за сега Simple Smile )
Bilyana аз бях в 10п-ка която се намира на спирката за - родилен дом "Св. София" . С т.8 се стига много бързо Simple Smile Аз съм много доволна от там .... и двете бременности там са ми ги водили . Ако решиш да си там пиши Simple Smile
Дамаянти хей как си лети времето ...... докато се обърнеш и децата пораснали Simple Smile
правда_z аз да попитам - все още ли се държите с кърменето (нали отдавна не съм се мяркала та  Confused ) . Росен от суполките си е заразил и едното око и му излиза секретче . Ако мога да помоля за малко кърма ? Става въпрос за 20-30мл  newsm78.
Дияна скайпа ми е : axrrax , защото май те нямам в контакт листата си Simple Smile
хайде стига за сега Simple Smile утре сутринта ще намина да ви видя ..... току - виж сте ме забравили Simple Smile а и това слънце трябва да го засенча малко Simple Smile стига ви е гряло , нека малко аз да ......... ви поправя сянка , де Simple Smile

# 168
  • София
M_I_A   малката на каква възрас си засмука пръстите ? .... Росен никога не поиска биберон , колкото и да го пробутвах, та си мисля дали и ние няма да се върнем към този вреден навик (смучеше си пръстите около 4м., но аз му слагах ръкавичка и се отказа.... поне за сега Simple Smile )
Нямам представа, но следи за всеки признак! Ева беше със залъгалка до около 6 месец (спомням си че купувах размер за над 6 месеца), след това не я искаше и не се сещаше за нея и аз я прибрах и около месец, два по-късно започна да смуче всички пръсти - веднъж палец, веднъж показалец, смукала си е и малкия пръст и на двете ръце. Аз тогава си казах, че щом няма предпочитания към конкретен пръст няма опасност. На около 11 месеца взе да смуче основно 2-та палеца, но не много (само докато се приспи) и от около месец смуче само единия, ама яко го смуче и той вече е взел да се деформира Close  Гадното е, че нали яде и с пръсти и като опитах ябълката, която и дадох сутринта  Sick горчиляк Ама, ще се борим - има ефект за сега, но казват, че трябва плътно 2 седмици да се прави!
Днес ще ходим ли на кафе?

# 169
Здравейте от мен.Ще пием кафе,нали?.
Снощи със септемрийките си изкарахме супер.Още ми държи Joy hahaha

Бобчо се мъчи да изяде попарата и след около половин час ще  сме готови.
Дияна забрави си вчера една кърпичка на Ицо- в мен е.

Хайде до скоро на кафетата.

# 170
аз тръгвам на там .......... така де към кафетата
днес сме  много раннобудни и вече му се спи на Росен и сме се наяли и облекли и къщата сме оправили Simple Smile
там сме и ви чакаме Simple Smile

# 171
lyfliygfkhgdkut

# 172
# 173
  • София
Росен е отправил кодирано съобщение до наборчетата hahaha

# 174
  • София
Абе и аз това си помислих, но Даря твърди, че има смисъл  Thinking newsm78

# 175
;KFHF LR F/R'D; NEX ;F;R'EJD .Z.RKIUR Joy

# 176
  • София
Вече наистина мисля, че ти се е бъгнал компаааа, тичай за нов  hahaha hahaha hahaha

# 177
Да подам сламка Simple Smile
Вече наистина мисля, че ти се е бъгнал компаааа, тичай за нов  hahaha hahaha hahaha
.................
опитай по БДС

# 178
  • София
Да подам сламка Simple Smile
.................
опитай по БДС

bouquet  bouquet  bouquet
нека и другите се помъчат  Twisted Evil Mr. Green

# 179
 Hug мани , загуба на време , вместо да си въртя къщата,  ама женско любопитство - сърце трае ли, енигма имате ли - за по-лесно:)

Общи условия

Активация на акаунт