София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 643
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
   Вижте ми детето под профила ми като рекламно лице на Т-маркета-голям смях Laughing
Диянче, целия ли го набутахте в торбата или само на врата е закачена Laughing

# 151
добро утро, как спахте, аз като първи караконджул се ококорих в 5.30. днес се надявам да се видим в по-пълен състав. аз мисля да изляза към 10 -10.30 и да мина към бебешките Simple Smile
други желаещи?

# 152
Добро утро и от мен.  bouquet
Аз също да се разпиша рано рано.Но сега Бобчо е кротък и ме оставя да пиша.
Аз също мисля към 10-10.30 да изляза.Дано да се видим повечко на кафето.
Само дано да не завали това време #Cussing out
Чао засега  Hug

# 153
  • София
И ние ще дойдем  Hug 10-10:30  Peace

# 154
Ние тръгваме, но докато стигнем, вие може и да сте там
добре дошли в чата, все едно че си нямаме кю Laughing

# 155
  • София

добре дошли в чата, все едно че си нямаме кю Laughing
Еее, а тогава за какво ни е отчетна за квартала  Mr. Green Laughing

# 156
  • София
Никой няма тук  CryОще ли сте по улиците, а  Twisted Evil
Ние днес сме станали на годинка и месец точно, ама кой се сеща  ooooh!
Черпя ви поне виртуално и да има с какво да преглъщате
Марго, чакам да ми пишеш какво се разбрахте с жената.
Петя, много се скатаваш и съвсем ни отбразди.Никаква не се появяваш  Crossing Arms
Ирина също ни отсвири  Whistling

# 157
Ей ме на. Тук съм си вкъщи на завет  Laughing. И вече на Пепчо му изби тоз проклет зъб и се надявам нещата да си дойдат по местата, а и аз вече направо си оздравях. Сега като се замъкна всеки ден на кафетата ще си блъскате главите, ама ще е къснооооооо  Joy Joy Joy.
Марго таз работа с жената и мен ме вълнува. Дано се видим скоро да ми разкажеш.

# 158
привет, обадих се на детегледа4ката, като за първи контакт зву4еше страхотно, много компетентно и симпати4но, гледала е доста деца и малки и по-големи, ина4е е икономист. не попитах на колко е години, правда каза около 55, но по-глас е много по -млада , последната си работа е напуснала, защото детето е ве4е голямо 3-3.5 и тръгва на ДГ. каза 4е по желание се занимава и с дрешките и готвенето на децата, защото не може да стои без занимавка, но за жалост на последното място е взимала 2-2.5 на 4ас. аз като сметнах реших 4е едва ли ше мога да си го позволя горе- долу от 8-18.00 излиза бая пове4е от моята заплата и оставаме с една и малка за момента.тъй 4е няма смисъл, ина4е би искала за запо4не веднага, а аз я попитах  за септември. обещах да и се обадя горе-долу тогава за да видя дали има ангажимент, с надеждата 4е до тогава ще вдигнат заплатите ни.

# 159
  • София
Марго, пускам я на моята приятелка тогава.Тя има възможност за такава заплата със сигурност. Peace

# 160
  • София
Добро утро на всички!
Хайде на разходка и на кафенце!

# 161
  • София
Да се разпишем, че тръгваме след малко с Мия (ей, не се научих, че си с А, ама так ми идва от вътре  Laughing)  и Ева  Hug
Среща в бебешките   bouquet

# 162
Еееее, вие като заседнете от сега после с мен кой ще стои  newsm78? Аз ще намина към бебешорските, ама след 13.30 часа. Хейййй ще има ли някой тогава?

# 163
Здравейте и от мен.След малко тръгваме към бебешките.

Петя ако не сме на кафетата,сме в градинките зад софийска баница.

Марго скайпа ми се скапал нещо-дано да се видим на кафето. Hug

Хайде до скоро

# 164
 Здравейте мамчета  Grinning
 Мога ли да Ви помоля за съдействие да ме посъветвате относно акушер-гинеколог. Няма значение в коя поликлиника в Люлин е само да е със записване при него и евентуално да няма проблеми с болничните. Е ако може и да е свестен цена няма да има  Mr. Green Споделете Вие при кой сте ходили моля.
  Предварително Ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт