София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 647
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ако мислите, че ще се съберете трите  Thinking на задната седалка с децата - няма проблеми.Просто Влади ще заема предната седалка в столчето за кола  Hug
Освен ако времето е лошо и ходя без детето  newsm78
Сега се сещам, че и Дейзи спомена, че ще дойде.Те също са с кола.Може да се групираме някак си  Laughing

# 136
Аз наистина споменах,че ще дойда ,но не тази събота.Нямам възможност сега.На 20 или 21.05. Hug

# 137
  • София
Ще го измислим, стига да е хубаво времето. Ако вали-не знам какво ще правим newsm78

# 138
  • София
Ще го измислим, стига да е хубаво времето. Ако вали-не знам какво ще правим newsm78
Аз така или иначе ще ходя, ако вали мога да занеса пари и от вас  Hug

# 139
  • София
И аз ще ходя, ако не ми стане нещо!!! Промяна в плана и времето няма значение

# 140
  • София
И аз ще ходя!!! Ако ще и с градския транспорт. Любимия току що ме изненада, че мами решила да ходи на лекар и ще се приберат заедно в събота сутринта и аз предпочитам да не съм в къщи Twisted Evil
Съчувствам ти  Shocked, тя нали скоро си замина бееее  Twisted Evil
А не ме ядосвай с тоя градски транспорт  #Cussing out

# 141
споко, ако не се съберем, аз съм най-лесна- с кенгуру съм,  има маршрутки.Simple Smile важното е да не вали:(

# 142
 аз ще прибегна до услугите на Кенгуруто hahaha
само кажете коя беше маршрутката - може би 32?
Хайде днес на кафетата ще се разберем!
До скоро!

# 143
Момичета какво решихте за утре .......... ние ако децата са добре ще сме на линия - в цял комплект Simple Smile
цяла седмица че и повече не съм се мяркала да ви се порадвам поне малко , но са ми болни и двамата , а и Павел ходи и на зъболекар ..... надявам се вече да се оправят и да идвам по - често да се виждам с вас ........
Правда .......... да 32 спира точно там и ако и ние ходим ще сме с парашутката , но това ще го знам утре сутринта след като ги видя как са малките Simple Smile
Мойто мъж май ще последва примера на някои половинки на тук преминаващите мамчета и ще замине за 4 месеца в Южна Америка .......... това все още се уточнява , но е много вероятно да стане до края на този или началото на другият месец ......... Simple Smile И аз планувам една голяма почивка за мен и децата по морето , Т-ще, пак морето ....... ремонт у дома също планувам , но най-важното което трябва да направя е да изкарам един шоф. курс ...... някакви идей къде мога да го изкарам и какви са цените ?
Simple Smile
много целувки от мен и утре пак ще пиша рано рано Simple Smile

# 144
  Мале,какви планове за лятото ,благородно ви завиждам.Ние сме вързани тук в София-къде заради транспорта,финансово,а май и до 1 месец ще се местим най-накрая.
    За ходенето до Копривщица-проблем никакъв,единствено това е,че до края на май има вероятност някоя събота и неделя да си ходим до Русе,но това ще се реши ден-два преди тръгването,та не смея да се ангажирам с твърди обещания.Иначе половинката е навит по принцип.
    Хайде в понеделник всички на бебешките,че не сме се виждали от сума ти време.Само че след 12,естествено.
     Приятно изкарване в Южния парк,искам само да видя 3 големи дупета с кенгурутата как се събират на задна седалка на кола JoyКато знам в колата на Ивето как почти се бяхме пресовали само 2 +столчето с детето

# 145
  • София
  искам само да видя 3 големи дупета с кенгурутата как се събират на задна седалка на кола JoyКато знам в колата на Ивето как почти се бяхме пресовали само 2 +столчето с детето
Как големи бееее, Мия е кльоща, а и ние сме си екстра.Я, кви хубави жени сме - нали момичета.Подкрепете мее  Hug Laughing Joy hahaha
Тя Диана от както слезе под 60 кила и вече е от голямото "Добро утро"  Joy

# 146
   Дамаянти,нищо подобно!Да не вземете да се засегнете пък сега!Пък и гаранция няма за нищо,ако забременея скоро пак,сигурно пак ще стана подвижно буре.
  Вижте ми детето под профила ми като рекламно лице на Т-маркета-голям смях Laughing

# 147
  • София
  искам само да видя 3 големи дупета с кенгурутата как се събират на задна седалка на кола JoyКато знам в колата на Ивето как почти се бяхме пресовали само 2 +столчето с детето
Как големи бееее, Мия е кльоща, а и ние сме си екстра.Я, кви хубави жени сме - нали момичета.Подкрепете мее  Hug Laughing Joy hahaha
Тя Диана от както слезе под 60 кила и вече е от голямото "Добро утро"  Joy
Kльоща още не съм станала, ама се стремя да получа титлата. Така де, ето днес пак трябва да лунатирам, а детето се събуди в 6:15  Close, мисля да глътна 3-4 голи кафета и да яхна метлата  afwitch и от транспорт няма дори да имам нужда ... представяте ли си така да се дрогирам, че да тичам с Ева на ръце до Южния
А че сте си хубави, сте хубави и сте весели, а това е най-важното!
Дианче, какви са тези намеци за скоро забебване newsm78

# 148
Добрутро мамчета.bouquet

Съжалявам,че няма да дойда на разходката днес.Но другият път съм там.
Сега помолих Маргото да даде от мен пари. 

Мия за бънджито ще се чуем.А веднага си те прдставих как тичаш с малката hahaha Joy hahaha
Тези дни сме си тук-ще обикаляме Люлин сити.Така,че Мия ще се видим или довечера ,или утре Hug

# 149
    Миа,не си те представям на метла,все си такава една весела.

За забебването,уж не мога да хвана без лекарска помощ,но след раждането нищо не се знае,току съм се оправила,а тати не е свикнал на  т.н. Бариерни методи,та знам ли и аз дали няма да има изненади по някое време. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт