София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 655
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тук сме си.ДНес беше много хубаво времето и те споменавахме.Помислихме си , че точно вятърът те е изплашил .Слагаш дъждобрана отгоре да пази и "Мечка страх, мен не страх"  Laughing
Влади се пооправи, ама още е един такъв унил.Зъби ни избиват и ще го отдам на това за да не се шашкам повече  Rolling Eyes
Хайде, дано в понеделник да се видим!
А вие да не сте спечелили зелена карта та в американското посолство ходите  newsm78

# 211
  • София
Искам да видите това

Цитат
Детски развлекателен център “Двете феи” и  Фондация “Движение на българските майки”

Имат удоволствието да Ви поканят на благотворителна вечер, по случай  представянето на новата стихосбирка “Измислената стая” на младата поетеса Теодора Гаджева.
Това е третата поред книжка на г-жа Гаджева. Тя работи в областта на любовната лирика. Новото и предложение е с обръщение към всички, които не се срамуват да признават любовта си, към тези, които смятат, че Тя, любовта, е неизменен спътник на човека. Щастлив или не, човек без любов е  непълноценен, неистински. А в забързания, механизиран свят, в които живем, една топла дума, една усмивка, едно “обичам те” е в състояние да промени живота ни. .
Колкото и понякога да крием  това, което изпитваме, било то от срам или защото просто сме си такива, винаги изпитваме любов. По един или друг начин, към един или друг, ние обичаме.
            Представянето на стихосбирката “Измислената стая” ще се проведе на 29.05.2006 ( понеделник) от 19 ч. в просторните зали на детски център “Двете феи”, с любезното съдействие на  Фондация “Движение на българските майки”.

Стихосбирката ще се продава на цена, която всеки решил да я закупи прецени. Събраните средства ще бъдат предоставени на Дом за медико – социални грижи за деца “Св.Параскева” – гр. София, чрез  съдействието на Фондация “Движение на българските майки”

Темата е ТУК  Hug

# 212
Здравейте, може да прочетете това и да го подпишете, ако искате: http://www.zdrasti.net/bgmamma/
Поздрави! И много разходки!  bouquet

# 213
Всичко това е много хубаво, но дано да има и резултат. Днес чух за това писмо и по новините. Колкото повече гласност, толкова по-добре.

Мами, надявам се във вторник да успея сутринта да мина през бебешорските кафета, да ви видя поне за малко.
Приятна вечер!

# 214
   Здравейте,мацки  bouquet
 И днес се разхождаме в околностите на блока,дано утре вече да съм във форма и да е свястно времето.Посред лято ми се зачерви гърлото,но ще ми мине.
   На 1ви има ли някой,който ще ходи с кола,или изобщо да ходи?Мен ме притеснява това,че дребното спи до 8-9,а това значи да го будя и да се храним измежду тълпата,незнам дали изобщо да тръгвам newsm78
  Дамаянти,мъжа ми е твърдо против ходенето в чужбина,пък и аз не горя от желание.Ние сме от семействата,дето ще си живеят в България за добро или лошо.Ходих с една приятелка от Русе на интервю за виза,да ходи на гости за месец,но не я огря,не знам защо,много са гадни там и изобщо не знаеш какъв им е критерият.

# 215
  • София
Хей, запуснахме си темичката значи  Rolling Eyes
Ха, добро утро  Hug

СЛед малко се пускам по улиците.Има ли желаещи да хайманосваме днес  newsm78

# 216
 Дамаянти, виждам, че си имаш отличник в къщи. Браво. Да го поздравиш от нас.
Ама и ние не изоставаме и аз да се похваля. То такова учане му ударих в този втори клас, че нямаше повече накъде.
 Я сега да питам. За утре има ли нещо уговорено, та ако може да се включим наготово?

# 217
  • София
Не знам дали има нещо уговорено, но от 10.00ч започва празника за децата на поляната / бирения фест/ пред търговския дом.

# 218
  • София
Ха честит празник на всички дечица, бебета, отличници и не толкова големи   bouquet Да растат весели и безгрижни! А родителите им да са със здрави нерви, добро чувство за хумор и грижовни както винаги!

Ние днес заминаваме при свекитата и живот и здраве ще се върнем в събота вечер. Предполагам вие ще си изкарате весело празника и да се забавлявате и вместо нас (разбирай да пиете една бира за мен  Wink )

Иве, ще се видим ли пред кухнята, да ти дам едно купонче да ми завериш утре  Praynig

# 219
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!!!
Мнооооооого весели игри на малките и порасналите вече дечица.

# 220
Мили мамички
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ И МАЛКИ И И НЕ ТОЛКОВА МАЛКИ ДЕЧИЦА  Simple Smile

нас никакви ни няма , но това е защото продължаваме да боледуваме ........ Павел беше 2 дена с постоянна Т. от 38,8 и с часове се борехме да я свалим , а от тогава е  и с разтройство от което не можем да се утървем ама хич .......... не смея да се мярна към кафетата да не направим някоя беля и да ви предадем вирусчето Simple Smile

хайде надявам се утре пак да имам комп .......... за малко по дълго ....... а сега лека нощ
чао чао чао
обичам ви

# 221
Здравейте мамчета и от мен.  bouquetОтдава не  съм се включвала,защото бях в 9-ти при майка ми,а там  нямам нет.Ето малко снимки от нас  http://snimka.bg/album.php?album_id=41196  на 1.06 бях със септемврийките в Борисовата градина-добре,че не заваля. Супер си изкарахме.
Дано в понеделник не вали,за да може да се видим. Hug

# 222
  • София
Deysi, много сладко сте ги навъргаляли бебоците в тревата Heart Eyes Ама защо не видях една групова снимка на майките?

# 223
  • София
Дейзи, много са сладки децата.Близнаци ли имате в групата?Гледам Бобо накрая се е изморил и позаспал  Laughing Браво на вас.Чудни срещички си спретвате  Hug
Ние както знаете бяхме в Доганово.Изкарахме си супер.Аз лично съм много доволна  Hug, но сигурна съм, най-доволни останаха децата  Heart Eyes ЕТО СНИМКИ  Hug
Утре ще ви чакам на бебешките да се разберем за акцията  Peace

# 224
Иве страхотни снимки си направила. PeaceДецата сигурно са били много щастливи.аз чак сега отворих темата и ги видях.

Дияна ми даде парите за теб утре ще ти ги дам.Казах и на нея за акцията и тя ще даде пари,защото няма да е тук тогава.
Чао до утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт