София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 670
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Добрутро мами.  bouquet
Къде се загубихте?Темичката ни изостава Hug

Аз вчера намерих вече  два големи кашона за акцията.Дано да има с какво да ги напълним.
Ще излизате ли днес?Аз мисля да излезем към 10-10.30 и да ида до кафето Hug

Миа къде се изгуби? Heart Eyes

Петя кога ще се видим? Laughing

Хайде лек ден  bouquet

# 226
  • София
Днес ще намина за малко, после на кухня и след това на зъболекар  Hug
Дейзи, браво за кашоните, че аз имам на балкона, но е огромен  Rolling Eyes и не става  Peace

# 227
Издирвам майки от Люлин 5 и близките микрорайони, но безуспешно... Confused Simple Smile Пишетееее миии за да почнем да се срещаме и разхождаме заедно Wink Sunglasses
Приятно ни е да се запознаем friendship
- Марина & Ася   girluu

# 228
как безуспешно - знаеш ли каква банда сме. обикновено при добро време сме сутрин около 10.30-11.00 на бебешките кафета зад мебелната къща, кафето със зелените стол4ета и навеса. избоятвам ако изпъсня някоя мама , пардон предварително:
дейзи, аксракс, илиана, мам дани на дими , но тя не е форумка и моя милост.
споко,  люлин не е ман хатън ще се намерим Simple Smile

# 229
Здравейте
.Аз се включвам последователно ту в едната тема(за  акцията),ту в другата(тази).Така,че навсякъде ме има Joy hahaha

Msbilt ако не вали утре сме пак на бебешките,така че заповядай там да се запознаем. Hug
На първото кафе отгоре-от 5ти.
Лека вечер и до утре  bouquet

# 230
Е хайде и аз да поогрея малко тук Simple Smile
Здравейте, скъпи мами !
Днес не можах да мина през кафетата , защото ходих до данъчните заради декларациите по сем. данъчно облагане . Оказа се че още не са ни обработени нито моята нито тази на Дейзи , но задействахме нещата . А сме подали още януари (края , но все пак януари Sad ) Надявам се скоро да има развите Simple Smile . Но за това пък не можах да мина през кафетата , защото приключих късно и Роси се съббуди гладен та бързахме да се приберем Simple Smile
Утрее съм там Simple Smile
Лека нощ за сега ......... но да знаете и през другата тема ще минад а се разпиша Simple Smile , че там ме няма никаква Simple Smile  Laughing
Обичам ви

# 231
по кафетата- дръжки,
бар бойко пак прати облаци от банкя и май ще сме в къщи днес
поне да оправя малко, но ме помръзва

# 232
Хей, harmonyІbroken i Daysi , благодаря  bouquet но само не разбрах кое е това кафе - 'първото от 5-ти надолу'?

# 233
зад мебелната къща има 3 кафета, като броим от ул. райко даскалов т.е. от 5ти,  имаме предвид първото- със зелени столове и тента, второто е с 4ервени столове, а третото е "виктория".

# 234
Здравейте мацки!
  Ние се позагубихме малко,но и ако утре е такова гадно времето,ще пропуснем сутрешната сбирка.Днес бяхме на консултация,в понеделник ще даваме материали за изследване,такива неща.
   Axrax,ако си се сетила да провериш,светни ме,моля те,който си е дал номера на банковата сметка за превеждане на парите,трябва ли да уведоми данъчните за новия си номер,както ги смениха преди няколко дни?
   Хайде до скоро,да понаготвя докато дребното вилнее с проходилката

# 235
Diyana   с Дейзи ходихме до данъчните, за да проверим какво става с деклараците и кога ще има парички => да трябва да се даде айбана иначе няма къде да преведат . Уж са щяли по служебен път да го дадат ама на мен ми каза един познат там , че е необходимо . А иначе намерих няколко гащеризончета за дребчо и при първият слънчев лъч без заплаха ще намина през кафетата за да ти ги дам Simple Smile Предварително ще звънна , за да съм сигурна че ще дойдеш Simple Smile

А иначе да ви нахокам : ЕЙ Simple Smile ЗАБРАВИХМЕ СИ ТЕМИЧКАТА !!!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile   bouquet hahaha
 ама  нищо то е за добро Simple Smile нали другата сега е по важна Simple Smile  Naughty  bouquet Heart Eyes
хайде до скоро надявам се

# 236
По темата за IBAN и данъчните- наистина ли трябва изрично да ги издирвам в НАП за да им кажа новата си банкова сметка, ако все още не са ми превели данъчните??!! Мислех си,че все пак някои неща стават автоматично, егати тромавата система!  ooooh!В Петък звънях цял ден на НАП за Люлин и никой не вдига естествено #Cussing out

# 237
  • София
Ехоооооо, какво ставааааа, ще се видим ли с някого днес???
Съвсем се загубихте и рядко в темичката пишете  newsm78  Sad

# 238
Ами  тука сме си,но през почивните дни толкова маймунки чакат на клона,че за мене не остава време да вляза да си видя пощата даже.А иначе ние идваме с Деси,но все след 12,а вие сте тръгнали за кухнята.
    Миа,намери ли бански,не се съмнявав,че ще е секси,я покажи малко снимки на сухо с него Grinning
    Чао до утре,ако можем,ще дойдем по-рано

# 239
  • София
Момичета, а когато времето не става за бебешките, къде се криете?

Общи условия

Активация на акаунт