София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 720
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
а стига де, дано е хубаво времето, 4е да не се тъп4а само, не стига 4е пак дебелея, ама и сега от нерви преживям , май съм като алф със 7 стомаха.
аз не искам някаква си по4ивка, искам екскурзия, да разглеждам. аз съм си музейна мишка- шоколад, минерална вода, а ве4е АМ и памперси и елате ме вземете от Лувъра след 1 седмица. ама ме4тая си само- ще го видя пак като Алекс стане 1 клас, поне.
каквато съм пощелива, си се представям в хургада или анталия, как си лежа и те на екстра инклузив все минават покрай мен, и аз все си взимам, това да опитам, онова да опитам, и след 10 дни се прибирам омотана с хотелските 4аршафи, лъжейки , 4е е местна носия, защото не мога да си вляза в дрехите , пфууй

# 121
Настроението на всички май е страхотно Sad и моето е така. Калина цял ден се дере, реве та е чудо, и не иска да спи, и се гъне - пъчи си корема (според Кирил нещо я боли) АМА КАКВО!!! как да ни каже?
На всичкото отгоре и вчера и днес ми се захласва и не може да си поеме въздухи и посинява около устата и с това тъпо духване в устата нищо не става, трябва да бръкна и да и натисна езика, за да си поеме въздух. Ще полудея вече....

# 122
Правда, пипни Калинката около ушите, да не я болят те?!
те бебетата се пъ4ат и гънат за вси4ко, Confused аз като реве Алекс много запо4вам да го опипвам като ветеринар, навсякъде, корем, уши, глава , зъби, стави... Simple Smile може да съм смешна, но как да разбера.
същата работа - все едно козата да ми обясни защо блее Simple Smile

# 123
  • София
Mомичета видяхте ли ТАЗИ ТЕМА  Sad

# 124
  • София
За чужбинска екскурзия с дребното ми се струва сложна работа, но из страната си е екстра, особено докато е толкоз малък бебока. Само, че с кола. Ние миналата година доста си походихме - пък на море, пък на планина, пък при едната рода, пък при другата, а и на доста еднодневни екскурзии на Витоша.
За тази сме планирали вече една лятна почивка и аз само за нея си мечтая (дано котка не ни мине път), но до Копривщица и на мен много ми се е доходило, но пътя не знам не е ли гаден.

Правда, сигурна ли си, че към устата се духа. На мен не ми се е захласвала Ева, но нещо ми обясняваше една съседка, че било над или под носа...но и при нея не помогна Sad Дано бързичко и минат болките!

Аз я видях, ама при помощ с пари нали знаеш как е - символично поне от нашето семейство тези дни, но какпака по капка...

# 125
моми4ета днес в блока няма да имаме ток, тъй 4е , на който му трябвам съм на мобилния, а ако не вали съм на бебешките, в останалото време съм нагоре-надолу по стълбите до 11 етаж.

# 126
Здравейте и от мен днес!

Дамаянти тази тема я има в септемврийския,та я знам.Но и аз като Мия едва ли ще мога да помогна с пари(ние с тия заеми сме ....)Последната седмица преди заплата сме на последни издихания(стотинки).

Марго и аз така си мечтая да пътешествам.Преди 2-3г. си правихме екзурзийки из България,но сега... Cry
Ние с теб може да се разходим наоколо,ако решиш да излизаш(ужас е без ток).Аз в този ден поне се спасих при майка ми.

Правде дано по-скоро разбереш защо на малката мишка й е криво. Peace

И днес се очертава гадно време,ега ти  #Cussing outМного ми писна вкъщи.
Не знам дали ще стигна до бебешките-зависи от времето
Лек ден  bouquet

# 127
  • София
Здравейте момичета.Днес за жалост май ще си стоим в къщи.Времето е ужасно и духа гадно Sad
Правда, бързо да се оправяте с малката кукличка и да не те шашка повече.
Честит имен ден на мъж ти Кирил, да ти е жив и здрав да ви радва и гледка!  newsm18
Марго, съжалявам, че не съм видяла постинга ти снощи, ако още не е спрял тока и прочетеш това ела в нас днес  Hug - добре сте дошли с малкия   bouquet
Дейзи, и ние нямаме кой знае какви възможности, но ще мина в южния да оставя 5 лева.Както се казва "Сговорна дружина - планина повдига"
Влади цяла нощ се събуждаше и мрънкаше през 30 минути и може да се кажа, че не съм спала  Tired.От сутринта само ме дърпа за дрехите да го гушкам.Какво им ставана тези деца    33uu
Чудя се дали да не се метнем с колата например до Рамстора да се разходим, че инак съвсем ще изперкулясам   ku-ku
Хайде лек ден за сега от нас за вас  lovekiss

# 128
    Май на повечето мами децата са пощурели,а пълнолунието е чак на 13-ти #CrazyЯ им налейте във сокчето по капка анасонлийка,да видите как ще заспят като ангелчета Joy
    Петя,за протокола-ние,т.е. свекъра има собствена къща в Копривщица,която няма да се използва това лято изобщо.Така че за уикендите докато е почивка ако има желаещи,понеже мъжа ми си знае как се пускат тоците и водите там,може да се ходи.Проблема ни е,че нямаме кола и ако трябва да се ходи,винаги търсим някой приятел,затова не ходим често.Та ако ви е мерака само за 2 дни-уредени сте,но предварително трябва да си намерим и ние кола да ни вози.Пътя се издържа,не е толкова продължително,а и има място къде да се спре веднъж за почивка.
       Днес наистина няма да се излиза,много гадно време.Дано поне малчовците да слушат

# 129
  • София
Я-я времето ще се оправи и ние ще поизлезем, но едва ли ще стигнем по далеч от най-близката пързалка, че мама вече изнемогва Crazy

Дейзи, трябва да се разберем как да ти дам бънджито, че то е бая обемисто и не съм наясно коя от нас може хем да го носи, хем да бута количка Thinking

Дамаянти по кое време ще ходиш в събота? Аз имам мерак да ида с Ева преди 10:30 с маршрутката и да се върнем за обяд, ама още се чудя как да го измисля newsm78

Diyana, То предложението ти е към Петя, ама и аз да се обадя Wink В нашата кола има само 2 свободни места, освен ако ти стиска да пътуваш с детето в скута, но аз не съм фен на тези неща Naughty Но ако има и друг желаещ с кола може да се наместим. Аз си мисля, че може дори и да не нощуваме - просто да се занесем до там, да хапнем, да пийнем (не шофьорите) и наобратно...ох аз кви сметки си правя без кръчмар (разбирай без мъжа ми), но той понеже все разправя как иска да ходи да поснима из Копривщица...

# 130
  • София
Дамаянти по кое време ще ходиш в събота? Аз имам мерак да ида с Ева преди 10:30 с маршрутката и да се върнем за обяд, ама още се чудя как да го измисля newsm78
Ти к'во се правиш сега.Ще ви взема с Ева и ще ходим заедно  Peace

# 131
  • София
Ти к'во се правиш сега.Ще ви взема с Ева и ще ходим заедно  Peace
Не се правя бееееее...
първо не знаех, че ще ходиш с Влади и кола
второ си мислех да идем с Ева (ако успеем) по-рано, че да поиграе в парка с децата и да се върнем за обяд

# 132
Иве, извинявай 4е ти се натрисам, но няма на хой да оставя малкия и съм с кенгуру, дали ще има дупе място и за мен, ама по-голямо дупе  Simple Smile

# 133
Аз пак разбрала-недоразбрала, ама в Южния ли ще ходите? За да дарим парички за детенцето ли?
И аз ще дойда, но ще го измисля по-късно, че сега ми остават последни организационни щрихи за имения ден!
Поздрави! Ако и утре времето е като днес сме на бебешките 100%!

# 134
  • София
Иве, извинявай 4е ти се натрисам, но няма на хой да оставя малкия и съм с кенгуру, дали ще има дупе място и за мен, ама по-голямо дупе  Simple Smile
Естественооооооооооооооо Hug

Общи условия

Активация на акаунт