София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 646
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Че аз вчера първо това пробвах, ама се не получи - моята клавиатура ли е нестандартна newsm78

# 181
M_I_A  Heart Eyes опитай пак , но на втората главоблъсканица Simple Smile
Дамаянти ние май сме болни Sad ...... тези дни ще опитаме с капки и сиропи пък да видим .Педито каза че ни иска в понеделник на контролно , а ако тези дни се влоши веднага да й се обадим  Sad ........... Май този път ще ми се размине разходката извън София , но за следващият път сме на линия , само котка да не ни мине път  Confused
harmony_broken   е какво стигна ли до някакъв отговор Simple Smile   bouquet Joy

А за всички вас е следното стихче , което написах днес докато приспивах Павлето Simple Smile

На полянка под върбичка,
цвете беличко цъфти.
Маргаритка се нарича
и всички тука ни диви Simple Smile

Сутрин още щом огрее слънце,
то отваря хубави очи.
Към слънцето поглежда 
и поздрав тихичко шепти:

"Здравей, ти Слънчо ярък,
здравей, ти утришна зора.
И днес на припек хей тъдява,
ще дойдат хиляди деца.

Ще има песни
и игри чудесни,
Приказки ще се разказват,
и с случки ще се надприказват.

Венчета шарени ще сплитат
и дано в тях и мен  оплитат.
Да крася главица детска
е мечтата ми гореща.

А утре рано пак тъдява,
мой брат, сестра - ще разцъфтява.
И поздрав весел и щастлив,
ще има пак за тебе Слънчо , тъй красив"

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
от сутринта, но не съм го публикувала -елементарно уотсън, обръщаш на бгс, след което пишеш с фонетика,

не помня то4но но май беше от типа на "много ви оби4ам хей мои люлинки"

а за стих4ето мерси, аз оба4е искам ве4е не по изгрев, а дале4е ,
4ак в следобед да се будя, и после цял ден да се 4удя,де да пийка бира ладна, с мезенце подир пладне

# 183
Ейййййййй много рими много нещо.
Аз днес цял ден вкъщи направо съвсем римясах Sick и утре ако е хубаво времето след 13.30 ч. ще дойда при вас да ви надуя главите.
Айде от мен лека ви нощ.

# 184
  • София
а за стих4ето мерси, аз оба4е искам ве4е не по изгрев, а дале4е ,
4ак в следобед да се будя, и после цял ден да се 4удя,де да пийна бира ладна, с мезенце подир пладне
Ако нема рима - удари ма  hahaha Joy hahaha Joy
Браво на поетките днес!Страхотни сте   bouquet
Утре ще е летен и топъл ден!
СРЕЩА - ГОРЕЩА след 10:30 на БЕБЕШКИТЕ   Hug

# 185
  • София
Много ми хареса стихчето ... размечтах се ... да съм маргаритка  hahaha
Наистина много ми хареса   bouquet

Днес обаче ми беше ден Х и съм с адско главоболие, ама май нито съм първата, нито последната  Sick   Затова ще бегам да спя.
Споделих ли ви обаче революционната диета, която измислих: закуска - черно кафе, обяд -черно кафе, следобедна закуска - студена бира, вечеря - студена бира. Ама още не съм я почнала, но ви предупеждавам, ако почна да изглеждам целодневно дрогирана Mr. Green

# 186
МИА утре ела на кафетата да споделиш закуско - обяда си с на с Simple Smile ...... а аз вече съм на диета - утре и вдругиден стават 2 дена Simple Smile Joy
само да издържа и третият и ще съм фиданката на групата Joy (по лесно е да не прескочиш отколкото да ме заобиколиш - хей това ми е в момента мотото ) Joy
хайде девойки до утре , че забълвах щуротийте Simple Smile .........

# 187
  Малеее,какви поетеси,какво чудо!Направо сте невероятни,а и малкият радист ме довърши.Не спите ли,бе хора?С моето диване нали по цял ден обикаляме и по време на Слави най-късно в 23 съм в страната на сънищата.
     Приятно изкарване ви желая по кафетата,днес преди обед заминаваме за Русе, а като се върна ще се включа в диетата на Миа Mr. Green

# 188
Добрутро мами и от мен. Hug
Ние сме със сополи от вчера. #Cussing outТова променливо време направо....незнам.Мисля,че не е вируса,а настинка,но все пак... Sad

Може да се мярна към кафетата за малко.

Дияна приятен път и изкарване на Русе.

Миа диетата е супер- ще кажеш има ли ефект? WinkА и ще те видим... нали?Joy hahaha

Аз още не съм се решила,но сериозно трябва да помисля по въпроса.Имам някои налични...(диети)...ама ще видим откога ще почна newsm78

Хайде до скоро

# 189
Щом и тук се заговори за диета, то работата става сериозна.
Миа, ти с таз диетка съвсем ще се свършиш, бе човек. Някъде между бирата ако има и нещо по-така, може и аз да се включа, ама иначе много гладно ми звучи.

# 190
  • София
ВиЙ сега Ша ма урочасате в диетуването, затова ще си пия биричката тайно и сама, а с вас Ша споделям само кафето smile3534

# 191
  • София
Мацки, да ви се похваляяяяяяяяяяя.Мъж ми ми купи нов телефооооооооооооон.
ЕТО ГО
 cheers Drunk cheers Drunk
Утре изчезвам.Искам да ви пожелая весел и спокоен уикенд    bouquet

# 192
Дамаянти честито-да си го ползваш със здраве.Да почерпиш. Heart Eyes LaughingНещо не се отваря снимката
Момичета как сте?Утре ще ходим ли до Южния.Аз ще ви звънна по скайпа сутринта.

Миа как е диетата Joy hahaha

Хайде лека вечер

# 193
Вижте това момичета.Написала го една септемврийка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.new#new

# 194
Здравейте мами.Да се включа днес за малко.
Вчера отчетихме дейност и надявам се помогнахме за памперси на сирачетата.Бяхме сами с Правда,защото малкия Алекс на Маргото вдигна Т в последния момент.
После дойде и една мама декемврийка(да ме извини,но не й запомних името).Та се разходихме после в парка.
Ето малко снимки http://snimka.bg/album.php?album_id=38486

А като се разделихме  с Правда после видях две от мамите септемврийки.Добре беше разходката.Жалко,че Маргото не успя да дойде. Sad

Надявам се утре да се видим на кафетата повечко.
Лек ден,че след малко отивам на бал  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт