София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 653
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз се надявам да ви видя, че ми е криииииво, криииииииииво  Cry Sad
Дано е хубаво времето и малкият е добре, че днес изневиделица беше с температура.Какво му стана?Дали от жегите?Защото нищо друго му няма  Thinking ама гореше след обяд с почти 38  Sad

# 196
  Ей,голяма пустош във форума!Топлия вятър ни отвя по разходки и няма кой да пише,я да се отчетете бързо кой къде си изкара уикенда!
     Нашата разходка до Русе мина прекрасно,даже за другия месец живот и здраве,ще изкараме около 2 седмици там.Много хубаво на бабин дом,доспи му се-някой веднага го мята в количката и го изкарва навън да го приспива,а на мене все ми викат да си почивам Laughing
   Хайде утре ще се видим след 12 на бебешките кафета,ще споделите къде сте ходили,а болните да оздравяват.
     Марго,нося ти Слънчо-то,да дойдеш да си го вземеш!

# 197
  Мацки,хайде след час горе на бебешките,с Деси ще дойдем със сигурност

# 198
  • София
Изперквам хора.Влади е с 38,6  Cry Изкъпах с хладка вода и сложих Ефералган свещичка.Какво още да направя  #Crazy Cry Sad Cry

# 199
  • София
Дамаянти, оздравявайте бързо.  bouquet

# 200
  • София
Добро утро! Как са Влади и Алекс днес? Дано са по-добре. Хайде пишете, че се притесних за бебоците.

Офъках се кат момченце Mr. Green да не се случи да не ме познаете като се разминем.

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 09:11 от M_I_A

# 201
Миа я вземи пусни една снимка, че аз май наистина те забравих как изглеждаш.

# 202
  • София
Миа я вземи пусни една снимка, че аз май наистина те забравих как изглеждаш.
Бих дошла до вашата градинка да си ме припомниш, но онзи ден заведохме Ева да поиграе там и тя явно стресната от многото деца, застана в средата на пясъчника и започна да реве Cry
Взехме я при нас, успокоих я и тя пак тръгна към пясъчника, влезе в него, застана в средата и пак взе да реве Cry ... Явно и навява тъжни спомени  hahaha

# 203
Здравейте и честит празник!

Дамаянти как сте?Мина ли температурата на Влади?

Дано вдруги ден да се видим вече ,да сте оздравяли.

Миа с новата прическа ти е много добре.Аз вчера те мернах за малко,но забелязах,че си с нова прическа.

Петя ние с Маргото  свършихме работа и тръгнахме,защото голяма жега

Лек ден момичета  bouquet

# 204
привет моми4ета, преди малко някой ми прави съобщение по скайпа или кюто, но пак ми блокира мишката, ако е някоя от вас, моля да го прати пак, не ми излиза в хронологията

# 205
  • София
Честит празник момичета!Нека децата ни растат здрави , просветени и с огромно желание и любов към книжките!

Влади е добре вече, слава Богу няма вече температура  Praynig
Днес таткото ни почива и ще измислим да отидем някъде на закрито  Hug

# 206
Ехооооооо, мами  що не пишете? Да не ви отвя днес вятъра?
Как сте? Що сте? Я бързичко да напишете по нещо.

Ама как хубавичко се накарах Joy Joy и сега вече спокойно мога да ходя да си лягам. От мен лека Ви нощ и утре да няма хър-мър.

# 207
  • София
Ехооооооо, мами  що не пишете? Да не ви отвя днес вятъра?
Ако щеш вярвай, но днес вятърът ми отвя количката (буквално) пред кухнята и я обърна настрани с Влади вътре  Sad Умрях от ужааас.Много се изплаших, особено след което той спа 3 часа  Tired  та тичах и до Торакс от страх!!!

# 208
    Дамаянти,при тебе няма празно,всеки ден екшън,направо се разби от приключения бе мацо,айде дай си почивка!
  Хайде днес по-раничко на кафетата,и без това няма кухня.
   Ние вчера с дребния направихме един тур до американското посолство,тролеи,автобуси,особено на връщане НИКОЙ не се хвана да помогне за тая количка,ужас #Crazy
  Дребния май вече ще го мъчат зъбите,предупреждавам ви че плюе като камила и пипа всичко наред,по-далече от нас!Или ще раздавам лигавници на съседките по маса Laughing
  Петя,а ти за какво отвяване говориш като си писала чак вечерта,май и тебе не те свърта в къщи,айде вдигни се до горе да ти видим тая лятна количка,дето я замени за минзухарчето

# 209
  ей,къде сте всички????????????????
 Голяма пустош днес,а малкото се скъсва да реве като заспива,направо вече не издържам #Crazy
   Ако утре пак е такова ветровито,ще си стоим отново около блока,няма начин да се пуснем на по-дълга разходка.
   Добре ли сте всички?

Общи условия

Активация на акаунт