Кукундрела муза нЕма, пуща газуве и по плажувити са привзема - 79!

• 38 271
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, верно вчера беше върхът hahaha
Ся пъ Мисони се запени ooooh!

# 76
  • Куциндрел
Ас  па нямам кат фчера повър... Нека са пени.
Ние ша ударим по молитва. hahaha hahaha hahaha

# 77
Къф е тоа подпес, Цецуно?

Фчера една нали ти каза, че хаватарина ти бил кат ут селски панаир мигал и сфеткал hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Ти реши ся да ги цакаш с хаватарин ли в оная тема Laughing

# 78
Ас  па нямам кат фчера повър... Нека са пени.
Ние ша ударим по молитва. hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Живеем на фториьо иташ и у нас съ сабира ноу прахуляк. Дали има мулитва да са помола и той да исчезни  newsm78

# 79
  • Куциндрел
Къф е тоа подпес, Цецуно?

Фчера една нали ти каза, че хаватарина ти бил кат ут селски панаир мигал и сфеткал hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Ти реши ся да ги цакаш с хаватарин ли в оная тема Laughing
Подписа ми е Ядин пАт.  Sunglasses
Оная не каза-  колко си проста, Цецо, ми тръгна в сложно изречение да ма обижда. Дубре, че я зачетох, чи щях да си остана в неведение, че съм простЪ. Joy Joy Joy Joy

# 80
  • Оптимист по принуда

Да пукажа и твойти гащи  Mr. Green

Шът, нидей тъй  Naughty Няа съ излагъми  Mr. Green

НинжеФ ноу крИативин

Joy Joy
Или е Станкеф туй?  newsm78 Joy

# 81
  • Куциндрел
Ни е Станкеф. Станкеф е туй:
https://www.videoclip.bg/watch/508272_eto-kak-tazi-kotka-si-izpita-chuvstvoto-da-sedne-vrhu-taralezh-n

Joy Joy Joy Joy

# 82
Не, ббеее hahaha hahaha hahaha ни ти каза колко си проста, ми, че си мигала Laughing Joy Joy охх, тая селянката от гурата ми образУва нервА Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Разпрая, чи кат сме големи гражданки що немаме площадки свестни...
се едно от нас зависи,, малееййййй hahaha Скоро шъ фащам и аз гурата Laughing

# 83
  • Куциндрел
Хъше, уная ноу искаше да ми каже простЪ, ма ни пусмя. И понеже искаше да блесне с интелигенуст и че детето й може да смята кат калкулатор, написа онова сложну изречение, а аз без да искам го видях, всъшнуст. Joy Joy Joy

Еййй, липсииииии. Ай са връщати, чи вече тук са чудим за ко да си плямпами. Crazy

# 84
  • BG
Убичам ви! Тук съм вечи. Ма съм изтущисана, кат изциден лемон. Имам ного да чита. Ни мъ чакайти скору да писвам. Отпуската ми мина по болницити, и аз кат Маркизчиту ша гледам муре през къв ще да е макарон. Язък ми за новите бански, новата палаДка и за сичкуту. Ади убичам ва, чал мили мои!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
  • Куциндрел
Бенооо,   Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Бенкооо Hug Hug Hug

Цецуно, аз не се стърпях, нали видя, изби на лигня. Ми тя тая си го проси, ноу намаано влезна с бутонките да ни са кара що децата ни не искат да газат в лайната, па и да ги лапат hahaha hahaha hahaha

# 87

НинжеФ ноу крИативин

Joy Joy
Или е Станкеф туй?  newsm78 Joy

А унуй на рамуту съм ас  Blush

Бено, и ний та бичами  Heart Eyes Hug Пойчи да ни одиш пу болници, пъ мурету нема да избега. Ку не тая гудина, дугудина  Peace

# 88
  • Оптимист по принуда
Бенкоо, ко стана, душо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ни са кОси, муре можи и УктомврЕ на Тинирифи  Flutter Hug Hug Hug Hug

Ни е Станкеф. Станкеф е туй:
https://www.videoclip.bg/watch/508272_eto-kak-tazi-kotka-si-izpita-chuvstvoto-da-sedne-vrhu-taralezh-n

Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 89
хай кукундрелки
бенкооо - дано сти ок - виж демъта има мноо арно предложение за тенерифиту Whistling

сес и хъфи - видех ви линка за захаросаната тема ама мноуу писано бе ни моа стигна до двубоя  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт